_Ninniii_

paniikkihäiriö

MOIKKA....

Kerronpa vähän itestä ja miten olen muutamia vuosia joutunut elämään :)

Elikkäs yhtenä kesä sunnuntai 2005 iltana pari vuotta sitten menin abc:lle illalla ostamaan poikakaverinkaa ruokaa.. Nousin autosta ja vilisi vaan silmissä ja käet ja jalat rupes vispaan ku hullut..?? Tuntu ku pyörtyis ja menin autoon takas miettiin että mitä ihmettä.. olo meni pikkuhiljaa ohi ja koitin kokeilla uudestaa kauppaa menoa..EI KU SAMA JUTTU... No menin kotiin syömään, kun luulin että en oo syöny pitkään aikaan... ja sama olo vaan jatkui... ei muutakun sairaalaan...

siellä osastolle ja kaikkia tutkimuksia... ei löytynyt mitää ja tiistaina kotiin.. Illalla menin nukkuun ja sitte vaa vilisi silmissä ja menin ihan kalpeaksi.. Sitte vaa rupes tuntuu, että ei nyt kyllä kaikki oo kotona :D Sitte vaa joutu rappusetki alas mut raahata ja meitsi vaa tärisi ku mikäkin vibra..??!! No sairaalassa oli kuumetta yli 39 astetta ja kauhea hyperventilointi.. Taas kaiken maailman aivo, keuhko, verisuoni ym. tutkimuksia ja ei mitää löytyny...

No ne passitti mut nuorisopolille 1krt viikos ja siellä todettiin että ne kohtaukset oli paniikki kohtauksia... Tottakai mä kielsin koko asian ja luulin että oon ihan pipi päästä.. xD No siinä sitte elämä lähti päin PEETÄ..

Koitettiin käyä esim. kaupoissa, niin heti rupes ahistaa ja ne kaikki valot ja äänet otti niin hermoille ja silmille.. No kouluun koitin syksyllä mennä, mutta ei voinu ku yhellä tunnilla käyä ja se oli ihan hirveetä.. ku ahisti ja hävetti että millon tulee joku idiootti paniikki kohtaus.. ja ruokala se oli kaikkein kauhein.. äkkiä kämpille vaan rauhottuun.. Siihen loppu opiskelu..

Vuoden ajan olin kämpillä, ja olin tulla hulluksi.. sain lääkkeet mutta ne sai mut vaan nukkumaan (kerran nukahin ruokapöytään) :D No sitte seuraavat lihotti melkee 10 kiloo, mikä voi näkyä uusista kuvista.. kokoajan jääkaapilla... NOLOO... No seuraavat ei vaan toiminu.. yhet imeskeltiin, ne oli kivasti ihan karkin makusia, mut niistä kurkku puutu ja tuli ihan kummalliseksi.. Ja nyt on ihan hyvät citalopram merkkiset..

Se 1 vuosi oli kauhee.. ei voinu ees mennä pihaa kauemmaksi että pelkäs jotai typerää, et vaikka pyörtys tai jotai.. (hermot ja aistit kävi vähän ylikierroksilla) .. no kerran tippu lumet katolta nii luulin että joku maailmanloppu tulee.. ää mikä pässi.. no se nyt vaan oli semmosta.. Ja jotai maailman katastroofeja ja kaikkea sitä luuli tulevan...

No onneksi kävin siellä polilla ja käyn vieläkin (1krt /2 kk).. Siellä sain apua, muuten olisin luullu itteeni joskin skitsofreenikoks.. no ONNEX tää on nyt sitä ahdistuneisuus/paniikki häiriötä, EIKÄ MITÄÄ mielenvikaisuutta..

Siinä se meni vuos, ja meinas järki lähtee ku illalla ei meinannu saada unta ku pelkäs ja aamulla vaan toivo, että sais jatkaa nukkumista.. Suurin osa kavereista jäi.. ja en lähtenyt yksin mihinkää.. vaan jos poikakaveri on mukana (voitte kuvitella kuin mökkihöperöksi tulee).. Jos sitä mentiin johonki, niin koko ajan sydän hakkas ja meinas tulla pakokauhu, ja pelotti/nolotti että joku näkee jos saan jotai kohtauksia..


---------------------------------------------------------------

Voitte kuvitella että olis 24/7 sellanen olo kun pitäs esittää joku esitelmä isolle joukolle tai vaikka omalle luokalle.. hikoaa, tärisyttää ja jännittää ihan sikana.. menee melkee pakokauhuksi.. sellasta se oli mun kohdalla ja varmaa monen muunkin panikoijan..

---------------------------------------------------------------



Aika pitkä juttu tästä näyttää tulevan :D


Ku kohtauksia tuli niin ne oli yleensä voimakkaita ahdistuneisuuskohtaukset. Kohtaus alkoi joskus räjähdysmäisesti ja paheni nopeasti täydeksi pakokauhuksi. Sitte tuntu että menettää hallinnen ja pelkäs että sekoaa... Sitte sydämen tykytti, rintaa joskus pisti, hengenahdistusta, huimausta, vapinaa ja päänsärkyä.

Kohtauksia tuli joskus vähintään kerran viikossa yllättäen, milloin ja missä tahansa, usein ilman syytä. Ne saatto kestää muutamasta minuutista tunteihin.

Sitten liikkuminen julkisilla paikoilla, joissa kohtaus oli tullut, alko tuntua turvattomalta. Kaupassa tai pankissa asiointi tai hissiin meno tuntu sitte ylipääsemättömältä. (Tuntu siltä että Ulkopuoliset ihmiset pitävät kohtauksia luulosairautena, mutta smulle itelle paikka on totinen tosi.)

No kuiteskin.. kerran olin poikakaverin ja sen kaverin kaa cittarissa, kun tajusion että ei oo puhelinta mukana.. no siinä sitte panikoin kun olin jäänyt yksin katteleen kenkiä.. :D kävelin päin ihmisiä ja ne vaan pyys anteex vaikka mää siinä noloilin xD no onnex näin pojat ja kohtaus meni ohi silmän räpäyksessä..??? ihme juttuja..

Kaiken maailman sivuoireita sitä onki kuulunu tähän paniikkiin.. no monta kuukautta maha ihan mutkalla... ku stressasin.. ja kerran oli kuukauden sellanen, että ku meni nuukkuun niin silmiä rupes painaan ihan hulluna.. iha IHME juttuja (ei ihmekään että luulin olevani joku hullu) ja sormia pisteli aina sillon tällön... Ja hyperventilointia (liikaa happea kehossa, ja rupee haukkoo vaa lisää happea) no siihen autto pussiin hengittäminen, mutta parempi ku meni vaikka johonki piiloon hengittää, ettei misää kaupassa vaikka.. ihmiset vähän kattois :D ja Oli lukuisia muitakin oireita, mutta en enää muista.. parempi niin..

Sitten menin syksyllä 2006 autokouluun kun pikkasen voin paremmin.. siellä oli vaa 4 kurssilaista.. onnex.. se meni tosi hyvin ja paransi mun oloa.. ja kortti tuli.. SIITÄ se lähti.. uskalsin mennä johonkin yksin.. mutta ei kävellen missään nimessä.. kun auto on kuin turva.. No sitten päätin että nyt jotai säpinää, töitä tai jotai... ettei järki lähe kämpillä..

No nyt oon ollut 2006 marraskuusta kuntouttavassa työharjoittelussa yhessä paikassa, jossa on muitakin samasta häiriöstä kärsineitä, ja myös noita ns. normaaleja nuoria ja vanhempia ihmisiä :)Nyt pitäs johonkin kouluun hakea, en tiiä minne.. Ja kuntoutus tutkimukseen pitäs mennä 2 viikoksi Ouluun merikoskelle.. Ja ammatinvalinta psykologilla oon käynyt :)

Kyllä tää elämä tästä on lähteny raiteilleen.. ja nyt sitä taas voi lähtee noille baarikierroksille ettei tarvi pelätä kohtauksia.. :) se auttaa että mietti itekseen: tää on typerää, mitä mä pelleilen, ei mulla mitää hätää oo ja ite mää noita kohtauksia tavallaa aiheutan / päästän valloillee..

No joskus kun on ollut kittaamassa v-loppuna, niin voi sen jälkeen olla alku viikko jotenki ahistava.. mutta on niistä selvitty... Ja on se kumma kun on tästä jollekki puhunu, niin aina jollakin on sama tai sen tutulla :) Elikkäs samanlaisia panikoijia on tuhansia suomessa..

--------------------------------------------------------------


TÄSTÄ VOIS KIRJOITTAA NIIN PALJON, MUTTA KETÄÄN KIINOSTA, EIKÄ KUKAAN JAKSAIS LUKEA, ELIKKÄS TÄSSÄ PÄÄPIIRTEISSÄÄN.. NIILLEKKIN JOTKA IHMETTELEE MIKSEI MUA OO PALJON PARIIN VUOTEEN NÄKYNY EIKÄ KUULUNU MISSÄÄN :)

****************************************************************

Jos jaksoit lukea tänne asti ja vielä tää paniikkihäiriö kiinnostaa niin tässä pari linkkiä:

http://www.introspekt.fi/artikkelit/paniikki.html

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=97&conference=4500000000000405&subcat=718

****************************************************************

Toivon kaikille hyvää elämää ja jos satut saamaan saman kuin minä, joskus yllättäen keskellä päivää, niin apua löytyy ja kyllä siitä selviää... Ei pidä luovuttaa... :)


----------------------------------------------------------------

Nyt on 2 viikon kuntoutus tutkimuksessa oulussa käyty (ja mahtavaa oli hotellissa asua ja ilmatteeksi vetää raflassa ruokaa.. ja keilaamassa, jousiampumassa, salilla, uimassa ja vaikka missä siellä käytii ilmatteeksi. En kampaajaksi okkaan menossa vaan 2008 tammikuussa metallipuolelle ja syksyllä siirryn autopuolelle ajoneuvo asentajaksi tai pinttikselle automaalariksi :D

Että sellasta sitten siellä funtsattiin.. xD vähän eriä mitä mitä kotona aattelin.. mutta hyvä että meen sitä opiskeleen mikä OIKEASTI kiinnostaa ja ei tarvi kauheena istua teoria tunneilla.. ku rupeis vaan ahistaa pöhlönä sellanen.. :D kiva ku pääsee vaan käsillä värkkää jotain :D

----------------------------------------------------------------
7.11.2007

Nyt tuli lappu että oon päässyt metallipuolelle opiskelemaan tammikuussa ja on kovaa kyytiä omaa kämppää kattomassa poikaystävän kanssa.. kun se tulee tammikuussa armeijastakin :)

----------------------------------------------------------------



JA JOS JOKIN HALUU KYSELLÄ TAI MUUTEN VAAN KESKUSTELLA ASIASTA, NIIN REIPPAASTI VAAN VIESTIÄ PISTÄMