Mousey

010

Nainen nykii ja tärisee eikä koskaan mene nukkumaan. On ihan hiljaa ja toivoo ettei sohva narahda. Se pelkää rannekorujen helinää ja yrittää raivokkaasti olla kiristelemättä hampaitaan. Niiskahdus, yhtäkkiä kaikki lihakset jännittyvät. Apua, ei kai toinen herää. Pää nyt-nyt-nytkähtelee ja kulmat ovat sekunnin murto-osassa kurtistuneista sileinä. KOURISTELUA ja nainen yrittää olla normaali mutta varmasti se näyttää vain pelottavalta. Vielä yksi tupakka, sitten sänkyyn laskemaan sekunteja.

Jokainen näppäimen naksahdus kuulostaa ilotulitteelta.

Toivottavasti toinen ei herää.

Kommentoi   Tiistai 28. toukokuuta 2013 05:41

009

I have heard there are troubles
of more than one kind.
Some come from ahead.
Some come from behing.
But I've bought a big bat
I'm all ready you see
now my troubles
are gonna have troubles with me.
- Dr. Seuss

1 kommentti   Sunnuntai 03. helmikuuta 2013 20:44

008

Piilotin kaikki kuvat missä mulla on linssit. Koska vaikka ne on ehkä söpöimpiä mitä musta on niin kyllä mua vähän harmittaa ettei ihmiset tajua miltä oikeasti näytän. Omituiselta. Niin tuijotelkaapa sitä sitten. Niin ne tekee kadullakin.

p.s. on kivaa kun ei ole hiuksia.

1 kommentti   Maanantai 17. syyskuuta 2012 20:54

007

Vatsa tuntuu tyhmältä. Huimaa ja heikottaa. En oikein uskalla kävellä kun sydän käy heti lyömään liian kovaa. Tupakkaakaan ei voi polttaa, se tuntuu tänään oudolta päässä ja keuhkoissa. Tahdon vain kotiin makaamaan peiton alle, mutta minun pitää siivota naapurissa. Ehkä otan päiväunet kun pääsen kotiin, herään siivoan ja otan lääkkeet kemiallisen unen saavuttamiseksi?

Ihmiset ei kiinnosta enkä tiedä koska peto tulee takaisin.

1 kommentti   Tiistai 12. kesäkuuta 2012 12:17

006

Huomasin tänään, että mahdun taas farkkuihin, jotka olen ostanut kuusitoistavuotiaana. Vahingossa laihtuminen on aina riemuvoitto, mutta sen tajuaminen lisää vain vettä myllyyn ja leikittelen ajatuksella tiputtaa vielä muutama kilo. Voisiko olla mahdollista päästä ehkä kolmosella alkavaan numeroon?

Kommentoi   Maanantai 11. kesäkuuta 2012 12:30

Poikaystävähakemus (kännissä olen, tottakai.)

- Oikeastaan parasta olisi jos et edes ole poika. Kuinka hassua. Olen vähän sellainen. Hassu/omituinen/sietämätön. (ihanpaskaämmä siis.)
- Olen vähän kielioppinatsi tbh. Joten jos et osaa kirjoittaa, pahempi sinulle.
- Minua ei saa kuulemma päästää keittiöön. Tähänastinen saldo poltettuja asioita on mm. pussi Hesburgerin ketsuppia ja patalaput. (tykkäsin niistä kovastikin! :c)
- Jos osaat panna mua oikein niin aika _vitun_ siistiä. Jos et niin paha sinänsä koska siinä vaiheessa ollaan vähän niin kuin selibaatissa.
- Anaaliseksi ei ole suosikkijuttuni aamuisin. koska se sattuu ilman liukastetta ja on ihan kiva käydä paskalla silloin kun tekee mieli.
- oikeastaan ulkonäöllä ei ole mitään väliä niin kauan kuin minä itse tykkään. Mikä tarkoittaa vähän sitä sun tätä. jos sinua ei onnista, olen pahoillani. Paitsi en oikeastaan koska kuka tällaista paskaa huolisikaan?
- Ja jos iästä on suotavaa mainita, tykkään alle 25-vuotiaista. Kolmevitoset on melekeestäänniko jo kokeiltu, soz guys.
- Rahaa minulla ei ole joten oisi ihan kiva jos et sinäkään siitä välittäisi. Paitsi jos tykkäät ostaa tytöille juttuja. Muuten ei haittaa, emminäkään siitä pidä.
- Tahdon kissan vaikka olen pahasti allerginen. Joten minun pakkomielteitäni/vaatimuksiani on melkein niin kuin pakko sietää.
- oon yleisesti ottaen aika perseestä. Joten ehkä ei kannata tutustua.

ps. Ajattelin mennä polttamaan keittiön. Koska on nälkä ja olen seitinohuessa salonkihumalassa. Kunhan ruoka on valmis niin katson Dr. Whon kakkoskauden. Awesome right?

2 kommenttia   Keskiviikko 28. joulukuuta 2011 03:39

005

Luulen, että sydämeni on onnellinen. Se ei pysy tahdissa, tekee hassuja loikkia ja syöksähdyksiä. Vähän niin kuin lapsi joka on niin innostunut ettei kykene pysymään paikallaan vaan hypähtelee levottomasti ja hymyilee leveästi.

Hassu ajatus.

1 kommentti   Keskiviikko 16. marraskuuta 2011 21:22

004

Tässä on vähän kiire. Aamukahvit lennossa, töihin, kotiin, asioita asioiden perään. Ei ehdi jutella, joo, oli hauska nähdä mutta nyt pitää jo juosta, minulla on elämä otettavana kiinni, tai jotakin sinnepäin. Se yritti karata minulta ja sai etumatkan joten nyt täytyy olla nopea koska se ei saa päästä kovin pitkälle.

En ole koskaan ollut näin onnellisesti kiireinen. Juossut näin iloisena asioiden perässä. Elämä, ala karkaa enää, tällä kertaa lupaan pitää sinusta parempaa huolta!

1 kommentti   Tiistai 15. marraskuuta 2011 07:59

003

Kello on jo liikaa ja tällaisen pitäisi olla jo nukkumassa. Mutta sen sijaan istuukin tietokonetuolissa peittoon käärittynä, jännässä kotelossa.

Varpailla on vähän kylmä. Yritin maata sohvalla salaa kohti unta pitäen samalla silmällä keskustelua pelottavan unikaverin kanssa joka ei päässyt paikalle. Jos se vaikka tulee vielä online-tilaan, tekee turvallisen olon. Kun tietää että siellä se on hereillä jossakin ja mietteillään pitää pahat poissa. Kaikki pahat. Voi kun sen saisi joka yö viereen niin ei tarvitsisi pelätä. Nukkuisi hyvin ja hyvissä unissa. Ei heräisi keskellä yötä itkuun.

Hengittelen täällä kotelossa, heiluttelen varpaita kun ne ei yllä lattiaan. Hassua. Unisen ja uupuneen ja väsyneen hassua.

2 kommenttia   Keskiviikko 09. marraskuuta 2011 22:33

002

Kantapaikassa tapahtuu.

Herra kommunisti ei pidä siitä että häntä kutsutaan vasemmistoliittolaiseksi. Oh dear sitä huutoa. Voi noita vanhoja hupsuja juovuspäissään. Minutkin tahtoi syksykissakseen ja ottaa huostaan ja tunnusti taas rakkauttaan. Suloista tiettyyn pisteeseen asti. Hassu mies kaikenkaikkiaan.

3 kommenttia   Keskiviikko 09. marraskuuta 2011 15:59

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »