TeamCap

Tupakka tappaa vai tappaako?

Savuton elämä on nyt aloitettu, 28.11.2011 15.00

4 kommenttia   Maanantai 28. marraskuuta 2011 22:22

Katsele kuva-albumiani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva, joka on mielestäsi ylitse muiden tai vaan paras. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.

Sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten.

Kommentoi   Sunnuntai 27. marraskuuta 2011 00:28

Kaverilista.fi

‎[Social+]Sivusto nyt avoinna, tervetuloa vierailemaan! Ensimmäiset 100 henkilöä jotka rekisteröityy saa Platina-tilin ilmaiseksi käyttöönsä ensimmäiseksi 6 kuukaudeksi! nyt kannattaa siis rekisteröityä ;) Ohjeet: mene [U][B]www.kaverlista.fi[/][/] sivustolle ja rekisteröi tilisi Hopea-tili vaihtoehdolla, rekisteröinnin jälkeen tilisi korotetaan Platina tiliksi seuraavan 6 tunnin kuluessa.[/]

Kommentoi   Lauantai 27. elokuuta 2011 09:23

Infected mushroom sopivasti sairasta ;)

Kommentoi   Lauantai 16. heinäkuuta 2011 10:40

;)

http://www.youtube.com/watch?v=zroJqGs_70I

1 kommentti   Tiistai 14. kesäkuuta 2011 21:47

Suomalainen Autokulttuuri (osa 1)

Olen huomioinnut muutamia asioita suomen tieliikenteessä. On ihmisiä jotka eivät ajattele kuin vain itseään mutteivat huomaa että ovat vakavassa hengenvaarassa. Jos joku ihmettelee miksi kolareita tapahtuu tai ihmiset niin sanotusti vetelee toisiaan turpaan tuolla bussipysäkeillä ja levähdys paikoilla. Siihen saat vastauksen tästä tekstistä. Suomessa kun ei ole mitään super ammatti kuskeja, jotka ajattelevat kaikkea ja saavat auton liikkeelle vaikka se makaisi ojassa katollaan. Asiat eivät vain mene niin.
Moottoritie liikenne on pahin mahdollinen paikka itsepäisille apinoille.
Miksi näin on? No ihmiset eivät ymmärrä että moottoritiessä on 2 helvetin suurta kaistaa ja mitkä ovat niiden merkitykset? Toisella ajaa hitaimmat ja toisella voidaan ohittaa hitaimmat, eli nimeltään "ohituskaista". Mutta ihmiset eivät ymmärrä että se on vain ohittamista varten. Vasemman puolen kaista on sitä varten että ajetaan hitaamman ohi ja siirrytään sen jälkeen takaisin oikean puoleiselle kaistalle, onko vaikeaa? On tietysti kun monesti näkee ihmisten ajavan mielummin vasenta kaistaa ja oikea on tyhjä. Miksi näin? Oikealta puolelta ei saa ohittaa, niin silloin kukaan ei pääse ohi, siinä vastaus ITSEPÄISYYS. Talvella moottoritie ajaminen on aivan sekaisin 100 km/h rajoitus ja rekat menee 90 km/h oikeata kaistaa ja vasemmalla kaistalla pitäis mennä 100 km/h mutta rekat menee silti ohi miksi? Joku urpo joka ei uskalla ajaa ni ei myöskään halua ajaa sitä hitaamman kaistaa koska se ottaa niin luonnon päälle! No mites sitte vilkun käyttö? Moni ajattelee että ei tarvitse käyttää vilkkua, ettei muut liikenteessä olevat saisi tietää mihin on menossa. Aivan tässähän se paska onkin, tarviiko laittaa vilkku päälle jos tiedät mihin olet kääntymässä, vai onko se vilkku sitä varten että et tiedä käännytkö sinne vai jatkatko suoraan? ei kumpikin on täysin väärin. Vilkku on sitä varten että kun sinä tiedät että olet kääntymässä, että laitat vilkun päälle jotta muut liikenteessä olevat tietää mihin olet menossa että muut osaisivat varoa sinun ehkä tulevia jarrutuksia ja osaavat antaa tietä paremmin.
Tähän aiheeseen liittyy niin paljon vielä lisää että laitan tässä joskus jatko-osan tälle tekstille. Toivon että jokainen joka tuolla liikenteessä ajaja miettii omia ajokokemuksia ja rupeaisi miettimään myöskin muita. Peltiä voi autoissa aina vaihtaa, mutta kuka sen maksaa miettikääpäs sitä! Saatanan autopellet liikenteen tukokset!

Kommentoi   Lauantai 27. marraskuuta 2010 22:08

Katsotaan kuinka monta tuntematonta tai tuntemaani ihmistä uskaltaa sanoa 'moi' päiväkirjaani.
Sit kopioi omaan päiväkirjaan jos oot sanonu moi.

Kommentoi   Lauantai 06. marraskuuta 2010 02:00

Tiësto

Asia DJ, Tämän parempaa saa etsiä ;)

http://www.youtube.com/watch?v=HLq931lOMR4

Kommentoi   Lauantai 07. elokuuta 2010 11:01

1. Voisitko halata minua?

2. Voisitko suudella minua?

3. Voisitko nukkua kanssani?

4. Voisitko olla ystäväni?

5. Voisitko harrastaa kanssani seksiä?

6. Voisitko varastaa minulta?

7. Voisitko itkeä takiani?

8. Voisitko tappaa minut?

9. Voisitko kopioida tämän, niin voisin vastata myös sinulle?

Kommentoi   Sunnuntai 18. heinäkuuta 2010 14:39

Kukapa ei rakastaisi näitä ihkulissuja, jotka kulkevat isoissa laumoissa kaupungilla, huutelevat muille törkeyksiä ja kävelevät tiellä kuin omistaisivat sen?

Tunnusomainen meikkihän on: tönkkö-/paakkuripset, väärän sävyinen meikkivoide, sottusesti laitetut nudehuulet, tummat kulmakarvat joissa tottakai lovi ja isot ruskeat läntit aurinkopuuteria poskissa. Kenen mielestä tällainen meikki on OIKEASTI hieno? Vähän ripsaria, sopivasti oikean sävyistä meikkivoidetta, ja vähän aurinkopuuteria, näyttää vielä ihan nätiltä, mutta ei noin yliampuvasti. Kehen he oikeasti yrittävät tuolla tehdä vaikutuksen? jätkiin? ei. suurin osa jätkistä pitää meikittömiä/luonnollisesti meikattuja tyttöjä kauniimpina, kuin jotain oikein vahvasti meikattuja.

Vaatetukseenhan kuuluu tottakai legginssit tai farkkulegginssit, lyhyt paita joka juuri ja juuri peittää perseen, ja tottakai TISSIVYÖ ja nahkatakki. Mitä hienoa tässä tyylissä on? Joillekkinhan se tottakai sopii, koska osaavat yhdistää siihen persoonallisempia paitoja, koruja yms. Mutta tämä, että laitetaan ehkä pelkästään toppi ja legginssit ja toppia tietenkin vedetään tissien kohdalta niin paljon alemmas, että tissit näkyy (ja kuljetaan tottakai niin että, kädet/laukku puristaa tissejä yhteen) ja kuitenkin se toppi pitää nostaa senverran, että perse näkyy melkein kokonaan, onko hienoo näyttää huoralta?

Ei legginssit ole housut, joten koittakaas piilottaa perseenne.

Ja käytöstavathan on kaikilla (ylensä) myös samanlaiset: vittua pitää tunkea jokatoisen sanan väliin, ja huoraakin kuulee suhteellisen useasti. Muille ihmisille huudellaan kaduilla kaikkea paskaa ja ihmisiä joilla on oma tyyli, omat aatteet ja muutenkin persoonallisempia eikä mitään sarjatuotantoa, haukutaan ja huoritellaan. Ja sitten nämä galleriablogit, aina kun nää käy juomassa, pitää siitä ilmottaa galleriassa blogilla, mesen henk.koht tekstissä,facebookissa tai jotenkin muuten. Sitte seuraavana päivänä kirjotellaan kuinka kipee pää ja kamala darra on, mutta kuitenkin "oli kyl nii vitun kivaa ft. kaikki ;)" Ja todellsiuudessahan, jos nää ylipäätään on käyny juomassa, on ne juonnu ehkä pari sidukkaa ja sitte esitetään et ollaan niin khännishäää. Ja tosi monella näkyy olevan jotain tyyliin "VOIKULTAMURU RAKASTAN SUAAHH<3 EN VOI ELÄÄ ILMAN SUA<3<3<69696969", vaikka todellisuudessa he oisivat olleet yhdessä vasta muutaman päivän, ja ylensä suhde loppuuki sitte viimeistään muutaman viikon päästä, ja sitte kauheet angstaukset "otit, jätit, petit, rikki revit" yms. jumalatonta draamaa.

Ja galleriahan on täynnä jotain kinGi` jjau`` asd` bArbih` weli` päätteisiä nickkejä, joidenka takaa löytyy yllätysyllätys juuri edellisiä kuvauksia vastaava ihminen. Ja et varmasti tule löytämään ensimmäistäkään _muokkaamatonta_ kuvaa sieltä, monilla on ihoa blurrattu, nenät sutattu, värejä muutettu, tai muokattu jollain muulla tapaa. Heillä voi olla itsestään helposti monta kymmentä kuvaa, ja kaikki ylensä samanlaisia, tai jokasessa kuvassa suu ainaki menee kunnon sexymutrulle. Ja aika harvoin yksikään tällanen on oikeesti itsensä näkönen kuvassa, photosopilla saa tehtyä ihmeitä. Ja herutuskuvat on myös kovassa suosiossa(edellinen blogi)ja paitaa venytetään niin alas kuin mahdollista, ja photosopilla tai vaikka vain paintilla ns. "tissivaon"(jota näillä harvemmin edes on..)päälle kirjotetaan "HUPS", "SORI", "OHO" tai vaan pelkkä oikein ohut ruksi, jolloin kaikki ainakin kiinnittää huomiota just siihen kohtaan kuvasta.

Kuvitteleekohan ne oikeasti olevansa jotenki hienoja,persoonallisia vai mitä ne oikeen itsestään luulee? Tollasia ihmisiä on maailmassa vaikka kuinka saatanasti, kunnon Näille bimboblondeille kyl pitäs kirjottaa jonkunnäköne ohjekirja, jossa kerrottas miten niille vois huomauttaa jostain asiasta hienovaraisesti, ettei kuulis alle sekunnin murto-osan päästä "VITUN HUORA VITTU!" ja muutenkin heidän ajatusmaailmasta, jota anti pissis ei voi ymmärtää.

(c) Disorder-

Kommentoi   Lauantai 17. heinäkuuta 2010 23:11

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »