Ompp

Kuvake.netin blogien höpöhöpö-kyselyt!

Mua on jo kauan tympinyt Kuvake.netin blogiosiossa olevat kyselyt jotka yleensä löytyy tämänkaltaisten otsikoiden alta: "KAIKKI VASTAA!", "Kundit vastatkaa<3", "Kaikki tytöt vastatkaa!!"
Mitä merkitsen sinulle? Voisitko seurustella kanssani? Kuinka tärkeä olen sinulle asteikolla 4-10? Suutelisitko minua intohimoisesti vai antaisitko pelkän pusun? Mikä minussa on parasta? Luettele 3 parasta ja huonointa luonteenpiirrettäni?

Mitä vastaat tuntemattomalle ihmisille edellämainittuihin kysymyksiin? Monta kertaa käynyt mielessä että menen vastaamaan, et merkitse mulle yhtään mitään, tärkeysasteikolla sijoitut kouluarvosanalle 4 ja huonoista ja hyvistä luonteenpiirteistäsi en osaa sanoa mitään muutaman kuvan perusteella kun ei olla edes koskaan juteltu. En ole kuitenkaan viitsinyt näin tehdä, koska välitön paskamyrskyhän siitä seuraisi koska jokainen tälläisen kyselyn blogiinsa kirjoittanut odottaa vain niitä kehuja. Mutta koska otsikko oli että "Kaikki tytöt tulkaa vastaamaan mulle!" niin miksi en vastaisi rehellisesti? Olet tuntematon ja mulle yhtä tärkeä kuin viimeviikon tv-lehti.

Facepalmaan jokaiselle teini-iän ylittäneelle joka tuollaista kyselyä mainostaa blogissaan. Kertoo ihmisen henkisestä kehityksestä kaiken oleellisen jos täytyy tuollaisia kysellä täällä tuntemattomilta itsetunnon kehittämiseksi.

Yhdellä taisi jopa lukea edällämainitun tyylisessä kysymyslistassa että "Voisitko tappaa minut?". MITÄ VITTUA? Joo, sun naamas vituttaa mua ja tulen tappamaan sut heti tänään, oon sun luona vartin päästä!

Kiitos, olen puhunut.

7 kommenttia   Maanantai 02. marraskuuta 2015 10:45