Lokki-Joonatan

Lokki 'Räp' Dokki Vol.1

Ei tuu unta, mielikuvissani kolaan jo lunta- 'justjoo' ei oo enää pakkasiin paluuta, mikäli ois, iltalehti hyökkäisi; näin laihdutat tai kaamos'masennuksen' voitat, ei mulla oo noita, koska annan sen soittaa- siis minkä? Soitin kertsiin apuun Kid Ink:iltä!

Huups, ei tuu kertsii, mutten oo menossa konkkaa niinku KuPs, älä käsitä väärin, en oo fyysisesti kovempi ku Timo Lauttamus, mutt hei, mun suuhun meneeki vihannes, täällä Lahdessa on vihanneskolmio, ja mun hoodeilla moni hulttio, joten diggaan siiitä, mitä mull o, viime viikonloppuna paukkui Genssin-voittamaton, tää on Streettii stailii- enkä haluu heittii, tiedän etten oo unelmadeitti, mutta verbaalisesti samalla kannella, ku Sivennoisen Heikki, eikä Timo Lauttamukselle kannata arvoo antaa; 'tää on eikki', lisää painoja vyön alle pannaa,

On monella samaa urakkaa, mutta eri psyyken jumppaa, se on kolo- voitto niinku lotto, mun sanavarastoon ei kuulu 'lortto'! Ja kerronko vielä, mikä on mun motto;

Tsekkasin just tuloksekkaimman kaverin; 'Moro Otto' ^

Kommentoi   Sunnuntai 29. toukokuuta 2016 23:44

Joulukuu) putsaa suu, riimii enkuksi..AKA Lokkis

I know here is some divas, but i dont giva a (kirosana), cuuz my ki'levels is higher than frieeza, yeah i mean DBZ, and i've bee mirin Jay-z!

1 kommentti   Maanantai 07. joulukuuta 2015 20:51

Miettimisiä

Katselin ohjelmaa, jossa oli 'pääaiheena' häät. Ei lainkaan Suomalaiset, vaan Intian malliin.

Kun aviopari olivat puhumassa jomman kumman perheenjäseniensä kanssa, (muistaakseni) äiti tokaisi; 'hän menee seuraavaksi naimisiin'. Mitä ihmettä tämä nainen, päästi suustansa.. Eiköhän jokainen päätä, milloin ja kenen kanssa pitää yhtä vasta/ - että myötämäessä.

Tosin tiedostan sen, että taitaapi Intiassa olla; Avioliitot järjestettyjä. Itse häät saavat, järkyttävän suuret mittasuhteet! Minun mielestä jopa 5-päivän 'seremoniat' ovat liioitteltuja...Nyt tajuan miksei Aasiassa oteta, noin vaan eroja.

Yleensä häihin kutsutaan, ne lähimmäiset ja heidän kavereitaan + ikäänkuin he, jotka ovat olleet kumppaneiden lapsuudessa mukana ja jne.. En voi kun ihmetellä, kuinka laajat suhteet Intiassa on; pippaloissa on mukana miltein 6 000 tallajaa. Tosin ymmärtäähän sen-tosin vähän vain) kestäähän itse partyt melkein viikon. Ainakin ohjelman kuvausryhmälle tuntuikin siltä.

Varmaan on twitterissa paukkunut viestit , mahdollisista 'kuokkavieraista'..tällä siis viittaan, lukemaan 6 000! Tosin eihän toi Aasia, ihan snadi mesta ole..mutta mun mielestä, pitäisi häät olla; nopeat ja sukkelat/ - ytimekkäät. Mitään liirunlaarumia en jaksaisi.

En tiedä onko näin, mutta kun annan mielikuvituksen/ - luovuuden virrata, väistämättä tulee mieleen; onko eri päiville-eri kohderyhmät) Tällä tarkoitan; uskontoja. Aasiassa kun virtaa; islam, kristinusko, juutalaisuus, buddhalaisuus. Kun nämä sekoittaa keskenään ja heitetään häihin, kestääkin se monia päiviä.

Kun otetaan huomioon, että Aasiaan kuuluu montakin 'slaiccia'; on etelää ja itää, kaakkoista osaa. En tiedä onko näinkään, mutta voi olla että eri Aasian lohkoilla on eri murteet tai toimintatavat. Aivan niinkuin Ilari Johansson on hyvin improvisoinnut Suomen 'kansakunnat'. Tuosta edellämainitustakin taitaa olla, vain pituus/ - kesto lisää, ajatellen häitä.

