Lasolol

Testissä Vauhtihippi

Tässä drinkissä yhdistyvät rakkauden ja hyväntahtoisuuden energiat, kasvinlehtien imeskely ja
puhtaus. Drinkin teko kannattaa alottaa jo n. kahdeksan tuntia ennen sen juomista. Odotellessa voi janoisempi sankari hyvin nauttia esimerkiksi muutaman keskiketterän.

Valmistusohjeet: kaada 8cl Suomen puhtainta vodkaa (Turku distillers Kaiho-vodka)
johonkin astiaan. Lisää vodkaan ilex guayusa puun lehdistä tehtyä rouhetta isohko hyppysellinen sekä pienempi hyppysellinen laventelia. Anna tekeytyä vähintään kahdeksan tuntia. Seuraavaksi suodata neste siivilän läpi kristallin kirkkaaseen lasiin ja lisää jääpaloja. Viimeistele juoma hiilihapotetulla lähdevedellä. Drinkki on maultaan pehmeän yrttinen ja vaikutukseltaan piristävä guayusan sisältämän kofeiinin vuoksi.

2 kommenttia   Sunnuntai 05. helmikuuta 2023 00:55

Testissä punaviinikaakao

Tämä talvisen aamupäivän lämmittäjä hivelee makuaistia siinä määrin, ettei tällaista herkkua sovi pantata itsellään. Valmistus ei voisi olla helpompaa, tarvitset: kaakaopulveria, 2dl maitoa (joko kauran, soijan tai lehmän tissistä), 1,2dl Huttusen punaviiniä ja noin sopiva määrä kanelia. Lämmitä ensin maitojuomaan väsätty kaakkao kiehumisen rajamaille, niin että pari kuplaa pulpahtaa. Ota levy pois päältä ja kaada punkku sekaan, anna olla jälkilämmössä n. kolme minuuttia. Kaada tuotos kuppiin ja lisää kaneli. Helvetin hyvää tavaraa, ihan pyörii sukat jalassa [yes]

2 kommenttia   Lauantai 04. helmikuuta 2023 11:35

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »