_IdaPöh_

Joo jussii vaa kaikille...

Viime vuoden juhannus oli parempi vaikka sillo olikii nenä murtunu... Tää oli jotai nii tuskaa...
Juhannukseni meni tänä vuonna siis näin:

Nii siis jouduin yksin taluttaa yht Manuu ku se oli iha kännissä ja sit mentii istuu myllärin parkkipaikan vieree...,se hoki koko aja "mie haluun panna siuta" ja lääppi minuu koko aja, no sit ku se rupes oksentelee nii soitin Np:lle mut ne oli kesälomal. Lopult ku se oksens MIUN PÄÄLLE ni soitin poliiseille, sit se laski housui alemmas,ja sano "nyt pannaa", sit se kaatu, kytil meni puoltuntii ett tuli siihe ja puhallutti sen, se puhals 1,5 ja sit ne puhallutti miut... Happy ending. Manu läimi minuu perseelle sen verra ett hyvä jos pystyn ees istuu... Nii ja se oli tönässy miut järvee aikasemmi ja lyöny minuu vahingos kännipäissää ja voi olla ett miul on musta silmä :) nii ja se puri miut 3 kertaa.

Voi tätä juhannuksen riemua ja vielä sitä ett oon liia kiltti jättämää jotai yksin johokii...
Vaikka pitikii nokkos puskast noukkii se ylös...

2 kommenttia   Lauantai 23. kesäkuuta 2012 11:43

Jns on the street -jatkot :P:P:P:P

Huh huh...
Alkaa pikkuhiljaa jänskättää ku kohta pitäs joensuuhu ajaa...
n. 2,5h matka hyvässä seurassa on iha jees mut se mikä oottaa matkan päässä on jotai nii ressaavaa :D monta ihmistä, täysin tuntemattomii, MikeOne....
Kyyl mie varmaa selviin... ehkä...
Jos unohtuu sanat nii sit freestyle, jos jäädyn nii sit hymyillää nätisti.... :D
pelottavaa...

Kommentoi   Keskiviikko 06. kesäkuuta 2012 11:29

juust...

nii ne kaikki miehet sanoo ett naine kuuluu nyrkin ja hellan välii... Pääsenpä näyttää ettei nii oo :) Räppihä on miu sydäntä nii lähel ett päätinpä ite ruveta väsäämää ja väkertämää.

yhden keikan tulos tämä:
http://www.youtube.com/watch?v=Z7MMHy3yyHQ&feature=youtu.be

no on tässä kyl vielä treenaamista paljon ku vasta puol vuotta tehny, mut seuraava keikka onkii ens kuussa ;)

2 kommenttia   Lauantai 24. maaliskuuta 2012 18:32

sydämen rytmihäiriöt

Sydämen rytmihäiriöt

Sydämen rytmihäiriöiden oireet ovat hyvin vaihtelevia. Osa niistä johtaa huomaamaan, että sydämen rytmissä on poikkeavuutta. Tätä aiheuttavat tavallisesti lisälyönnit ja äkisti alkavat sydämen tykytyskohtaukset. Rytmihäiriöt voivat aiheuttaa myös huimausta, pyörtymistä, hengenahdistusta tai rintakipua. Niitä ei välttämättä osata yhdistää epänormaaliin sydämen rytmiin.

Vapaa-ajan käyttöön tarkoitetut sykemittarit ovat lisänneet merkittävästi ihmisten tietoa oman sydämen sykkeestä. Joskus on aihetta epäillä rytmihäiriötä sykemittarin antaman tiedon perusteella. Jos sykemittari näyttää rytmihäiriöön viittaavia tuloksia kuten äkkiseltään tiheytynyttä sykettä tai epäsäännöllistä syketasoa, voi kysymyksessä todella olla rytmihäiriö. Toinen selitys on että sykemittari näyttää epäluotettavasti. Jos mainittuja ilmiöitä esiintyy, voi olla järkevää hakeutua lääkärin vastaanotolle, varsinkin tilanteessa, jossa on muita oireita. Muita oireita voivat olla mm. tuntemukset rytmin häiriöistä, huimaus tai muu heikotus. Myös se että jotakin sydänsairautta epäillään tai on jo todettu voi johtaa hakeutumaan tutkimuksiin. Sykemittareista saatava tieto voi omalta osaltaan vahvistaa rytmin tutkimisen tarvetta.

Rytmihäiriöt saavat sydämen lyömään liian tiheästi ja usein epäsäännöllisesti. Kammioista alkavat rytmihäiriöt voivat olla vaarallisia. Pitkään jatkuvat rytmihäiriöt voivat heikentää sydämen toimintaa. Johtumishäiriöt puolestaan tekevät sykkeen liian hitaaksi, mikä voi aiheuttaa voimatonta oloa ja pyörtymistä.

-----------------------------------------------------------------
nii sitku viel ymmärtäs mitä toi tarkottaa mut oon pikkase blondi :D oon nää lääkärit ihanii ku pitää selittää nii vaikeesti :D

1 kommentti   Maanantai 19. syyskuuta 2011 21:31

Juuli <3

Juuli olit mulle jotai nii tärkeetä, harmi ku et voinu olla loppuu asti täs maailmas mun kanssa <3

R.I.P 4.11.2010 Juuli <3

Kommentoi   Maanantai 03. tammikuuta 2011 20:22

Leipomon juoppo :DD

Hianoo!
En taija enää ikinä mennä leipomon taakse jos sielt vaikka tulee uudestaa vihane juoppo joka latasee turpaa (y) eipä siitä aiheutunu ku musta kulmä :)) mutt juopolle tais tulla kipee leuka ja putka reissu. Ei miulle tarvii ruveta ryppyilee vaik pien ja viaton oonkii ;)

1 kommentti   Sunnuntai 19. joulukuuta 2010 19:41