Piudee-

Napapiirin seikkailija taas maailmaalla!

Nojoo Oli pakko kirjottaa tänne ku rupes tos funtsii vähä tätä omaa elämää niin ei o ainakaan koskaan tylsää, edes kaupas käynti ja tää on niin huvittavaa ku joka kerta ku jotain teen tai lähen jonnekki nii sit rupiaa miettiin et misä hitosa määä nyt taas oon.. Oon vähä semmonen hassu seikkailija ei osaa enään muutako nauraa vaan.. Esim. oon aina vääräs bussis, meen ohi, oon hukasa joka on aika todella yleistä ja yllättävää.. Eilenki hyppäsin vaa väärään bussiin ja jäin johonki randomi kaupunkiin, niin mietein et mikähän hiton kyläsä se tää ny o ja mis mä ny oon.. :D En kehannu kysyä ihimisiltä' et misähän mahtanen olla ku hullukshan ne olis pitäny. :D Mut tää on aina tälläst, monet sanonu ettei löydy ketään samanlaista sankari seikkailijaa että ku mun kaa lähtee liikenteeseen nii antakaa mun vaan olla oppaana nii sitä ei IKÄÄN tiiä mistä sitä ihtesnsä löytää! :D Mut eiks se olis vähän tylsää elämää semmonen et sä tietäsit kaiken ja meet vaan sinne ja hoidat sen ym. kyllä ihmisellä pitää elämäsä seikkailua olla! *Ihminen pientä seikkailua sillon tällön on henkisesti kuollut* :) Kertokaahan vähän muukki jos täält löytyy samanlaista seikkailijaa! :) Olis kiva kuulla teijän kämmäykset jolle ootte naurana jälkeen päin! :)))

15 kommenttia   Keskiviikko 30. joulukuuta 2015 14:26

Kokkikolomenen !

Nonniin ajattelin rueta vähän kokkailemaan vähän muffinsseja! Hubaa! :)Hauskaa ainakin tää o, pistetääs jauhot heiluu! :D

3 kommenttia   Perjantai 27. maaliskuuta 2015 15:12

Nonniin!

Nyt tuli päähän ihan extempore ajatus, et miten uskaltaisinko värjätä tukan ruskeasks tästä puna-musta väristä. Tää on kyllä siisti ja oon tykänny mut vähän jtn muodonmuutosta!

Mitähän mieltä tästä muut vois olla*? :)

13 kommenttia   Tiistai 03. maaliskuuta 2015 15:33

Hou!

Joulukiireitä kaikilla jonkin moista, mutta rauhoittua ja rentoutua tulee hetkestä moista.. itellä ollu aika tähän mennesä rauhallinen odotus joulua. Se ny o mukavaa aikaa! Mitäs muitten jouluhässäkät ja nämä.?:)

Kommentoi   Torstai 18. joulukuuta 2014 22:59

Jouluja kaikille!!!

Silmätippoja tänne ja äkkiä. Silimöt kuivuu päähän.. Kahaviin sekaan :D N oei nyt sentään! Tänään on kyllä ollu tosi hyvä päivä tai itseasiasa koko viikon ja nyt tuleva vlk kuulostaa erittäinkin hyvältä! Oikein ihanaa joko rauhallista tai menokasta joulua kaikille tasapuoleisesti! Muistakaa nauttia ja chillaailla ja ottaa rennosti! :))))) (Y) c(:

Kommentoi   Keskiviikko 17. joulukuuta 2014 14:19

Wuhu!

Bändi treeneihin mars mars! :))

Kommentoi   Tiistai 25. marraskuuta 2014 19:09

Noniin miehet!

Laitetaanpa miehet pieleen mielenkiintoiseen tenttiin!! :)
Täälä oon jo kirjottanu minkälaisen miehen täytyisi olla ja mitä odottaa mieheltä! :)
Tehdäänpä tentti toiste päin!
Mitä te miehet odotatte unelmienne naisen olevan, sellaisen jonka kanssa haluaisitte viettää lopun elämää?
Haluaisin että monet vastaisivat tähän ja ihan mielenkiinnolla haluaisin vähän nähdä eri ihmisten näkökulmaa mitä he todella todellisuudesa haluavat!
Eli ei muutako näppäimet paukkuun! Odotan innolla! :)

42 kommenttia   Lauantai 08. marraskuuta 2014 14:23

Ho hoi!

Tämä neiti lähtee nyt kalaan!! :D Jee.. Ja eiku virvelit kehiin! :3

5 kommenttia   Tiistai 29. heinäkuuta 2014 22:01

Helöy!

Dodiih nyt ollaan Suomesa kk oltu! Ja aivan mahtavia kelejä on kyllä nyt ollu! Ihanaa Suomen kesä! :) Espanjasta tultu viettään Suomen kesää ja koti siellä odottelee taas joko syksyllä tai talvella! :) Mahtavaa! :P

1 kommentti   Lauantai 26. heinäkuuta 2014 13:09

*Miehet!

* Minkälainen miehen täytyy olla? hhm

A: Miehellä pitää olla tosi hyvä huumorin taju, ymmärtää vähän sairaatkin huumorit ja jutut, sillä melkosta läppää voi tupsahtaa välillä ja pitää olla sosiaalinen, ei istu hiljaa ja odottaa, että nainen alottaa keskustelun!(:

B: Asenne kohdillaan! Tärkeintä on, että mies on vain oma aito itsensä, eikä esitä jtn muuta mitä ei ole!

C:Tärkeintä suhteessa on se, että kumpikin osapuoli viihtyy ja pystyy olemaan oma itsensä!

Elämästä pitää nauttia! :)))

18 kommenttia   Perjantai 07. helmikuuta 2014 03:02

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »