MIELOIN

SEURAA MUA!

https://www.youtube.com/user/RonniesStory

Sinne seuraamaan mun Tube-kanavaa, videoblogia ja muuta paskaa!

1 kommentti   Lauantai 14. kesäkuuta 2014 12:18

Lue mun blogia!

http://ronniesstoryofficial.blogspot.fi/

Lue. Se saattaa olla parasta, mitä sun elämässä on ikinä tapahtunut. Mun tapaamisen jälkeen.

1 kommentti   Keskiviikko 12. syyskuuta 2012 21:34

Tarina Elämän Paskuudesta VOL.1

Ensimmäinen osa trilogiastani:

Hän erää aamulla taas se vitutus takaraivossa ja tietoisuus siitä, mikä häntä taas tänään odottaa ja mikä häntä on vaivannut jo useita vuosia, itseasiassa koko hänen paskan elämänsä ajan, 17-vuotta. Hän avaa silmänsä, kun vitutuksen aiheuttamat kauhukuvat kerääntyvät hänen kiinni oleviensa luomiensa alle. Hän avaa silmät, mutta ei ehdi sanoa mitään, kun vahinko on jo tapahtunut. Yöllä hän oli taas nähnyt niitä unia, jotka tosielämässä hänelle ovat vain fiktiivistä unelmaa ja huomaa nokkahuilunsa olevan kovemmassa kunnossa, kuin Karjalan Prikaatin kenttätykistö.

Lopulta hän saa jumissa olevan niskansa käännettyä oikealle päin ja vitutus on jo käsin kosketeltavissa. Peitto oli yön kiimaisina tunteina lentänyt lattialle ja tänä yönä hän juuri päätti nukkua ilman kalsareita, koska tiesi, että tänä yönä tulee olemaan kovapanosharjoitukset. Mutta voihan kilinvittu, nyt se tapahtui taas! Hän oli unohtanut laittaa herätyskellon päälle ja oli luvannut kavereillensa mennä samaa matkaa kouluun ja siinä sängyllä hän yrittää kuristaa nyt hädissään sitä juhlakuntoaan pois, kuin käärmeenlumoaja konsanaan. Yhtäkkiä käy jotain, mikä hänen onnellaan on aivan tavanoimaista ja vitutus saa uudet kasvot. Hän kääntää päätänsä oikealla ja ihmettelee, mikä hänen ikkunaansa kolkuttelee ja siellähän ovat kaverit, joiden kanssa hänen piti mennä samaa matkaa kouluun ja jotka nyt olivat tulleet häntä herättämään. Hänen suustaan pääsee vain yksi lause, kun kaverit ottavat kamerakännyköillään kuvaa ja nauravat paskaisesti ikkunan takana, "Voi kyynelten valtakunta".

Hän saa koottua itsensä ja kaveritkin ovat jo lähteneet ikkunan takaan nauramasta ja jatkamaan vittumaisia suunnitelmiaan, kun tämä vitutuksen multihuipennus valtaa hänen koko mielen, "Miksi juuri minulle käy näin?". Matkalla olohuoneeseen hän näkee kuvan kaljuuntuvasta isästään ja toivoo, että toivottavasti evoluution jatkuvuus ei pidä paikkaansa tällä kertaa. Matkalla keittiöön hän astuu tuttuun tapaan koiranpaskaan, kun heidän lemmikkikoirillaan oli tietysti ripuli ja nyt sitä pursuaa hänen varpaidensa välistä. Hän on jo tässä vaiheessa niin maassa ja vittuuntunut, että hakee kitaran kielen, kuristaa sillä koirat ja piilottaa ruumiit akustisen kitaransa koppaan. Paskaa hän ei edes jaksa pestä jaloistaan pois, vaan vetää jalkaansa suoraan pari viikkoa lattialla maanneet sukat ja koska hän ei ole käynyt muutamaan viikkoon suihkussa, hän haisee rikin ja 50km lenkin juosseen maratoonarin paidalta, hän onkin saannut lempinimekseen "Viemäri".

Hän ei vielä halua antaa periksi, vaikka elämä potkii päähän, pikkuveli on 13-vuotias natsi, joka tunneilla imppaa butaanikaasua sytkäristä, tyttöystävää hänellä ei ole koskaan ollut, paitsi jos sitä ei lasketa, kun hän puki kerran naapurin terrierin naistenvaatteisiin ja häntä pidetään muutenkin vähän yksinkertaisena ihmisenä, mitä hän kyllä onkin ulkonäöstä päätellen. Hän saapuu kouluun myöhässä perinteisesti, koska hänen pyöränsä lähti jäisessä alamäessä kovaan luisuun ja törmättyään 75-vuotiaaseen kävelevään museoon, joka kaatusi iskun voimasta, löi päänsä asfalttiin ja että hänen harmaasta kallostaan valuu verta viattomaan valkeaan hankeen. Itse hän lentää keveän näköisesti vielä höyryävään Suomen Ajokoiran paskavuoreen, jossa voi haistaa vielä eilenä syödyn pikkulapsen. Hän näkee vain kaksi asiaa, kuolleena makaavan vanhan muumion, joka kallo haljenneena makaa keskellä pientaretta ja paskaa täynnä olevan uuden hupparinsa, johon hän oli jo kuukausia säästänyt. Kuolemantuottamus ei enää tässä vaiheessa paljon paina, mutta vielä kun hänellä on taistelutahtoa, hän kenkäsee vielä pari kertaa tätä faaraota kylkiluihin, koska nyt katkesi vitutuksesta se kamelinselkä, kun tämä ikäloppu vanha herrasmies ei ollut osannut ajoissa väistää kävelykeppinsä kanssa.

Kouluun päästyään hän ihmettelee miksi kaikki katsovat häntä häpeillen, nauraen ja vittuillen. Hän pääsee ilmoitustaululle, jossa hän näkee ensin siskonmakkaransa ja sitten oman naamansa. Nyt hän muistaa kaverinsa ja aamusessiot kamerapuhelimien kanssa, järkytys hiipii takaraivoon. Tätä julistetta on nyt jaettu ympäri kaupunkia ja kaikki tietävät hänen vauvan mittansa. Hän kävelee vielä auditorion ohi, jossa hänen kaverinsa näyttävät tätä aamusessiovideota noin parille sadalle oppilaalle ja heidän vanhemmilleen, kun siellä on menossa "Vanhemmat ja opiskelijat yhdessä"-päivä. Kyynel vierähtää hänen silmäkulmaansa, hän laskee rauhallisesti alleen ja riisuu itsensä alasti ja pistää lopulta kunnolla hulinaksi.

Hän on niin vittuuntunut, että tämä vitutus paistaa hänen sinisistä silmistään. Hän kävelee alasti ensimmäiseen luokkaan ja hänen pieni tuulenhalkojansa näyttää tarkalleen, mihin mennä. Hän ottaa vyölaukustaan minikokoisen vasaran ja humauttaa etupulpetin nörttiä kunnolla päähän, että hänen -85 vuoden järkälemäiset rillinsä, johon piti hakea viime keväänä tv-lupa, tipahtavat lattialle. Nörtti vaikeroi lattialla ja paniikissa muut yrittävät juosta luokasta ulos. Hän ei ole tyhmä ja aavisti tämän, hän viritti pari lasernylonlankaa oven ulkopuolelle ja katsoo mielissään, kun parilta paskahousulta kierrähtää päät lattialle ja heidän naamallaan voi nähdä vielä sen kauhun aiheuttaman järkytyksen. Ihmiset pysähtyvät ja hän käskee kaikki nurkkaan katsomaan tämän nörtin kidutusta. Hän huutaa "Nyt kun katkesi se kamelinselkä ihan kunnolla, niin katkeaa myös tämän kullinaaman sormetkin!". Hän ottaa nörtin penaalista ensin täyteen kuntoon teroitetun kynän ja iskee sen suoraan tämän perseennuolijan takaraivoon, hän kiljaisee kivusta ja muut oppilaat itkevät paniikissa. Mutta ei siinä mitään, tämä kidutuksen mestari ottaa repustaan vielä ruuvipenkin ja laittaa nörtin sormet siihen ja kiertää kunnon kierrokset mestarillinen hymy suupielessään, että nörtin kynnet poksahtelevat paskaksi ja tästähän tämä seonnut entinen koululainen vain saa lisää kiksejä.

Nörtti on edelleen käsistään ruuvipenkissä kiinni ja nyt hän keksii oivan tuuman nörtin päänmenoksi; hän ottaa vuoden tehokkaimman naulapyssyn ja nitoo nörtin lattialle kiinni tämän huutaessa tuskissaan ja vuotaessa kuiviin. Hän seuraa muiden oppilaiden reaktiota ja ottaa kaksi metriä pitkän ruoskansa, jota hän käytti sairaissa perverssileikeissään naapurin kääpiöiden kanssa. Ruoskan päässä on kirkkaan teräviä metallisirpaleita, jolla hän repii kaikki oppilaat tällä toimenpiteellä palasiksi, kuolan vaahdotessa hänen suustaan tässä kivun riemujuhlassa. Mutta vielä ei ole homma hoidettu, pahin on vasta edessä, tämä luokka ansaitsi pienet verilettukestit.

Hän suunnistaa nyt kavereidensa luo, jotka tekivät hänestä kunnon tirehtöörin ja paljastivat hänen kastanjan kokoiset paikkansa. Hän tekee tämän homman tyylillä ja iskee tomahawkin entisen kusipää kaverinsa niskaan ja teloittaa kaksi muuta hänen nolaamisessa mukana ollutta kaveriaan vanhalla "Puukko lihassa"-menetelmällään.

Hän on saanut nyt kostonsa ja juoksee alasti metsässä karkuun poliisit kintereillään, mutta hän on vanha eräkävijä, koska liian monta kertaa hän on joutunut sinne pakenemaan, kun hän on uimahallin miestenpukuhuoneessa painonnonostajien saunavuorolla saannut tahtipuikkonsa täyteen säestyskuntoon. Kotiin päästyään vanhemmat ovat päässeet jo töistä ja kysyvät rakkaalta, ei niin komealta pojaltaan, että "Miten meni koulussa, kulta?". Hän lukee Metsästyslehteä keittiönpöydällä ja sanoo tuuheiden kulmakarvojensa alta katkerana vanhemmilleen, "Ihan hyvin, oli vain vähän huono päivä tänään.".

23 kommenttia   Torstai 17. kesäkuuta 2010 13:19

Tarina Elämän Paskuudesta VOL.2

Toinen osa trilogiastani:

Hän herää aamulla puhelimen vaimeaan piippaukseen silmäluomien hitaasti väristen auki ja tuskanhien virratessa otsaa pitkin. Hän muistaa hiljalleen viime illan tapahtumat, jotka eivät perinteen mukaan kovin tasokkaita olleet, hänen käsillään taisi käydä muutakin, kuin Siwan kauppakassit. Tässä vaiheessa hänen silmäkulmiinsa muodostuu haalean kitkerät kyyneleet, jotka johtuvat siitä, että niissä on enemmän tinneriä, kuin vettä. Hengittäminen tuntuu herätessä niin raskaalta ja vaikelta, että siihen täytyy keskittyä fyysisesti ja henkisesti täydellisesti, joka hengenveto muistuttaa maailmanloppua ja hän voi tarkasti kuulla keuhkojen kamppailemisen väsymyksen kanssa. Tässä vaiheessa hän miettii lähes itkien, että uskaltaako edes katsoa puhelimeensa saapuneita viestejä, se voisi tarkoittaa elintoimintojen täydellistä pysähtymistä ja akuuttia järkytystä. Lähetetyt Viestit-kansio on taasen varma itsemurha, ja sen hän tietää syvällä sisimmässään. Tänä aamuna ei edes Jeesus pelasta häpeältä.

Hän päättää kiskaista härkää sarvista ja ottaa kerrankin vastuun viime illan viestittelyistään, puhelimeen on kurkattava! Hänen väsynyt ja voimaton ruumiinsa on aivan liian heikko liikkuakseen yhtään mihinkään, ainoastaan pään kääntäminen on mahdollista tässä helvetillisessä olotilassa puhelimen käteen saamiseksi. Hän kääntää päätänsä tyynyllä vasemmalle, mikä tuntuu jo mahtavalta uroteolta ja vihdoin hän pystyy sumeasti näkemään puhelimen. Hänen taistelutahtonsa on valtava, hänellä ei ole voimia nostaa päätänsä tyynystä, joten hän raahaa päätänsä tyynyn pinnalla eteenpäin, kuin uljas troolari konsanaan. Hän tuntee, kuinka tyynyn karhea pinta ruhjoo jo hänen valmiiksi huonoa ihoaan ja tuntuu siltä, kuin finnit olisivat perunoita, joita revitään pellosta pois oikein isolla kädellä. Vihdoin hän saa heikon otteen puhelimesta puolilahoilla hampaillaan kynnettyään tyynyllä 15cm eteenpäin ja olo on samanlainen, kuin perseeseen olisi tungettu naapurin mummon laskuvarjon kokoinen sateenvarjo, jota olisi avattu ja suljettu kaksikymmentä railakasta minuuttia yhtäsoittoon. Tässä vaiheessa ei enää haittaa sekään, että hän on sattunut myös yöllä kusemaan housuunsa, koska näki unia taas tinnerihöyryissä pienestä puutarhalähteestä.

Tässä vaiheessa tuntuu siltä, kuin kuolema lähestyisi sykäys sykäykseltä ja hän on yhtä eloisa, kuin vanhus viagrapurkin jälkeen. Hänen tarvitsee nyt tehdä se viimeinen ponnistus saadakseen puhelimen käteensä, siinä on vain se vaara, että paskat saattavat tulla housuun oikein ryminällä tässä pinnistyksen multihuipennus kohdassa, mutta se riski on vain otettava. Hän heijaa päätänsä edes takaisin tyynyllä puhelin hampaissaan ja laskee kolmeen, todellinen KISKAISU lähtee verenhimoisen irvistyksen saattelemana ja peitto suorastaan hulmuaa, kuin hirmumyrskyssä, kun darrapaskat lentävät ulisten sängyn laidan yli uusille laminaateille, kuin vappuserpentiinit konsanaan. Mutta mikä tärkeintä, puhelin on viimein hänen kädessään ja olo on suoraan sanoen huojentunut. Kuset alla, paskat housuissa ja hänellä on olo kuin ihmisellä, joka olisi kussut tai paskonut housuun. Hän tietää, että viestien lukeminen vaatii tahtojen taistelua, mutta ei ole enää yhtään niin varma, että uskaltaako hän kurkistaa kumminkaan Saapuneet Viestit-kansioon. Mutta hän tekee sen, minkä miehen täytyy tehdä. Hän haluaa kerrankin olla elämässään se uljas ori.

Käsi vapisten hän raahaa puhelinta naamansa lähelleen, että saisi nähdä, mitä hänelle on oikein aamun darratunteina lähetelty. Taistelu on ollut aivan valtava tähän mennessä, että saisi puhelimen käsiinsä, hän on todellisen jännittynyt, kuin isänsä pornokasetin löytänyt pikkupoika. Onnistumisen kyyneleet alkavat valumaan hänen poskiaan pitkin puhelimen ruudun lähestyessä hänen kasvojaan.. Vihdoin hän näkisi, mitä hän on oikein lähettänyt yöllisen kiiman aikana ja itsehäpeä alkaa pikku hiljaa tuntumaan takaraivon aivokeskuksessa. Mutta, MITÄHÄN VITTUA! Tätä hän toistaa epäuskoissaan seuraavat kymmenen minuuttia ripulin pulputessa, kuin Pompejista konsanaan ja sänky peittyy tästä ruskean laavan virrasta sulkijalihaksen petettyä liiallisen lihasjännityksen takia. Hän ei voi uskoa tätä todeksi, kuoleman henkäykset alkavatkin muuttua nyt todeksi. Vain sinetöinti puuttuisi huoneen ovesta, niin tämä sänky olisi hänen hautansa. Hän ei ole saanutkaan yhtään viestiä. Ääni, minkä hän oli tunti sitten kuullut, oli ollut vain akkuvirran loppumismerkki.

Hän diagnisoi tilannetta ankeutuneessa mielessään ja lopulta itkien tajuaa, että hänellä on tänään kuuluisa semiparanoidi-darra. Jumala häntä auttakoon.

5 kommenttia   Torstai 17. kesäkuuta 2010 13:15