Suga_G

Naisetnaiset.

Iltaa!

Aiheeni tällä kertaa ovat naiset. Pari basic asiaa mitä haluisin tietää (netissä hyvä kysyä, et ei oo awkward situation) mut miks aina, ku on vaik väittely tai riitely meneillään niin te vaihatte taktisesti puheenaiheen vaa voittaakseen aiheen ja teille tulee mahtis fiilis? En siis missään nimessä yleistä, mut suurin osa tekee niin. Näitä on lisää. Miks te uskotte tasa-arvoon yleisellä näkökulmalla, mut te yleistätte miehiä sikoiksi, kusiaivoiksi, pettäjiksi yms. ja teitä ei saa yleistää tai muuten otatte herneet nenään? Teidän niinsanottu 5min päästä valmis tai 10min päästä valmis tarkottaa puoltatuntia - tuntia, mut me ei saada pelaa meidän änäri/fifa matsia loppuun, joka kestäis oikeesti sen 5-10min :D? Te stressaatte, tuohdutte ja ärsyynnytte niin sika herkästi, mut teitä ihmetyttää kun me ollaan sillon tällön vihaisia, tai jopa useemmin. Pointti on siis tämä. Jos naiset osaa lukea miehiä ja miehet osaa lukea naisia (niin ne kaikki haluu väittää) niin miks on joissaki tapauksissa vaikeeta ylläpitää terveellistä suhdetta? Siis, jos oot hyvä pujottelee pelaajien ohi ja scoraat maalin parissa sekunnissa ja toinen osapuoli osaa meikkaa parissa minuutissa itsensä nätiksi, niin miks tehään/käyttäydytään päinvastoin ja joudutaan ikuiseen noidankehään eli hitosti riitelyä jatkuvaan syöttöön :D Onko siis niin vaikeeta naiset joskus jopa myöntää, et ootte väärässä toisinku sanotte ''ihan sama'' mut te ootte oikeesti suuttunu siitä, et jouduitte sanomaan niin :D Kundien ihan sama tarkottaa vaa yksinkertasesti sitä, et valkonen pyyhe maahan ja rauha maan päälle, teillä sit taas se tarkottaa sotaa minkä juonitte ja suunnitelette ens riitaa varten. Jotkut naiset ihmettelee sitä, et miks meistä suurin osa miehistä ei osaa väitellä tai riidellä takasin. Syy siihen on sit taas simppeli. Se on vaikeeta väitellä ihmisenkaa, joka on varastoinu niin paljon asioita ja räjäyttää ne kaikki yhen riidan aikana, se on mahotonta meille miehille ottaa niin paljon aiheita vastaan! Meidän aivot toimii hyvin yksinkertasesti. Yksi aihe kerrallaan, selvitetään se loppuun ja otetaan seuraava aihe, mut te haluutte mieluummin tehä niin et kanavoitte kaiken vihan ja ärtymyksen samaan sykkeeseen ja me ei saada siitä mitään aikaseks ja se jää taas ens kertaan ja sillonkaan sitä ei saateta loppuun ja pariskunnat eroaa sentakii, ku ''me riidellään liikaa'' bullshit! Ymmärtäkäämme toisiamme ja opitaan virheistä jookos kookos?.
Ei mulla jälleen muuta, te ootte ihan jees.
Mo.

19 kommenttia   Maanantai 26. marraskuuta 2012 23:19

Tyhmät ihmiset.

Iltaa arvon kuvakkeen käyttäjät.
Asiani on hyvin simppeli. Lopettaisitteko nuo tyhmät kommentit mitä oon saanu täs jo muutamaan otteeseen. Kommentit kuin - muuta takaisin Afrikkaan, käy töissä, älä syö mun verorahoja ja sit mun suosikki saatanan neekeri. Öö O_o, mitä hittoa? Mä en voi muuttaa maahan missä en ole käynyt kertaakaan, mä oon käyny töissä 14kesäsestä lähtien, mä en tosiaankaan syö kenenkään verorahoja ja sit ylipäänsä toi simppeli N on ihan sika turhauttavaa. Mikä saa teidät imbesillit käyttäytymään näin? Teitä ei oo nykysin paljon, mut jostain noi juntit näyttää tulevan! Esimerkiksi viikko sitten, ku tultiin ystävienkaa baarista ja me mentiin mätölle grillijonoon, niin pakkoha illan päätteeksi saada joku urpo sanomaan mulle ''painus kuule hevonkuuseen tästä maasta ennenku lätty lätisee saatanan N''. Kaverit on tosissaan tottunu ja jotkut jaksaa sivistää näitä taunoja ja jotkut vetää saman linjan, ku mä yhestä korvasta sisään ja toisesta ulos. Mä ymmärrän, et alkoholi vaikuttaa asiaan mutta alkoholi tuo piirteitä ihmisissä esiin mitkä on jo olemassa!. Ymmärrän, et tietyt kokemukset on tuonu ton idioottimaisen käytöksen Suomalaisissa mut kuitenki joku järki kiitos. Netissä haukkuminen on silkkaa typeryyttä ja varsin lapsellista. JA NÄÄ ISOILLA TEKSTEILLÄ KIRJOTAN, ETTÄ PAINUS TÄSTÄ MINUN MAASTANI. Ensinnäki mä en kommentoi sulle takas joten hanki parempaa puuhaa tai mieluiten eti itelles petipuuhua, et voisit vaa pitää lättys kiinni ja keskittyä vittu olennaiseen. Turhauttavaa tää meininki Suomessa. Mä oon asunu montamonta vuotta täällä ja silti mitään suurta muutosta en ole nähnyt. Yhteisymmärrys ja suvaitsevaisuus on mitä Suomi mainostaa, mut sit taas miltä se näyttää käytännössä on selkeesti alle keskiarvon.
Joten huomio taasen kaikki. Tänne on turha tulla sit kirjottamaan, et oon joskus polkenu naista verille tai jopa paremmalla tuurilla raiskannu hänet. Kaikki kommentit mitkä liittyy taloudellisiin varoihin kuin ''saatanan mutiainen lopeta mun verorahojen syönti''. Yleisesti ottaen kaikki negatiiviset kommentit mitkä edesauttaa mun mielipiteen vakavuutta ja painoa siihen, et asia on näin niin kiitti vitusti. Saisko tästä järkevän argumentin aikaseks ilman typeriä kommentteja jonkun ulkonäöstä, väristä, varallisuudesta yms.?
Kiitos yhteistyöstä kuvakkeen käyttäjät. Oootte iha jees.

90 kommenttia   Sunnuntai 25. marraskuuta 2012 20:31