Woman*83

muutto

Jep nyt olen muuttamassa paikkakunnalta pois toiseen paikkakuntaan. viimeisiä kamoi nyt pakataan ja ens viikol sit helsinki on takana päin.

1 kommentti   Keskiviikko 16. heinäkuuta 2008 12:17

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Olen miettinyt ensi vuotta ja sitä mitä se tuo tullessaan....Tiedän että ensi vuosi on minulla muutosten aikaa ja yksi muutos on ainakin se että kusipäät saavat kuulla kunniansa. Mun pinna on ihan loppu....ei ihmekkään....Onhan se kestänyt monia vuosia ja aina ollut se vastaanottava osapuoli kaikessa paskassa. Toivon vain että tuo toisi jotain hyvääkin tullessaan, ja senhän näkee vasta jälkeen päin. En tiedä miten kukin siihen suhtautuu mutta en jaksa välittää. Jos joku ei kritiikkiä ymmärrä ei se ole minun päävaivani....Olen ehkä oikeassa ehkä väärässä mutta minäkin olen inhimillinen ihminen ja minullakin on oikeus. On varmasti monia joilla on mielessä pyörinyt ajatus että; Mitä ensi vuosi tuo tullessaan....Ja jokainen tietää sen ihan itse........Tämä on minun ajatuksia ja mietteitä joten..............

1 kommentti   Tiistai 18. joulukuuta 2007 01:12

jos nyt laittaisin jotakin merkintää tännekin blogiin....

Kuten otsikosta huomaa niin juu on mulla parissa muussa blogissa jotakin merkintöjä paitsi täällä...tämän jälkeen on täälläkin. Mitään ihmeellistä ei mielessä pyöri joten asiallista tekstii ei tässä merkinnässä näy....Sanoja jotka nyt mielessä pyörii vaikkakin ei mitään järkevää. Järjetöntä myönnän mutta toisaalta sit taas ei... Kuka nyt mitenkin asian ottaa vai ottaako laisinkaan. Sehän ei minua kiinnosta sit pätkääkään. Okei voi tästä ottaa sellaisen mielikuvan että olen välipitämätön, mutta todellisuudessa olen ihan muuta. Elämäähän tää on joka on tarkoitettu elämistä varten. Nyt sub tv:llä alkaa tuhkimotarina joten aion jumittua sitä katsomaan.

Kommentoi   Torstai 29. marraskuuta 2007 18:04