Teetuuli

Pienikokoiset täydellisiä?

"Vitun lehmä, laihduta, ooksä raskaana..."

Nämä ovat asioita, joita lähes kaikki ovat kuulleet, myös minä. Asiahan nyt sattuu vain olemaan näin, että ihminen ei itse voi vaikuttaa kehon rakenteeseensa. Monissa tapauksissa geeneillä on suuri vaikutus ruumiinrakenteeseen. Totta kai maailmassa löytyy aina ihmisiä, jotka voisivat tehdä kehoonsa suuren muutoksen yksinkertaisilla ja simppeleillä keinoilla.

Minua pidetään usein ihmisenä, joka ei ikinä tuomitse ketään ulkonäön perusteella, vaikka anorexiaa sairastaneena ajattelen päivittäin, että "Voi herranjestas, miten toi on päässyt tollaseen kuntoon" (mikä lienee ihan normaalia ihmiselle :D) Pidän vain tiedon itselläni.

Nyt olen kuitenkin päässyt ystävättömyydestä ja yksinäisyydestä leopardin loikan verran eteenpäin, ja ystäviä löytyy. Heidän kauttaan olen saanut uusia näkökulmia, ja olen kateellinen heidän kehoilleen.

Minun oma kehoni on kuitenkin yksi asioita, joista kaverini ovat kateellisia; käyn amiksen ruokavälitunneilla Hesburgerissa lähes 5 kertaa viikossa, mutta olen silti huomattavasti alipainoinen :/

Lähes kaikki parhaat kaverini ovat nykyään "isokokoisia", ja haluaisin heidän vartaloonsa.

"Isokokoisuus" ei kuitenkaan riipu aina itsehillinnän puutteesta, vaan syynä voi olla myös vuosia jatkunut lääkitys. Uskokaa pois, alipainoisuuteen kyllästyy. Tälläinen muodoton pyykkilauta olen, ja asialle en mahda mitään.

Ns. "ylipainoisuutta" kohtaan myönteisesti suhtautuminen on selvästikin kasvanut, mikä on
yksi ratkaisevista tekijöistä kohti itsevarmempaa Suomea.

En kannusta todellakaan ketään vaarantamaan henkeään syömällä itsensä sairaalloisen lihavaksi, haluan vain rohkaista ihmisiä olemaan vähemmän itsekriittisiä.


Virtuaalisia voimahaleja kaikille niitä tarvitseville <3

3 kommenttia   Keskiviikko 26. lokakuuta 2016 19:34