Sigi

Kyselyikä

Ei pyh. Kauhea kyselyikä ihmisillä nykyyän. Jokapaikka on täynnä "blogeja" jotka kyselevät mitä ihmeellisempiä juttuja jotenka oli pakko listata omatkin oudot kysymykset:

1. Sinkku vai buukattu?
2. Todellisuus vai kuvitelma?
3. Kadun yli vai katua pitkin?
4. Simpassi vai gorilla?
( jes! ja vielä lisää)
5. Sika vai Wagner?
6. Miniatyyri vai "vitun friikki"
7. Jos liikkumisvälineesi olisi maalattu pinkiksi yöllä suuttuisitko vai olisitko IHQ!?
8. Miksi tälläiset kysymykset ovat ärsyttäviä ja jos ne eivät ole niin mikseivät ole?
9. Cosmo vai Max Power?
10. Pink or Brown?

5 kommenttia   Keskiviikko 14. maaliskuuta 2007 00:09

Päänsärkyä

Mies ja nainen olivat eläintarhassa ja sitte mies sano gorillahäkin eessä vaimolleen, et "Näytä vähä tissejä tolle gorillalle". No pitkän keskustelun jälkeen nainen sitte vilautti rintojaan gorillalle, joka alkoi ihan hulluna rieskoa pitkin häkkiään ja yrittäen murtaa kaltereita.
Sen jälkeen mies sanoi vaimolleen että "Näytä nyt vähä tuhveroakin, ku se kerran sun tisseistäkin noin tykkäs". Pitkän keskustelun jälkeen nainen nosti hamettaan ja gorilla näki vaimon "tavaran". Tästäkös gorilla innostui, rupesi repimään aitauksestaan puita irti juurineen, yms.
Tämän jälkeen mies avasi gorilla-aitauksen oven, laittoi vaimon aitaukseen, sulki oven ja sanoi vaimolleen "Nonnis, nyt sitte yrität selittää sille, et sulla on vähän päänsärkyä"

4 kommenttia   Tiistai 05. syyskuuta 2006 16:13

Liikuntako hyvästä?

Noh, Nyt sitäkin on taas tehty, harrastettu liikuntaa. ei hyvä.

5-6 tunnin paintball sessio ja ei ikinä ole sattunut näin paljoa. nyt kuitenkin on mennyt jo 2 päivää ko. tapahtumasta ja venytelty on.

Kuitenkin oli _äärimmäisen_ kivaa (anna militaristille ase niin mitä luulet?) ja uudestaan vaan kaveriporukalla heti mahdollisuuksien mukaan! Tälläkinhetkellä katsellaan sopivaa maastopukua (sekä munareita, polvisuojia sekä hanskoja ;) tukemaan taistoa.

Kannattaa myös muistaa: ei ole aina viisainta rynnäköidä yksin ilman taustatukea vihollista kohti.. se kuula kuitenkin tulee hyvin HYVIN kovaa 10m päästäkin reiteen........

Mutta jatketaan harjoituksia ;)

2 kommenttia   Maanantai 04. syyskuuta 2006 19:59

Randomi-vitsi

Siili kulki metsässä ja hoki: "On kiva olla sika, on kiva olla sika" Orava huusi siilille kuusen oksalta: "Et sä mikään sika ole vaan siili" Siili kiipesi oksalle ja alkoi tonkia kuonollaan oksaa ja hoki: "On kiva olla sika.."
Orava siihen: "Vitut sä mikään sika olet, sä olet siili" Siili alkoi lähennellä oravaa ja orava kiljaisi: "Vitun sika!!!!" Siili laskeutui maahan ja jatkoi matkaa hokien: "On kiva olla sika, on kiva olla sika"

2 kommenttia   Perjantai 25. elokuuta 2006 14:43

Tuuninkia kansalle

Vaikka kohta on jo syyskuu ja kesä lähenee loppuaan ei ikinä ole liian myöhäistä aloittaa pientä blogin pätkää tuuninkista

Itselläni kesän saldo: Korisarja varastossa, Takavalot vaihdettu, Vaihdekepin nuppi vaihdettu, Enkelisilmät tilattu (~lokakuussa tulee ;) sekä weitecin -30mm alusta.


Varastosta korisarjan lisäksi löyty: M-look peilit, käsijarrunkahva, poljinpinnat, voltti sekä ahtopaine -mittarit sekä punaiset alustavalot.

Ainut onni on että tavoite johon auto oli saada meni aikoja sitten (kuluvan vuoden ACS/TCS). uusi deadline on ensivuoden vastaava:) onneksi aikaakin vielä on vaikka popit puuttuvat täysin....

niin ja vanteetkin tuli löydetty, Barracuda, joko Guda GT:t 17x8 tai Eposit 18x8.. rengas tulee kuitenkin olemaan 225/45(40)/17(18) ja lievät spacerit väliin..

toivotaan että se valmistuu, leoneita ei viime ACS ainakaan liikaa rakennettuina ollut :)

Kommentoi   Maanantai 21. elokuuta 2006 14:56