Suurnäkki

Jotain hyvää saatu aikaan tällekin päivälle

Perhana, kun tuli hyvä fiilis saada moottoripyörä käyntiin yli 11 vuoden seisonnan jälkeen ???? pitäis elvyttää toinenkin, mutta se saa odottaa, kun vielä ehkä pääsisi loppukesästä/syksystä ajamaan muutaman lenkin ????

1 kommentti   Torstai 27. elokuuta 2020 17:51

Iltapäiväriehumiset

Se olis sitten iltapäiväsuunnitelmat, eli nurmikon leikkuu, ja sauna päälle, murua rinnan alle ja vaikka laittaa takkaan tulet, ja sen loimussa elokuvaa :P

Tässä mietin, että kun uutisissa on kovasti ollut, että maallemuutto kasvaa ja yleistyy, no itse myös kaupungissa asuneena käy mielessä, että onhan se hieno ja helppo, jos haluaa asua kaupungissa, jossa palvelut on usein lähellä ja yöelämäänkin pääsee mielijohteesta (tai kyllä täältäkin pääsee, jos on rontti 200 euroa taksiin :'D)

Sosiaaliselle ja menevälle ihmiselle siis "Win Win"

No sitten tämä "junttila ja lande" (20 minuuttia tampereelle).
Ensimmäisenä täällä huokuu esiin hiljaisuus, joka ensialkuun tuntui kovin oudolta, kun oli tottunut Tampereen "meteliin".
Valosaastetta ei ole, joten hiljaisessa illassa kuistilla saa tuijottaa tähtitaivasta, tai pistää tulet nuotiopaikalle ja tehdä vaikka iltapalaa edelleen nauttien "luonnon helmasta".

Hiljaista, ei ketään tai mitään :P

Luonnoläheiselle tai luonnosta pitävälle ihmiselle ihan ykkösvalinta eli ainakin omakohtainen kokemus nyt molemmista päistä on ja väitän landen vievän tilanteen 10-0!

Silti se tyystin toinen ympäristö on vain 20 minuutin ajomatkan päässä...

Nurmikon leikkuu jatkukoon !

Kommentoi   Maanantai 24. elokuuta 2020 17:23