Tiinaaa

Helvetillinen yö ! Järki on lähellä lähteä.

Ja ai perkele ku mä manaan nyt !!!

Juu, olisin _varmasti_ nukkunut leppoisat yö unet, ilman särkyjä yms.
Mut ei, ei mun anneta.

Täti jätti pienet perhoskoiransa tänne mökille meidän kanssa. Noh, toinen koirista on ruikulla. Ei se oo vielä ollut noin paha mitä nyt...!

Koska p*rkele oon koko yön heränny 15 min. välein häätämään sitä ensinnäkin vittuhun mun sängyltä, koska siihen en paskaa halua !
Ja sitten oon käyny päästämässä sitä ulos, ku on sinne halunnu.
MUTTA MITÄ ?!?! Koira ei oo tehny ainoatakaan paskaansa ulos, vaan käyny 1 sekas ulkona haistelees ilmaa ja sit takas sisälle.
Yritin pitää sitä siellä, mut se vaa kyttäs mua ikkunan läpi oven takana, VITTU !

Sit herään 10 min. ennen kello kuutta. Tää koira läähättää mun vieressä ja sit aavistelen pahaa.
EI PERKELE ! Mun koko jalkopää peiton alta, on helvetti tuon koiran ripulipaskassa, ja sit lähtee järki ! Huudan niin kovaa, etten oo ennen huutanu ! Itken ja raivoon, voi vittu mä sanon vaa.
Nousen vielä peiton alta, ja TSÄDÄM lattiallakin on paskaa !!!!!!
Koita siinä nyt sit olla järjissäs, ku oot koiran ripulipaskan tulvan ympäröimänä !

Tekis tossa tilassa mieli manata koira alimpaan helvettiin, mut pysyn rauhallisena ulkoisesti, vaikka sisällä kiehuu tuhatta ja sataa, ja samalla itken ja mumisen omiani. Noh meen päästämään koiraa ulos, EI EI TEE YHTÄÄN MITÄÄN SINNE !
Ja nyt taas läähättää tossa !

Tollasella perhoskoiralla on vielä helvetin mukavat pitkät karvat, että oikee varmasti jää kaiken moinen paska niihinki kiinni !

Nyt oon käskeny vaan sitä ja sen "siskoa" pysymään tossa mun sängyllä, liikahtamatta. Mihin vittuhun mä menisin tähän aikaa aamusta nukkumaan?! En mihinkään, ku alakerta täynnä koiran paskaa, ja pojat nukkuu ylhäällä..

Vitun epäonni, kiehuta mun kattilaa vielä lisää !

5 kommenttia   Lauantai 09. huhtikuuta 2011 06:29

Iski kirjoitus ripuli! :D

Voi kamala. Taas se alko..pahamaineinen närästys..HUS mee pois jo ;<

Pakko taas litkiä tota Lidlin kuplavettä koko yö, ettei närästäis niin pahasti :/ Tää on aika ilkee tuntusta.

Btw. Olikohan tänään vaiko eilen, hmm...En muista. Mutjoo, facebookin puolella puhetta kaverin kans, ku se sano, että oota vaa ku pikkuinen rupee potkii kylkiluihin. Ja tsädäm! Nyt se sit potkas ekoja kertoa mua kylkiluihin, parisen kertaa. Ja mä vaan odotan ja toivon tosissani, että mulle ei käy niinkuin joillekkin^^ et kylkiluu vaikkapa murtuu, myöhemmässä vaiheessa raskautta ku taapero potkasee niin lujaa..Aika hurjaa! :S :D

Tänään on ollu ainakin täällä netissä tosi vilkas päivä. Oon saanu vastata jos jonkinmoisiin kysymyksiin. Ja selventää joitakin asioita.

Ja tänään jos ikinä koskaan milloinkaan muulloinkaan, niin se tuli selväksi, että melkein KAIKKI jotka eivät mua tunne, niin perustaa tietonsa olettamuksiin ja luuloihin. Aika järkyttävää oli, eli siis luulivat tietävänsä miten mä elän ja tulen elämään, mutta sitten päätin oikoa niitä asioita. En mä halua, että kukaan saa mun kirjotuksista väärää ymmärrystä, jota monet näköjään saa :I Ja sitten yks ihana ihminen kyllä myönsi, että hän oli oikeesti leimannu mut kauheeks äidiks mun kirjotustyylin takia, ja mun blogin ulkoasun perusteella, ei niiden kirjotusten ! Ja se on mun mielestä se hirvein asia tässä juuri, että ihmiset katsovat vaan pintaa, ei sen syvemmälle. Tässä toimis hyvin esimerkkinä se, että katsoisivat mun ulkonäköä, mutta ei luonnetta, ja sen perusteella leimaisivat.

Ja sit on taas paljon näitä, jotka eivät joko vaan yksinkertaisesti ymmärrä mitään mitä sanon, tai sitten ovat vaan niin raukkoja, etteivät voi myöntää omia erheitään, vaan haluavat välttämättä olla oikeassa, missä mikään muu mielipide ei ole oikein...Hassua.

Ja nyt oon taas sillä tuulella, et haluan kirjottaa ja paljon !
Tänään joku mulle tokas, et haluanko näinkin kovaa yrittää ihmisille todistella mun kypsyyttä yms. Ku kirjottelen pitkiä romaaneita..Ei en. Haluan vaan valaista asioita, kun näyttää niin julmatun pahasti siltä, että monet joko käsittää väärin, tai sitten eivät vaan tykkää asiasta millään kantilla, eivätkä pysty mitenkään suvaitsemaan nuorta äitiä.

Mulle on ainakin ihan se ja sama onko äiti minkä ikäinen, en rupea tuomitsemaan. Jokanen osottakoon tavallaan, että pystyy muksustaan huolehtimaan.

Sitten joku luuli, että minä luulen, et yh:na lapsen kanssa elämä on ruusuilla tanssimista. Itseasiassa, jos ruusujen päällä tanssii, voi sekin olla piikikästä ;D
Mutta siis joo. Tämänki asian haluan nyt oikaista !! Mä en luule, että kaikki menis juuri niinkuin oon halunnu/ suunnitellu. Että lapsi ei itke ikinä, on aina ihana, nukkuu kiltisti, syö kiltisti, paska ei haisis, eikä tarvis usein vaippoja vaihtaa. Ei en todellakaan !

Ihmiset hei, on mullakin aivot, nuoresta iästä huolimatta :D
Tiedän, se vauvan kakka osaa haista, nii perhanan pahalle, mut siinä se haisee, silti ne vaipat on vaihdettava ja ne vaihdetaan.
Ja jos vauva itkee yöllä, niin sitten minä valvon, pakko se on. Ja se käy raskaaksi, mutta minkäs teet.
Jotkut lapset on todella helppoja pieninä, jotkut ei ollenkaan.
Joillekkin puhkeaa kaikki maailman ruoka allergiat yms. Ja sitten itketään, vaihdetaan vaipat 1000x vuorokaudessa, syödään koko ajan (vaikka läpi tulee heti) ja sit kiukutellaan loppu aika.
Jos näin käy, niin silloin käy. Miks ihmeessä mä ottaisin ylimäärästä stressiä tämmösistä asioista? Ku ei voi tietää mitä tuleman pitää.

Oon positiivinen ihminen, ja yritän aina vaan ajatella niitä hyviä ja positiivisia puolia. Että josko niitä olis enemmän kun niitä inhottavia ja negatiivisia.
Kuka siitä hyötyy, jos ajattelee negatiivisesti, ei kukaan!

Vastoinkäymisiä tulee aina, mutta niistäkin voi selvitä.
Mä en ole todellakaan luovuttaja tyyppiä, vaikka välillä munki mieli lipoo niillä rajoilla. Paskimmastakin suosta tähän asti selvitty, ja uskon ja toivon, että tulen tulevaisuudessakin selviämään.

Juttua tuli myös siitä, että haluanko sitten käydä nopeesti joskus koulut loppuu ja mennä paska duuniin ja hiki hatussa elättää mua ja lasta. Ei en.
Mä meen sitten jatkamaan kouluja, kun aika on. Oon niin kauan siis lapsen kanssa kotona kuin tarve vaatii, ja sitten kun pystyn laittamaan lapsen hoitoon niin laitan. Opiskelu paikka on jo järkätty hyvästä paikkaa, missä sitä ei ole niiin raskasta suorittaa ja jossa voi opintojen keskellä myös tehdä pientyötä ja ansaita palkkaa.

Töihin haluaisin myöhemmin eläinten pariin. (ei eläinlääkäriksi) Ja toivon, että myös pääsisinkin. En halua vessoja luuttuamaan, mutta en myöskään mihinkään kovin korkeaan ja ylelliseen työ paikkaan. Se ei vaan houkuta mua.
Ja siks eläinten, että ne ei tuomitse ketään, eikä arvostele. Ja tykkään auttaa toisia, ne ottaa apua vastaan !

Voih..päästin naurut tänään. Joku randomi sano mulle näin: Miks ihmeessä pilaat elämäs noin nuorena pitämällä lapsen?
Ja minä vastasin: No jos sun mielestä lapsen pitäminen pilaa koko loppu elämän, niin en suosittele sulle lapsen hankkimista, tai vahingon sattuessa sen pitämistä. Ettei vain sun elämäs menis piloille.
Random meni sit hiljaseks :D
Niin ajatelkaa vaan ja aina itteänne, älkääkä koskaan muita, EIKS JE! -.-

Jokanen ihminen teke virheitä, NIIN MYÖSKIN MINÄ. Ja myönnän, että oon ollu tosiaan ajattelematon ja tyhmä, suoraansanottuna IDIOOTTI. Mutta mä otan opikseni mun virheistä, ja yritän tulevaisuudessa sit tehdä asioita erilailla. Mutta mun mielestä tän lapsen pitäminen ei ollu virhe. Nyt sille asialle ei vois enään edes mitään tehdä, paitsi tietenkin adoptioon laittaa. Mutjoo, eieiei.
Nyt kun näin on asiat, niin oon sitten vaan ryhdistäytyny ja muokannu oman tulevaisuuteni niin, että pystyn lapsen kasvattamaan, vaati se sitten mitä vaati. Ja oon tyytyväinen.
Tottakai joskus tuun varmaa kiroomaan, huonoina päivinä, et hittokun ei pääse tuulettamaan ja irrottelemaan. Mut se on sen ajan murhe, miksipä mä sillä nyt jo päätäni vaivaisisin. Ja tottakai mun äiti, eli mummu ottaa joskus lasta hoitoon yms. Ja saan viettää omaakin aikaa, mut sekin ajallaan ! En mä oleta, et kaikki tapahtuu heti. Et heti ottais ekoilla viikoilla viikoksi hoitoon, ku oon vähäki väsyny.. ÄÄH. Minä oon soppani keittäny, ja vastuun aijon kantaa! Ei kukaan muu.

:D Pitkä stoori, jos rupes ärsyttää vielä enemmän itse minä, niin voivoi. :D

6 kommenttia   Sunnuntai 03. huhtikuuta 2011 02:47

Tietoja :D

Nimesi : Tiina
Ikäsi : 15
Horoskooppisi : Rapu
Kuvaako horoskooppisi sinua : Kyllä.
Asuinpaikkasi: Vaasa
Luonteesi lyhyesti : Rento, elämäänsä tyytyväinen
Parasta ulkonäössäsi : Hmm. Silmät.
Lempialkoholijuomasi : Tasavalta.

MENNEISYYYS::
Viikonpäivä, jolloin synnyit : en muista, HEH?
Missä synnyit : Vaasan Keskussairaalassa
Oliko sinulla sisaruksia kun synnyit : 2 veljeä
Ensimmäinen lemmikki : Lissu Koira
Ensimmäinen oikea paras ystävä : O.o ...
Paras muisto menneisyydestä : Niitä on monia
Huonoin muisto menneisyydestä : Läheisten kuolemat
Lempipehmolelu : Mmm..

NYKYHETKI::
Oletko onnellinen : Olen :)
Seurusteletko : En
Paras ystävä : Niitä on pari !
Väsyttääkö : Vähän..ku heräsin aikasin
Janottaako : Itseasiassa kyllä!
Asia, johon et ole tyytyväinen tällä hetkellä : mulla on flunssa :D
Asia, joka tekee sinut iloiseksi tällä hetkellä : Minun pieni prinsessa mahassa
Kenelle viimeksi lähetit viestin : äiteelle
Tämänhetkinen sijaintisi : Mökillä
Tämänhetkiset vaatteesi : huppari,huivi,collarit ja villasukat

TULEVAISUUS::
Haluatko lapsia : Odottelen tällä hetkellä esikoistani
Asua omakotitalossa : Juu !
Paljon rahaa : Ainahan se raha kelpaa:D
Rakkautta : Todellakin !
Naimisiin : Ei voi tietää..
Mikä on haaveammattisi isona : Jotain eläinten parissa
Ratkaiseeko raha : EI !
Mikä pelottaa tulevaisuudessa : Että jään yksin koko elämäni kanssa
Mitä teet viikonloppuna? : Mökkeilen :D
Mitä odotat tulevaisuudelta : Uusia haasteita ja elämän iloa !

NIITÄNÄITÄ::
Onko kuoleman jälkeen elämää : Toivoisin :(
Onko raha tärkeää : Ei ole tärkeintä, mutta kyllä sitä elämiseen tarvitsee !
Onko elämäsi elämisen arvoista : Todellakin ! Rakastan elämääni !
Onko koulunkäynti liian vaativaa : Vähän turhauttavan vaikeeta :/
Onko aina liian vähän aikaa : Joskus^^
Onko elämä liian lyhyt elettäväksi : ON ! :(
Onko musiikin kuuntelu rauhoittavaa : Yleensä .
Onko alkoholin käyttö hauskaa : Sillointällöin^^

KUMPIKAMPI::
Tupakka vai nuuska : Tupakka
Mansikka vai mustikka : Mansikka
Tummasuklaa vai valkosuklaa : valkosuklaa
Lukio vai ammattikoulu : amis
Bisse vai siideri : Kalja
Viina vai likööri : Viina
Maito vai mehu : Maito
Mc Donald's vai Subway : Hmm.. En tiedä :D
Kevät vai syksy : Kevät
Kylmä vai kuuma : Kuuma !

RAKKAUS::
Mikä viehättää vastakkaisessa sukupuolessa : se että osaa antaa elämän viedä, eikä ota elämää niin vakavasti ja ängstaile :D
Tummat vai vaaleat hiukset : ei niinkään väliä :)
Oletko ihastunut/ rakastunut : En.. :/
Haluaisitko seurustella : En tiedä. :D
Onko henkilöä, jonka haluaisit muttet voi saada : On !
Onko sydämesi koskaan särkynyt : On :'(
Oletko koskaan ollut rakastunut : Todellakin..huoh
Oletko koskaan itse särkenyt sydäntä : Valitettavasti.. :/

1 kommentti   Lauantai 26. maaliskuuta 2011 11:25

Jos et ole vieläkään aloittanut blogini lukemista, nyt kannattaa! ;)

http://tiuskiii.blogspot.com/

Eli siis, jos haluat/ kiinnostaa, voit nyt lukea blogiani mun raskausajasta ja kaikista mun elämään kuuluvista asioista :)
Kirjottelen joka viikko jotain uutta, ettei ihan tyhjäks jää ;)

7 kommenttia   Maanantai 28. helmikuuta 2011 22:32

Huomio,huomio!Haluan tietää :)!

Kerro yksi asia ulkonäössäni, mikä miellyttää tai ei miellytä sinua!!

Ja sitten kerrot vielä, että mitä tekisit minun kanssani yhtenä viikonloppuna, jos sellaisen sinulle soisin!!

KOPIOI TÄMÄ SITTEN OMAAN BLOGIISI JA KATSO,
MITÄ MUUT IHMISET SANOVAT SINULLE ULKONÄÖSTÄSI JA VIIKONLOPUN VIETOSTA.


^^ ;);)

13 kommenttia   Torstai 24. helmikuuta 2011 12:59

R.I.P Hilma kulta piäni <3

Voi mun kulta RAKAS <3 Mä en olis ikinä halunnu tätä päivää tulevan!
;'(
Me pelastettiin sut hirveiltä ihmisiltä jotka kohteli sua kaltoin <3
Ja muistan sen päivän, kun sain kuulla, että sä meille tuut.
Nauroin sun nimelle, heh HILMA! <3
Olin silloi 10 vuotias..
Muistan ku lähettiin hakemaan sua meijän mökiltä, johon mun täti oli sut tuonu. Olit LIHAVA ja IHANA.
Ku lähettiin viemään sua meille, kotia. Vikisit ku mikäki.
Susta tuli äipän koira enimmäkseen. :') Mutta rakastit meitä kaikkia yhtälailla, ja sen huomas susta <3
Jaksoit aina temmeltää ja olla pirtee koira!
Mikään toinen koira tai MIKÄÄN, ei sua tuu koskaan korvaamaan!
Lepää rauhassa siellä koirien taivaassa. Nähään viel joskus ! <3
Sitten ku meidän aika koittaa.
IKÄVÄ JÄI! <3

4 kommenttia   Perjantai 18. helmikuuta 2011 20:21

♥♥RV: 20 + 0♥♥

Viikko 20



Lapsi:

Askel sormenjälkiä kohti

Lapsen iho paksuuntuu. Siihen alkaa muodostua useampia kerroksia. Yksi kerroksista vastaa sormenpäiden, kämmenten ja jalkapohjien pintakuvioista. Kuviot, sormenjäljet, ovat määräytyneet geneettisesti.



Aivot kehittyvät voimakkaasti. Lapsi tarvitsee lihastoimintaansa satoja miljoonia hermosoluja. Hermoratojen kehitys tarkoittaa sitä, että lapsi voi jo tiedostaa liikkeensä ja yhdistellä liikkeitään, kuten peukalon imemisen ja lapsiveden juomisen.



Pään halkaisija on noin 43 mm.



Kaikki lapset kehittyvät saman kaavan mukaisesti 20. raskausviikkoon saakka. Sen jälkeen lapset kehittyvät vanhempien painoon ja pituuteen perustuvan oman kasvukäyränsä mukaan.

Äiti:

Rautatabletteja väsymystä vastaan

Onnea! Olet päässyt puoliväliin! Kohtu on todennäköisesti lähellä napaasi.



Oletko taas väsynyt? Muutaman viikon ajan on voitu hyvin, mutta nyt monet naiset tuntevat olevansa taas väsyneitä. Väsymys voi johtua raudan puutteesta. Useimmat raskaana olevat naiset tarvitsevat hieman lisärautaa raskauden toisella puoliskolla. Keskustele asiasta neuvolassa.







^^^toi että on väsyny, on niin TOTTA :S







Lapsi

Sikiö painaa noin 220 g. Pituus on noin 21 cm.



Ongelmat/huomiot



Raskautesi on viikon lopulla puolivälissä. Kohtu ylettyy lähes napaan.









Sikiön paino: 250 g

Sikiön pituus päästä peppuun (CRL): 15 cm

Koko pituus: 21,5 cm





SIKIÖ



Tämän viikon alussa sikiö on 17 viikkoa vanha. Sen ihon alle alkaa vähitellen kertyä rasvakerrosta, joka auttaa lasta säilyttämään oikean ruumiinlämmön syntymän jälkeen. Untuvakarvoitus peittää nyt lähes koko kehon.



Tytöillä kehittyy munasoluja – miljoonia! Vastakohtana pojille, tyttöjen kaikki munasolut kehittyvät ennen syntymää. Syntymän aikana munasolujen lukumäärä laskee dramaattisesti. Pojilla kehittyvät vatsaontelossa kivekset (sama koskee tyttöjen munasarjoja), mutta ne laskeutuvat kivespussiin vasta lähempänä syntymää.

2 kommenttia   Tiistai 08. helmikuuta 2011 18:36

Minäkö tv:seen? :o :D

http://tiuskiii.blogspot.com/2011/02/iso-uutinen.html


^^LUKEKAA! :D

6 kommenttia   Sunnuntai 06. helmikuuta 2011 12:36

RV: 19 + 5 :) viikonloppu blogi!

Piipero potkii, rakkauspakkaus <3
Tässä linkkiä mun blogiin ;) ja viikonloppuni pikakelaukseen plus kuvat :D


http://tiuskiii.blogspot.com/2011/02/ihana-viikonloppu.html

Kommentoi   Sunnuntai 06. helmikuuta 2011 01:51

RV: 17 + 4 piiperoiseni <3

Oon niin kärsimätön! :D Nyt kutsun pikkuistani piiperoksi :) haluaisin jo tietää, että kumpi sieltä on tulossa! Aivan kauhee hulluus iski, kattelin netistä vauvan vaatteita ja tavaroita ja kaikkee! Apua! :D Mmm. Ja oon niin paljo miettiny piiperolle nimeä. Jos se olis poika niin nimeks tulis varmaa Jimi. Se kolahti niin mun sydämmee ja on mun mielestä söpö nimi! Mutta en millään keksi tytölle mtn nimeä! Ajattelin että Nelly olis tosi söpö nimi :3 Oivoi. Haluaisin jo ostaa niitä ihania potkupukuja mitä on joka paikassa, ne on niin söpöjä!! :) Ja sitte haluaisin jo päästä sisustamaan piiperolle huonetta yms. Oon niin innoissani, että huhhu! :) Haluaisin tuoda jo tämän rakkauspakkauksen tähä maailmaan <3 vaikka tää maailma vähä julma onki! Mutta, mutta... Netissä oli niin söpöjä tuttejaki että huhhu, mutta ei sillä nyt niin paljo oo väliä, että miltä näyttää. Kunhan piipero tykkää pitää niitä päällään, että tuntuu mukavalta. :) Äiti rakastaa sua piipero! <3

Ps. Piipero potkii sen minkä kerkee! ;D Tais maistua sillekki ruoka <3 ;) ja tänään myöhemmin saunaan vähä rentoutumaan ;)

4 kommenttia   Lauantai 22. tammikuuta 2011 20:45