Häähäppeningeissä kun on hulppeat 2 vessaa(ainakin siinä ohjelman weddingeissä). Ei voi kun ajatella sitä tilannetta, kun tuleekin yhdelle-jos toisellekin hotellihelpotukseen asiaa.

Kommentoi   Keskiviikko 14. lokakuuta 2015 22:35

Sunnuntai setit, eli 4.10 (LJ

Kävin tänään kirkossa, hyvähän se on 'hengähtää' kerran viikossa, vaikka itse pappikin oli paitsiossa, perhemessu niin menkööt sen piikkiin, että yleiselle keskustelun tasolle jäi stooriensa hiitti, apolostien kirjoista, mitään en osaa allekirjoittaa, koska liika totisuus kristillisessä kaavassa kirvoittaa ei mieltä virvoita, tää on mun mielipide, enkä oo mikään bilehile..

Mutta tiedän miten itseäni innostaa, ku salilla pääsee mielenrauhaakin kiilottaa, mun riimit on elämänmyönteistä tarinaa, onhan mulla vähä tätä karismaa-toki enemmän ku, mistä valittaa.

Yksi parhaista asioista ja hetkistä lapsuudenkodin antimista, kun vein isoveljeni ekstaasiin, eikös ollutki homoeroottista riimii!!



(okei siis, hieroin isoveljeäni.. Hyvää (alkavaa) viikkoa kaikille.

Olkaa luovia, älkää liikaa toljottako muotia, meillä kaikilla on JOSKUS huolia,..mutt mä tiiän mistä saa elämänsuolaa> SALILTA :d ja sen johdannaiset.

Kommentoi   Sunnuntai 04. lokakuuta 2015 21:15

..Jatkuu ('mitä mietit'-osiosta...räppini kukoistaa, vaikka viidakossa (LJ

Rasismin puolesta marssii, ihan sama onko sulla massii, JOS on nähty ja koettu pahaa, ei sillä on varaa niinku valittaki; tää ruoka ei oo syötävää, mun mielestä otetaan vastaa se, mitä ei pystytä kotimaassa tuottaa, ainakaan laadukkaasti ja elämänarvoisesti, jossa sota onkin joka'viikonloppuinen lettukesti, en tiedä..onko noin, mistä maasta nyt hourin, mutta Sipilinä olisin miettinyt tovin!

Mä en suvaitse väkivaltaa, paitsi kehässä se auttaa ainaa mutta palataan tähän, koska riimillisesti tätä on aukastu liian vähän> tai vihapuheiden kautta aletaan mielipiteitä laulaa, aina voi paskan vaihtaa, mutta tää Suomi liikaa ottaa vastaan, koska iäkkäämmät sukupolvet pitäs paremmin handlaa, toi oli vaa esimerkki, toki en oo kätilö tai hoito-alalla, mutta räppibiisinä ei oo tästä sanottu sanallakaa, mikä Suomen uutisia voittamattomana kukoistaa, mutta onneksi mikään ei oo ikuista, siksi voinkin liidellä kertsiin ja joka sunnuntai tälle aiheelle, antaa blessii/ - siunauksii.


En katso uutisii, mutta oon kuunnellu kuriirii, aniwai..koko ajan tuodaan uusia ulottuvuuksii ja näkökulmii, mikä on se perustus, mihin tuodaan meidän jokaisen henki.kohtainen edustus, päivittäinen arvotus, se on vaikeaa, koska liian moni vellihousuksi lankeaa, on se aika ankeaa, kun jokaisesta Suomen tukipilarilta tulee messagee, älkää leikatko meiltä, tää on karmee uudistus', Komppaan timppaa, kyllä me tää ansaittii, tää lama.. Ei tää oo räppi kamala, Ipoheneista voidaan luopuu ilman että tulee kirosanaa 'saatana', tiedoksi; mä vedän kananmunat raakana, elämässä tarvitsee rohkeutta, kaikki tietää että tulee turpaa, ilman välikysymys'lausetta!

Kommentoi   Lauantai 03. lokakuuta 2015 18:01

RÄPPIÄ (Minulta off cuu< z Lokkis ;)

Elän hyvää elämää, pistän suustani settii terävää, en räppää siitä mihin laitetaa rahaa palamaa, mediankin sillä rahastaa, kellä on kamalaa ja siten dieettiohjelmat rokkaa, en mäkään tuu irrotta sokkaa, mutt tuun sitä yhtä ja ainoota oottaa, mutten siitäkään viitsi verbaalisesti kokkaa, sopivasti mausteita ja vadelmaveneen aineita, ja soutelun laineita, mulle tää laiffi on aika makeeta, vaikka pari finnii, niin ei se ala pännii, tiedän miksen ota kännii, eikä tänkään biisin jälkeen, kuka ala mua spämmii! Itseironiaa ilman rättii(rättipäät= räppäri ;)

Tänäänkin katselin rännii, nyt näyttää että kesä tulee äkkii, töissä aurinkoa oli mukava huomata, mutta eri tilanne voi olla jo huomenna, ei mun tartte suomentaa, elämä heittää mitä milloinkin, pysyn postiivisena silloinkin, koska tuon on tila, joka ei sun unelmia/ - tavotteita pilaa, ei haittaa vaikka ois kinaa, sillon annettaa vaikka, sille emänälle omaa tilaa, eikä se, ettei vappua ois simaa, osaan vaan oleellista asioista piittaa, ja osaan viittaa, mutten twiittaa, kohti parempaa maailmaa! ..liian moni ihminen kahlitaa, pitää olla tietyssä muotissa, Instassa taas on 'belfiet' muodissa, en tiiä mikä meno ruottissa, mutt itte oon hyvässä kunnossa tai jtn..henkisesti voitossa, aina parempi ku voittais lotossa(rahahan ei oo pysyvää, asenteemme on ;)

En ota asioista, yhtään sen hankalampana kun ne on, 'miksi tää ruoka on, niin mauton', en jaksa tuollaisista välittää, vaikka johtajan palaute aina jännittää, tuon työmäälle persoonani, kaikkineni väriltään, huumoria osaan päiväämme tähdittää, vaikka en oo naisen kanssa kävellyt käsi kädessäa, osaan hyvin päättää, mitä kaupanhyllylle jättää, mutta mieleeni tulee jäämäämättä,.. >

Miksi on ulkonäköpaineit, on kaikenlaisii aineit, mun ohje on; ei tartte osata kirjoittaa, oppia uimaan, kun on 5-vuotta..oletuksii on monenlaisia ja liian paljon ihmisiä samanlaisia, mutta mun ohje, ei varmasti sytytä naisia; Ei oo välii miltä näyttää, kunhan on onnellinen, tuolta sydämeltään..osaan siis laadukasta räppiä heittää, aikas kylmiltään, en tuu miettii 'mihin ryhdynkää'..koska tää on elämää-kerran tässä, laitetaan itsemme hyviä marjoja keräämää, tää ei videopelii, joten mieti mikä on oikeesti tärkeetä, arvon neitii!

Kommentoi   Keskiviikko 11. helmikuuta 2015 20:26

Olen iloinen-

Olen erittäin iloinen, tähän päivään/ - aamuun. Heräsin 6:00 ja nousinkin ylös-siltä sekunnilta. Toisin kuin maanantaisin..(mitä yleisemmin) herääminen, onkin astetta haastavampaa(koska oli täysikuutakin, siinä lauantaina> tekosyy). Aamupalani sisältää, sen verran 'tavaraa', niin siksi herään 'noinkin aikaiseen'(noh, onhan sitä oltu työkokeilussa; 6.30 alkaneet päivät).

On mieleinen startti, keretä syömään aamiainen(pääpiirteissään). Aamupalaani sisältyy; Lions-muroja(koska Simeon Panda- Lions pride ;), aamuvelliä(sempler..), 2 banaania, 1 mandariini, riisikakkuja, kananmunia, aamupala'keksejä(Welbrita..) + muutakin...> Mitä nyt en luettele(okei, ei oo dopingia..) koska, lähden työmaalle.

Itse toivon(-ja teenkin) hyvää työpäivää, sillä alku ainakin on lupaava(eväät done ja jne.. joka tekee, työpäivästä paremman> on ravintoa matkassa mukana, kuten pitää ollakin). .. Toivotankin myös sulle, hyvää päivää :-)

Kommentoi   Tiistai 10. helmikuuta 2015 07:38

Räbätileissön Lokkis..tammikuun 'first of the year'- ..

Vähän saliaiheista, vivahteista (taas) freestyle:ista..

Sana raketit, kelasitko ees paljonko euroja niistä makselit, kun mä teen sen kuuluisan 'belfien' sillo hajoo kaakelit, niin rumaa että vois ampuu karjalaa, takaisin karjala vaiko toistepäin, taivaalla sen suihkusäteen näin, hetken ilo-ja savuna ilmaan, mun rahoja ei tulla käyttää viinaan, salilla lisää lihasta diilaan, ilman piikkii, mut vähä sinkkii..oon sellane tintti, sullakin 1 tammikuuta viltti, ja uuenvuoden lupaukset? Älä ny viitti, tässä on sellainen biitti, joka vuosien työllä muovautui, niinkuin niitti..sadat päivät ja toistot, muokkaa sen lupauksen, toteutukseen ja sun äitis meni just kuntoukseen.hetken huuma,'tarttee olla niin kuuma'..onse niin kumma, mediakin heittäytyy mukaan..niinku oisi karhukoplan viekkain konna, mun hoodeilla ei soi Gabrielin woppaa, joo kandee kokkkaa-eikä vaan rokkaa..timantit maksaa, enemmän ku niitä tarttee, ikuisina sormen vartee..katsotkin mun kuusenlatvoihin, niin lähtee servaus'aalto mun aivoihin, droppaan sut näihin aikoihin, maalaan uudet sävelet ja riimit, Bäddingin laivoihin, oon koukussa maitoihin, Ei olla vadelmaveneessä vaan protksuveneessä drinkit valuu laitoihin..ei olla menossa hankoo, vaan laittaa lisää rautaa tankoo!

Anteeksi, kun meni pötköön..

Kommentoi   Torstai 01. tammikuuta 2015 00:36

Lokkis_riimitysleissön

Jatkan riimittelyäni, mikä 'koristaa' minun 'omat uutiset/ - mitä teet nyt' osiossa..päivityksessä.


'Massaa tulee, mutt haluun sitä enemmän tuonne takapuolee, eikä se oon tän fitneksen tuote..asenteen luonne ;) Yläkroppa turhan suuri huone :D, en tuu laittaa piikkiä suoneen, petaan joka päivä vuoteen, no en nyt mäkään oo mikää pyhimys, mutta mulle lihasten saanti on ainoo pyrkimys, 'onkohan sulla hidas sytytys'? Mut salilta tulee niin hyvä tykytys, kovimmasta sarjas, monen asteen tyydytys, palkkarikin 6-1 parempaa, ku leipomoiden kuorrutus, no en tiiä sust, ei täss homassa tarvii henkivakuutust, sana doping on mulle itse'kusetust, silti mulla on särmää sanasta taiteilust.

Kommentoi   Sunnuntai 28. joulukuuta 2014 19:31

Joulukuun, ekat riimitykset AKA lokkis

' 13:00> ‘Oltiin salilla, että oltaisiin skenessä..eikä karilla, tai bissellä parilla, mun loma ei oo chillaa steissillä, vaan tee-se reisillä, mulla yhtä kovat riimit ku young mulaw baibilla, mutta mulla ei oo yhtä hyvä perse ku monella neidillä, belfie? ei tartte tiedostaa sitä ettien, enkä ota sitä empien, illalla voidaan kokata ruokaa fr kramppien, koska sulla pitäs olla tiedossa minne meen, salille lihakset laitetaa repeilee, niinku Lil Wayne seteleitä heittelee-

..liikaa räppii, jossa aletaa hempeilee..tai rakkausden menetyksiä muistelee, Prinssi Jusuf ala, kunnon gangsta douppi räppi tekee, mäkin hankin hip-hop ceedeen, kokelma levy, laidasta laitaa, räppi-ku räppi, maittaa aina, kunhan ei liikaa..sitä jonnin joutavaa alkoholinmyönteistä toistoaa, mä hoidan salilla mun fyysistä loistoa, 'loppuviikko' ei oo mulle voittoa,..

Kommentoi   Tiistai 02. joulukuuta 2014 23:54

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »