Warutteri

I once felt something.

I once felt something. A peculiar little feeling. I think it was what they might call love or affection. It was a funny little feeling. Intoxicating, energizing and sadly, enslaving too.

I immersed myself in it day and night, I slaved for it and I graved for it. It was like the sweetest drug, and I like many before me were delighted to be addicted.

Then many times I failed and many times I got hurt. I got badly burnt by the hellfires of a broken heart that I do not deny. But still I hungered for it and still I worshipped it. Then one day after much contemplating it sudenly came to me: ”It’s no that great. It isn’t worth all the hardship and heartache.

So now when you ask me ”Don’t you feel anything at all?”. I simply answer:

Yes, I once felt something and then it passed.

You might say my life is empty. You might say my soul is dead. But this I say to you. I found peace when I buried my heart. But still in the darkness of that tomb there burns a small flame, waiting for you, and for you to fuel it once more.

Kommentoi   Perjantai 22. toukokuuta 2009 06:57

Give it a rest... ALL OF YOU!

Ajattelin kirjottaa aiheesta joka on lähhellä sydäntäni. Mä oon nimittäin aivan totaalisen kyllästynyt tähän hevarit vs. hopparit ja hevarit vs. maahanmuuttajat taisteluun joka on jatkunu jo aivan liian pitkään. Siis kyse on pelkästään perhana musamausta ja syntyperästä... Ihan oikeesti get a life.

Korjaamisen varaa asenteissa on ihan kaikilla osapuolilla tässä asiassa. Oon niin kyllästyny kuuntelemaan "kato hei homo-pitkätukka" ja "vitun hevari" huutoja. Toisaalta alkaa aina hävettämään kun kuulee hevarin huutavan "vitun neekeri" tai "vitun fruittari".

Eikös nyt voitais koittaa elää sovussa kun kerta samassa maailmassa eletään ja tilaa löytyy kaikille. Jos oikeesti se että joku näyttää joltakin, on jonkun värinen tai kuuntelee erilaista musaa kuin ite niin paljo että tarvitsee alkaa rähinöimään, ni kannattaa sit muuttaa jonnekkin missä ei muita ole. Tai sit vaan muuten koittaa pitää etäisyyttä sellasiin ihmisiin.

Ite ainakin sitoudun olemaan hieman avoin mielisempi kuin olen ehkä joskus menneisyydessä ollut. Onhan mulla tummaihoisia ja hoppari kavereitakin... Ja kuuntelen itekkin välillä räppiä ja vaikka minkälaista musaa. Peace and love.

21 kommenttia   Keskiviikko 01. huhtikuuta 2009 07:58

In my dreams

Photobucket

In my sleep I felt love like no other, I thought I had none. My heart was dead, it's beating again. So thought my heart was broke I now have hope. I just have to find the one, not just anyone. And I will fight with all my might to make it right.

Näin äsken elämäni parasta unta ja kirjotin siitä sit tälläsen.

Kommentoi   Tiistai 31. maaliskuuta 2009 03:20

Heaven

irkku juomalauluja, irkkupunkkia... Vodkaa shotti toisen jälkeen... THIS IS HEAVEN!

Kommentoi   Perjantai 27. maaliskuuta 2009 03:39

Leikkaus...

Onnistui lähes täydellisesti... Ei oo ees kipuja (lääkkeillä saattaa olla asian kanssa tekemistä). Mutta joo... Hymyillään kun tavataan.. Mä meen kattomaan elokuvaa ja juomaan piirtelöä :D 2vk sairaslomaki viel :D

Kommentoi   Perjantai 06. helmikuuta 2009 16:26

Jee taitaa sittenki olle se nielupaise eikä nielutulehdus... saan tietää sen kunhan menen tuonne nieluklinikalle käymään tänään. Vittu et just nyt vihaan elämää aika paljon.

Kommentoi   Keskiviikko 21. tammikuuta 2009 07:20

Vittu melkeen 39 kuumetta ja näyttää vaan nousevan... lääkäriinki pääsee aikasintaan 1.5 tunnin päästä... vitun mahtavaa!

Kommentoi   Tiistai 20. tammikuuta 2009 06:32

tapiola RuLz <3

Kertokaa miten kun lähtee munkkiniemestä stadiin kävellen löytää ittensä 4 tuntia myöhemmin Tapiolasta? Seerin kanssa onnistuttiin tässäkin ihmeessä... Tai no me ollaan ihan varmoja että tuolla matkalla tuli harrastettua ulottuvuus matkailua koska me oltiin yhesvaihees bussipysäkin mukaan espoossa sit oltiin yhtäkkiä kuusisaaressa... Ihan vitun mystistä ja hauskaa :D Niin ja kännyst meni näyttö paskaks... Eli ei tekstiviestejä kiitos... Ja vastaan muutenki varmaan hieman nihkeästi kun en puolet ajasta tiedä kuka soittaa... Joo mut vien to paskan huoltoon sit kuun alus tjtn... En pysty elää ilman mun N95sta!

Kommentoi   Lauantai 15. marraskuuta 2008 18:02

Mikseri tili?

Mikä tässä maailmassa on vikana kun munkin annetaan julkaista paskaa musaa netissä :D Kuunnelkaa jos uskallatte :D Suurin osa tuosta on aika karmeeta paskaa mutta kyllä sieltä muutamia aika psykedeelisiä konemusa vääntöjä löytyy ;)

http://www.mikseri.net/warutteri

Kommentoi   Perjantai 31. lokakuuta 2008 08:38

Käännös artikkelista joka oli luettavissa "LA Times" lehdessä:

"Kun ajattelen asiaa näin jälkeenpäin niin ymmärrän että tulitikun sytytys oli suurin virheeni koko jutussa. Mutta minun piti saada hamsteri ulos".
Näin kertoi Eric Tomazevski ylilääkärille Salt Lake Cityn palovammojen osastolla.

Eric Tomazevski ja hänen homopartnerinsa Andrew "Kiki" Farnum kiidätettiin akuuttiin seksileikin päätteeksi. Leikki ei ollut loppunut ihan toivon mukaan...
"Pyöräytin paperiputken Kikin anukseen ja lähetin Raggotin -meidän hamsterimme sisään, selvitti Eric. Hän kertoi edelleen että niinkuin tavallisesti Kiki huusi "Armageddon" , joka on meidän signaalimme siitä kun hän on saanut tarpeekseen. Minä yritin saada Raggotin ulos mutta se ei halunnut tulla. Katsoin putkeen samalla kun sytytin tulitikun. Sammutin myös kattolampun houkutellakseni Raggotin ulos".

Sairaalan puhemies kertoi mykistyneille lehtimiehille mitä tapahtui.
"Tulitikku sytytti pienen kaasutaskun jossa oli suolikaasua. Lieska löi putken läpi sillä seurauksella että Tomazewskin hiukset syttyivät tuleen ja hän sai palovammoja kasvoihinsa. Kaasutaskun räjähdys sytytti myös hamsterin turkin palamaan syvemmällä suolessa. Tämä sytytti vielä suuremman kaasutaskun ja kova paine lähetti hamsterin ulos putkesta kuin kanuunan kuulan".
Tomazewski sai toisen asteen palovammoja kasvoihinsa ja hänen nenäluunsa murskaantui saatuaan uloslentävän hamsterin naamaansa. Farnum sai ensimmäisen ja toisen asteen palovammoja anuksen alempaan osaan peräsuolessa.

1 kommentti   Perjantai 24. lokakuuta 2008 16:04

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »