M-i-x-u

Saa vastata :D

1. Olenko mielestäsi hyvännäköinen?
2. Voisitko koskaan halata minua?
3. Entäpä voisitko koskaan suudella minua?
4. Voisitko satuttaa minua koskaan?
5. Oletko koskaan ollut ihastunut minuun?
6. Haluan tutustua suhun paremmin?
7. Jos saisit pyytä minulta mitä vain, mitä se olisi?
8. Jos sanoisin että rakastan sinua, mitä vastaisit siihen?
9. Jos tulisin ja suutelisin sinua, mitä tekisit?
10. Jos tulisin ja halaisin sinua, mitä tekisit?
11. Jos pyytäisin sinua olemaan aina kanssani, olisitko?
12. Mikä minussa on parasta?
13. Olenko koskaan saanut sinua itkemään?
14. Olenko koskaan saanut sinua nauramaan?
15. Jos pyytäisin sinut minun luokse kylään, tulisitko?
16. Jos olisin surullinen piristäisitkö minua?
17. Haluaisin olla kahden joskus
18. Voisit lähteä ulos kanssani
19. Halusit seurustella kanssani.
20. Lisääthän tämän omaan blogiisi jotta pääsen vastaamaan sinulle?

3 kommenttia   Keskiviikko 27. huhtikuuta 2022 23:46

VARO ALKOHOLIN VAAROJA!

VAROITUS: Alkoholin käyttö saattaa saada sinut ihmettelemään, mihin oikein jätit alushoususi.

VAROITUS: Alkoholin käyttö saattaa saada sinut uskomaan, että kuiskaat, vaikket niin teekkään.

VAROITUS: Alkoholin käytöllä on suuri merkitys siinä, että näytät idiootilta tanssiessasi.

VAROITUS: Alkoholin käyttö saattaa saada sinut jankuttamaan kavereillesi, kuinka paljon heistä välität.

VAROITUS: Alkoholin käyttö saattaa saada sinut kuvittelemaan, että osaat laulaa.

VAROITUS: Alkoholin käyttö saattaa saada sinut uskomaan, että ex-rakastettusi kuolee, ellet soita hänelle neljältä aamuyöllä.

VAROITUS: Alkoholin käyttö saattaa saada sinut luulemaan, että sinulla on ihmeellisiä Kung Fu -voimia. Tämä johtaa todennäköisesti siihen, että tulet itse piestyksi.

VAROITUS: Alkoholin käyttö saattaa saada sinut pyörähtämään aamulla herätessäsi ympäri ja näkemään jotakin kauheaa.

VAROITUS: Alkoholin käyttö on suurin syy selittämättömiin asvaltti-ihottumiin otsassa ja polvissa.

VAROITUS: Alkoholin käyttö saattaa aiheuttaa harhaluulon, että olet kovempi, fiksumpi, nopeampi ja paremman näköinen kuin muut ihmiset.

VAROITUS: Alkoholin käyttö saattaa saada sinut luulemaan, että olet näkymätön.

VAROITUS: Alkoholin käyttö saattaa saada sinut uskomaan, että muut nauravat kanssasi.

3 kommenttia   Maanantai 14. huhtikuuta 2014 00:07

7 villiä faktaa peniksestä

1. Hurjaa vaihtelua

Erektiossa oleva penis on keskimäärin 14 sentin mittainen, toteaa tänä vuonna Journal of Sexual Medicine -lehdessä julkaistu tutkimus. Se kattoi 1 661 miestä. Heidän mittansa kuitenkin vaihtelivat melkoisesti: lyhimmät siittimet olivat nelisenttisiä ja pisin 26-senttinen. Koko vaihteli myös sen mukaan, kuinka erektio mittausta varten oli hankittu. Jos se oli saavutettu suuseksin tai yhdynnän avulla, oli mittaa enemmän kuin pelkän fantasioinnin avulla hankitussa erektiossa.

Samaa aihetta on sivuttu muissakin tutkimuksissa. Niissä on selvinnyt muun muassa, että tupakointi lyhentää pystyssä olevaa paalua jopa sentin verran. Tämä johtuu siitä, että tupakointi heikentää peniksen verenkiertoa.

2. Koolla on merkitystä

Peniksen koolla on väliä, ainakin jos kysytään osalta naisilta. Vuonna 2012 Journal of Sexual Medicine -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan vaginaorgasmeja saavat naiset saavuttavat huipun helpommin tarpeeksi hyvin varustellun kumppanin kanssa. Toisen tuoreen tutkimuksen mukaan ihanteellinen koko riippuu miehen pituudessa. Kookkaat elimet näyttivät pitkillä miehillä paremmilta.

3. Epämuodostumia

Yksi viidestä tai kuudesta miljoonasta miehestä kärsii harvinaisesta epämuodostumasta: heillä on syntyessään kaksi penistä. Tuplavarustelu ei kuitenkaan tarkoita sitä, että he pystyisivät pitämään kaksin verroin hauskaa. Molemmat elimet ovat vain harvoin toimivassa kunnossa, ja vaivojen korjaaminen vaatii leikkaushoitoa.

4. Evoluution tulos

Esi-isiemme penikset olivat erilaisia. Ennen ihmisten peniksissä oli luu, mutta jossain evoluution vaiheessa anatomia kehittyi niin, että riittävä jäykkyys saavutetaan verenkierron ansiosta. Useimmilta apinoilta luu silti yhä löytyy, muista eläimistä puhumattakaan. Biologi Richard Dawkins arvelee, että luuton penis auttaa naisia valitsemaan terveitä kumppaneita. Kun verenkierto on surkea, ei yhdynnän vaatima erektiokaan onnistu.

5. Yökukkuja

Oli päivä kulunut kuinka aktiivisesti tahansa, elää miehen penis öiseen aikaan omaa elämäänsä. Useimmilla herroilla on yöunen REM-vaiheen aikaan 3-5 erektiota - unen aiheesta riippumatta. Öinen vipinä auttaa penistä pysymään kunnossa. Kun erektiot jäävät vähiin, alkaa penis kutistua ja menettää kimmoisuuttaan.

6. Asiaa esinahasta

Esinahka muodostuu pojille jo kohdussa samasta kudoksesta, joka tytöillä kasvaa klitorista peittämään. Esinahan sisäpuoli on limakalvoa, joka muodostaa suojaavaa kosteutta. Tätä arvellaankin yhdeksi selitykseksi eräissä tutkimuksissa esille tulleelle tulokselle, jonka mukaan ympärileikkaamattomat miehet saavat ympärileikattuja helpommin sukupuolitauteja. Toisaalta ympärileikkauksella on myös haittoja. Sen väitetään muun muassa vähentävän miesten seksuaalista nautintoa.

7. Totuus ei näy lepotilassa

Miehuuden todellista mittaa ei pysty päättelemään, kun se roikkuu velttona. Joillakin penis kasvaa merkittävästi erektiossa, ja toisilla lepotila vastaa pitkälle juhlakuntoa. Parempia viitteitä erektion mitasta saa, kun peniksen venyttää suoraksi.

Kommentoi   Sunnuntai 15. syyskuuta 2013 02:19

Löyty sattumalta.Kerrohan nyt joku asia ulkonäöstäni joka miellyttää

kerro yksi asia ulkonäössäni,joka miellyttää sinua!:)KOPIO TÄMÄ SITTEN OMAAN PÄIVÄKIRJAASI JA KATO,MITÄ MUUT IHMISET SANOVAT ULKONÄÖSTÄSI!

1 kommentti   Lauantai 02. maaliskuuta 2013 03:23

Seurustelu kaverin kanssa? Miksi tuntuu, että parhaat kumppaniehdokkaat ovat kavereissa?

Tässä just mietitään mesen välityksellä yhden naispuolisen kaverin kanssa, et miten aina menee just sillein, että parhaat kumppaniehdokkaat löytyvät kavereista.Toinen haluaisi enemmän, mut toinen ei.Niinhän sitä sanotaan, että paras suhde tulisi kaveripohjalta.Mutta pitäisikö sit vaan kokeilla jonku kaverin kanssa? Miksi sopivaan kaveriin ei ole kipinää joka olisi sopiva kumppaniksi? Toisiko läheisyys ja muu normaali yhdessä olo tunteita?

5 kommenttia   Keskiviikko 25. huhtikuuta 2012 22:03

Tuleeko naisista pihtareita :(

Nuorten, parisuhteessa elävien naisten seksuaalinen haluttomuus mietityttää Väestöliiton tutkijoita. Kun Väestöliitto ja Me Naiset -lehti keräsivät suomalaisnaisten kirjoituksia haluttomuudesta, alle 30-vuotiailta naisilta tuli runsaasti kertomuksia.

– Seksuaalisen halun puute koskee laajasti myös nuoria naisia. Halun puute oli kirjoittajien keskuudessa yhtä yleistä nuorilla kuin jo vähän vanhemmillakin naisilla. Joka kolmas haluttomuudesta kirjoittanut nainen oli alle 30-vuotias, ihmettelevät tutkijat, kliininen seksologi Tarja Sandberg ja tutkimusprofessori Osmo Kontula Väestöliitosta.

Tutkimusten mukaan ainakin ajoittainen seksuaalisen halun puute koskee joka toista suomalaista parisuhdetta. Halun puute on huomattavasti yleisempää naisilla kuin miehillä – ja haluttomuus on lisääntymään päin.

Osmo Kontulan mukaan haluttomuus on todellinen ongelma. Jos seksielämää ei ole, moni parisuhde päättyy eroon.

–Haluttomuus vaikuttaa parisuhteen hyvinvointiin. Se aiheuttaa väistämättä ongelmia parin vuorovaikutuksessa ja heikentää parisuhteen seksuaalista tyytyväisyyttä ja johtaa jopa eroon, Kontula sanoo.

Naisten tarinoissa nousi esiin useita selityksiä haluttomuudelle. Kaikkein tyypillisintä haluttomuuteen liittyvissä tarinoissa oli naisen huono seksuaalinen itsetunto; nainen ei tunne itseään haluttavaksi. Toisaalta myös parisuhteen muut ongelmat, arjen kiireisyys ja väsymys olivat usein esillä.

Tutkijat antavat Väestöliiton tiedotteessa ja tuoreessa Halut jäissä -kirjassa vinkkejä seksuaalisen halun palauttamiseksi. Parisuhteen kommunikaatio on avainsana. Tarja Sandbergin mukaan halua voi lisätä muun muassa keskustelemalla kumppanin kanssa siitä, mitä haluaa ja toivoo.

–Kannattaa myös muistaa fantasiat, jotka ovat hyvä apu ja seksin pääomaa. Seksuaalisen halun syntymiseen tarvitaan hyvä kumppani, niin sanottu terve itsekkyys seksin aikana, hyvä seksuaalinen itsetunto ja hyvät seksitaidot, neuvoo Sandberg.

10 kommenttia   Perjantai 23. maaliskuuta 2012 14:19

Jouh

1. Ensimmäinen sana, joka minusta tulee mieleen.
2. Väri, joka minua muistuttaa.
3. Kappale, joka muistuttaa minusta.
4. Millainen ruoka olisin?
5. Millainen ihmistyyppi minulle sopii parhaiten?
6. Mikä minussa on parasta?
7. Mikä minussa tekee sinut hulluksi?
8. Jos eläisin vuoden autiolla saarella, miten luulet, että selviytyisin?
9. Mitkä kuvittelet olevan viimeiset sanani?
10. Mitä mieltä olet luonteestani?
11. Mikä yhdistää meitä?/mikä on meidän juttu?
12. Olemmeko koskaan riidelleet, miksi?
13. Luotatko minuun?
14. Mitä haluaisit tehdä kanssani?
15. Mitä haluaisit sanoa minulle?
16. Mikä on paras yhteinen muistomme?
17. Kopiothan tämän itsellesi, että pääsen kostamaan?

3 kommenttia   Sunnuntai 12. helmikuuta 2012 16:21

Naiskuski

Tänää hetken pyöriskelin lahden trion parkkihallissa etsien parkkipaikkaa.Sitten huomasin, kun joku oli parkkiin menossa.Olin suht lähellä ja odottelin, että autoa parkkeerataan.Nainen yritti päästä parkkiin seinän ja viereisen parkkipaikan olevan auton väliin.Ekalla yrittämällä ei onnistunut ja pakitti vähän taakseppäin.Sitten yritti toiseen kertaan.Yritti kääntää mun edessä oikealle auton ja seinän väliin.Siinä sit odottelin, et parkkeeraas nyt että pääsen etsimään toista parkkia.Sit yht äkkiä kuulu joku ääni ja hoksasin, että oikean puolen kylki otti kiinni seinän nurkkaan.Oikean puolen sivulistasta tippu palanen ja koriin tuli jälki.Nainen sit peruutti taakseppäin ja poistui paikalta :D Ei näköjään enää uskaltanu vekslailla kyseiseen parkkiruutuun.Noh sitten tulikin minun vuoro.Aattelin änkeä samaan parkkiin.Vähän rupes jännittää, et mokaankohan itsekkin.Mut hyvinhän se meni.Ekalla yrittämällä taivuttelin parkkipaikalle :) Poispääsy sit olikin vähän hankalampaa.Viereinen auto oli lähempänä, kun auto joka oli siinä silloin kun parkkiin menin.Kiva olisi joskus katsella, kun ihmiset änkee siihen samaan parkkiin :)

2 kommenttia   Keskiviikko 08. helmikuuta 2012 22:45

No joo... Tesmitään :D

1. Kuka olet?
2. Olemmeko ystäviä?
3. Koska ja miten tapasimme?
4. Oletko ihastunut minuun?
5. Pussaisitko minua?
6. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
7. Kuvaile minua yhdellä sanalla
8. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
9. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?

1 kommentti   Keskiviikko 08. helmikuuta 2012 01:49

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »