SINAPPIPILLU

zädäääääm

Juuri sain selville että karvaperse geisari oli raiskattu banjon soittaja sotilas suoraan tulikusi maasta hän siis soittaa banjoa peräsuolella ruotsin kansallis hymniä hyräillessä oloni pikku pietrossa on taivaallinen sillä juon kolaa aasialaisen pikku pojan pää kopasta joka huijasi minua antamaan hänelle 0,10€ blowjobista JOHON en ollut tyytyväinen sillä belgialainen kameli teki sen ... PETTYNYT PS KERTOMUKSEN KAMELIA EI vahingoitettu POIKAA VAIN .

Kommentoi   Sunnuntai 10. helmikuuta 2013 20:11

kylässä ....:D

Jou swag juu istun juuri karvaperse keisarin salissa ja kiistelemme kumman horot ovat parempia jä vedämme kokkelia afrikkalaisten horojemme ghetto pyllyn päältä mutta paskalla en tällä kertaa käynyt kun 18 vaimoistani tekisen puolestani jolloi sekkailimme ystäväni karvaperseen kanssa mikämikä maassa sarvikuonon sarvesta tehduistä crak piipuista . Oloja

2 kommenttia   Maanantai 28. tammikuuta 2013 17:57

vittu viidakossa

Jou ja swag plaplapal olin kotona ja kävin paskalla 15:04 se oli mielen kiintoista ja sit pesinkädet mut en pyyhkinyt persettä koska 47 jalka vaimoni tekisen puolestani jolloin 3 vaiimoistani toi kylmän oluen pöntölle jollloin totesin olen kuin paroni paskalla ja pieraisin . .... kaikki rakastaa sit näit ja tä tarina jatkuu hulluin kääntein see ya.

Kommentoi   Lauantai 26. tammikuuta 2013 15:09