Kimple

Niin hyvää feikkiä taas! :D

Helen192 kuiskasi alle 1h
Hei, jokin sinussa herätti kiinnostukseni. Toivottavasti et välitä siitä, että saat tietää enemmän toisistasi. tässä on yksityinen sähköpostini helen192wilson@gmail.com. Voit ottaa minuun yhteyttä saadaksesi lisätietoja, kiitos.

Kommentoi   Sunnuntai 02. huhtikuuta 2023 17:25

Mikähän siinä on...

Tosiaan, mikähän siinä on ku kaikki paska tulee kerralla niskaan? :/

5 kommenttia   Perjantai 30. syyskuuta 2022 22:32

Kappas! kukas se on taas täällä!!

Siis käyttäjä siiribi on oikeasti mies joka tekeytyy naiseksi/tytöksi ja tekee tätä samaa monella erillä sivulla!

21 kommenttia   Perjantai 26. elokuuta 2022 12:41

Mikä logiikka? :D

Yritin tässä saada erästä varmaan kaikkien tietämää feikkiä täältä pois, mut sainki ite jäähyä :o :D ei voi ymmärtää! :D

10 kommenttia   Tiistai 09. marraskuuta 2021 17:04

Ois taas ylläpidolle ja kirveelle töitä!

Käyttäjä dildabi, tämä naiseksi/tytöksi tekeytyvä mies saalistaa taas uhrejaan täällä!!

104 kommenttia   Keskiviikko 13. lokakuuta 2021 21:45

Pieni varoitus käyttäjästä kipakipabi!

Käyttäjä kipakipabi on oikeasti mies joka etsii netistä otetuilla naisten/tyttöjen kuvilla tytöistä/naisista seuraa kerjätäkseen seksuaalista materiaalia! Samainen ihminen on ollut useaan kertaan ennenkin täällä kuvakkeessa ja pyörii myös monella muullakin eri sivulla samalla asialla!

Kommentoi   Torstai 04. helmikuuta 2021 23:55

höhö :D :p

Vodka jäillä tuhoaa munuaiset.
Rommi jäillä tuhoaa maksan.
Viski jäillä tuhoaa sydämen.
Gin jäillä tuhoaa aivot.
Coca Cola jäillä tuhoaa hampaat.
Ei helevetti, se on se JÄÄ mikä on hengenvaarallista!

Kommentoi   Tiistai 29. syyskuuta 2020 14:43

En ois kyllä tarvinu...

Mut kiitoksia sulle joka lahjoitit mulle kultajäsenyytä 1500 päivää :D oisin kyllä pärjänny ihan hyvin ilmanki :D

5 kommenttia   Maanantai 09. syyskuuta 2019 13:10

Jotain uutta pitkästä aikaa...

Tosiaan joo, eipä oo tullu vähään aikaan kirjoteltua mitään blogeja tänne, vaikka onkin elämässä tapahtunu vaikka mitä... Mut avaudutaanpas nyt hieman ku tuli semmonen tunne pitkästä aikaa... Eli tässä on nyt syksystä asti tullu tehtyä töitä ja kevääseen asti pitäs mennä, eli sillä puolella on asiat hyvin :) Mut sitten on alkanu mietityttämään se, että miks ihmisiin on nykyään nii hiton vaikee luottaa? Toki semmosia ihmisiä on joihin voi luottaa ihan 100% ja se on ihan vitun hyvä homma se! Mut sitten yllättäen mun elämään tulla tupsahti semmosia ihmisiä tässä vähän aikaa sitten, jotka eivät näköjään voi muuta tehä ku puhua pelkkää paskaa ja valehdella vaan :o Mulle sanottiin, että eräs nainen ois ihastunu muhu, mut niinpä niin... Kaveri, korjaan: "kaveri" oli kuulemma kirjotellu mulle sen muijan puhelimesta viestejä, eli esiintyny sinä muijana :o sitten tämän muijan eräs kaveri sanoi mulle, ettei tämä kyseinen ihminen oo ees ihastunu muhun, mut sitten tämä "ihastunu ihminen" sanoi ite, että onkin ihastunu muhun :o Meno ihan vitun Salkkarit! :D Mut aikani pähkäiltyäni ja asioista selvää saaneena päätin, että katkasen välit näihin kaverin naispuolisiin tuttavuuksiin ja että vähennän kaverin kans yhteyksissä oloa, koska näyttää käyttävän ihmisiä hyväksi sen minkä kerkee ja ei välitä mistään mitään :o :( Eli mitä loppujen lopuksi se ihastuminen sitten on? Pelkkiä valheita ja jonkun toisen keksimiä juttuja?! :o

10 kommenttia   Lauantai 08. joulukuuta 2018 21:28

Voi emälä ja possuna 10litraa olutta tunnissa!

Mihin tämä kuvake on oikeen menossa?? Yks lapsen tasolle itsensä juonut yksinäinen autisti terrorisoi koko paikkaa ja yks valittaa ku ei koskaan löydy mistään mitään ja valittaa muutenki joka ikisestä asiasta.... En tiiä saatana, on tämä työmaa! Jois vaikka 10litraa tärpättiä tunnissa, runkkais bassokamoille ja lähtis lahteen valittamaan ku ei oo koskaan missään mitään! Ps. Ootte kehityavammasia!

71 kommenttia   Torstai 20. syyskuuta 2018 20:19

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »