MyWorld

TEINIX -herutus kuvat

*NAURAA*

Melkein tuli jo sellanen, et en varmaa pysty pokkana kirjottaa tätä... Alkaa jo naurattaa valmiiks... SIis tosiaan oon muutama päivänä nyt (ihan "taustatyöks") seurannu Kuvakkeen SUOSITUIMMAT listaa. Ja oon tullu siihen tulokseen, että en IKINÄ haluis löytää OMAA tai KAVERIN kuvaa sieltä!!!

Listoilla on (YLEENSÄ, on myös POIKKEUKSIA) seuraavanlaisia hekilöitä:

MEIKKIPELLET. Ne muijat, jolla o naamas niin paljon meikkii, et on tosiaa mahdoton tietää minkä näkösii ne oikeest on.

TÖRÖHUULET. Sellaset pikkulikat jokka tavattelee ilmettä "UU beibee" ja NIILLE ON PAKKO NAURAA!!!

"VIATTOMAT SILMÄT". Ehk kaikkein pahin teinikuva tyyli ikinä!!! SIlmät NIIN isoiks ko katseella saa ja sit sellane pikkulikka ilme... NAURAN!!!

Ja tottakai... HERUTTAJAT!!! Siis ihan repeilee ko seikkailee porukoiden sivuilla ja si niil o niit tissit tiskii kuvii... :D Varsinki jos ikää on just ja just se 15...

Tästä kirjotuksesta ei tartte tulla valittaan, tää on mun vankka mielipide, (niin monen muunkin) ja pysyn sanojeni takana. Jos tää jotain herkkä itsetuntosta loukkas, se kertoo sit vaan sen et sil o teini-heru kuvii Kuvakkeessa... .:DDD

Tästä aiheesta vois jatkaa loputtomiin mutta mutta... :DDD

Kommentoi   Maanantai 13. helmikuuta 2012 14:58

Nainen & Ikä

Olen huomannut, varsinkin ihan viime aikoina, että naisista on TODELLA vaikeaa, melkein jopa MAHDOTONTA arvioida minkä ikäisiä he ovat!!!
Ei voi sanoa että onko joku 12 vai 18 tai 25 vai 40!!! Pienillä tytöillä on jo korkokenkiä, nahkasaapikkaita, glitteriä ja niin paljon meikkiä että HUH HUH.
Kun taas vanhoilla naisilla on botoxia ja MYÖS niin paljon meikkiä, että ei tiedä pitäisikö sellaisen naisen nähdessään itkeä vai NAURAA:

Jokaisella on OIKEUS olla juuri sen näköinen kuin haluaa, mutta en pysty ymmärtämään, miksi pienet lapset eivät voi pysyä lapsina! Lapsuus on ihmisen elämän lyhin aika ja sitä tulee ikävä myöhemmin. (Itse ainakin kaipaan aikaa kun olin 10w!)
Ja eivätkö vanhemmat yhtään katso millaisissa tamineissa lapset lähtevät ulos?
Itse käytin 12-vuotiaana söpöjä vaatteita, SILLOIN TÄLLÖIN kun tyttöjen kanssa "villiinnyttiin" laitettiin hieman luomiväriä ja lainattiin äitin huulikiiltoa.

Ja se miten vanhemmat naiset KOITTAA olla nuoria taas, on myös surkeeta katsottavaa. Kun vanhentuis ARVOKKAASTI, niin näyttäis paljon kauniimmalta. Oma äitini on kohta 50 ja on silti upea! Sis todella! Häntä luullaan aina paljon alle 40 vuotiaaksi. Eikä hän ole ottanu täytettä huuliin tai mitään silikooneja! Eikä myöskään käytä mitään teini vaatteita ollakseen ikinuori. Hän käyttää aivan normaaleja vaatteita, upeita kenkiä ja näyttää tyrmäävältä. Meikkiä huolitellusti ja aina tilanteeseen sopivasti. Minusta hän on hyvä todiste että ei tarvitse käyttää sen ikäisenä liian pieniä vaatteita ollakseen "seksikäs". (Ja häntä on siis moni muukin kehunut.)
Lisäksi hän huolehtii itsestään liikkumalla ja syömällä hyvin. Ja se ei tarkoita että hän laskisi kaloreitaan, vaan syö NORMAALIA ja TERVEELLISTÄ ruokaa. (On siis äiti melko timmissä bikini kunnossa!)
Tällä pointilla halusin vain tuoda esitte tämän "OLLAAN IKINUORIA MEIKKIPELLEJÄ"-huomion.

Toivon että jokainen jaksaisi pitää huolta itsestään. En tarkoita että ole salilla 4h ja rehki itsesi kuoliaaksi, en. Vaan nimenomaan että keho ja tietysti mieli voivat hyvin, pitäisi jaksaa vähän liikkua ja syödä oiken. MItä tahansa saa syödä, jos sitä syö oikeassa suhteessa.

Oho, pitäisiköhän otsikkoon lisätä "MYÖS TERVEYS VALISTUSTA" :D Ei sentään. En ala muuttamaan tätä maailmaa, koska tiedän että jopa tämä tekstini saisi joltain ihmisiltä kovaa kritiikkiä ja plää plää... Ei voi olla mieliksi kaikille! :)

Kommentoi   Tiistai 07. helmikuuta 2012 11:40

Ihan eka kirjoitus

Olen jo pidemmän aikaa ajatellut alkavani kirjoittamaan omaa blogia, mutta se idea on aina jääny kun on tullut muita kiireitä tai on tuntunut siltä ettei kuitenkaan keksi mitää kirjoitettavaa! Ai MINÄKÖ jäisin sanattomaksi? Enpä ihan usko...

Mutta asiaan! Mistä minä täällä kirjoitan?

Kirjoitan MUODISTA koska olen kuitenkin nainen, eli vaatteet ovat ne heikko kohtani. Yksi aiheistani on myös SISUSTAMINEN koska olen juuri muuttamassa omaan kotiin ja siitä olisi tarkoitus tehdä oman näköinen paikka. Joskus naputtelen tänne jotain ystävistä ja ihmisistä koska loppujenlopuksi se on se mielenkiintoisin aihe!
Kirjoitan siitä mitä on mielessä! :)

Tarkoitukseni olisi ehtiä kirjoittamaan muutama kerta viikossa ja lisäillä silloin tällöin kuvia. Toivon, että tämä kuulosti mielenkiintoiselta ja jatkat tekstini lukemista!

Ja kaikenlaiset vinkit ja ideat ovat tervetulleita! :)

6.2.2012

Kommentoi   Maanantai 06. helmikuuta 2012 14:07