Sepisorsa

kierrrtooon!11

Sinä, joka luet tätä ja tunnet verenpaineesi kohoavan joka kerta kun näet blogiosioon kuulumatonta materiaalia kuten kiertokirjeitä, ystävähakemuksia, persoonallisuustestejä, parin lauseen pituisia teiniangstin purkauksia tai muuta yhtä aivovammaista, kopioi tämä teksti blogiosioosi vastalauseeksi.

Auta muita kuvakelaisia ymmärtämään, että blogin ainoana oikeana tarkoituksena on viestittää kirjoittajansa joka päiväistä elämää esimerkiksi päiväkirjamuodossa, ottaa kantaa erilaisiin yhteiskunnallisiin asioihin tai kertoa jostain mielenkiintoisesta uudesta ilmiöstä.

Blogin kirjoittamiseen käytetään usein paljon aikaa ja niihin toivotaan kommentteja muilta kuvakelaisilta. Siksi on huutava sääli, että oikeat blogit hautautuvat hetkessä mukahauskojen kiertokirjeiden, angstaamisen tai vastaavien huomiohuorauksien alle.

Jos siis tunnet tämän asian tärkeäksi ja haluat vaikuttaa, kopioi tämä blogi omille sivuillesi ja pidä se näkyvillä niin kauan kunnes ihmiset oppivat olla postaamatta turhanpäiväistä roskaa blogiosastoon. Jos kansalaisuusaktivismisi on huipussaan, mene ja kirjoita jokaisen huomiohuorausblogin kommentteihin mielipiteesi asiasta. Copy/paste on paras keksintö sitten Gutenbergin kirjapainon.

1 kommentti   Lauantai 08. elokuuta 2009 12:43