Ywia

Vaihteeksi harhauduin näille sivuille

Olin taas saanut hilpeyttä pursuavan muistutuksen ylläpidolta, että tämä systeemi on vielä elossa. Joten minun kävi sääliksi tätä paikkaa ja päätin sitten vaihteeksi kirjautua tänne. Valitan kuvien puutetta, minulla on oma läppäri jolla ei ole paljoakaan kuvia. Lisäksi en edes omista digikameraa, vaan minun täytyy aina vaivata kavereitani. Mutta kiitos heille.

Pääsykokeisiin harjoittelen. Perjantaina olisi Teakin valintakokeet (näyttelijä). Ja myöhemmin olisi Metropolian teatteri-ilmaisun ohjaajan valintakokeet. Luulin tosin että ryssin täydellisesti kiireessä ennakkotehtävät, mutta jos he kerran haluavat minut kokeisiin, ei se minua haittaa. :j

Uteliaille jätkille sitten tiedoksi: olen sinkku. Ja minua saa lähestyä, paitsi jos olet pelimies. Eli ei mitään pelimiehistelyä, se ei tuota hedelmää. Se tuottaa vain kärsimystä, maa kuivuu ja halkeilee ja puu nuutuu. Mutta jos uskot olevasi kiinnostava, ota toki yhteyttä. On aina mukavaa saada uusia tuttavuuksia.

Sain tuossa hieman yli vuosi sitten vihdoinkin lemmikkisiilin. Siitä ei nyt valitettavasti ole kuvia kuin sellaisessa säälittävässä ja häpeällisessä paikassa kuin irc-galleria, mutta jos haluatte nähdä tämän ihanan pienen ja harmaan Hamletin, on nimimerkkini Ywia. Hamlet on mietiskelevä asennesiili.

Aurinko kuultaa valkeiden pilvien läpi ja koivut alkavat muuttua vihreiksi. Ylihuomenna on koko päivän kestävä teatterikoe, joten taidan siirtyä valmistelemaan sitä. Ciao.

Kommentoi   Keskiviikko 07. toukokuuta 2008 11:35

Pieni huomio

Kirjoitan tähän blogiin harvoin, tuskin koskaan. Ja käyn täällä tuskin koskaan. Olen niiiiiin pahoillani, etten hörhelöidy tälle sivulle. :D

Kommentoi   Keskiviikko 20. joulukuuta 2006 22:29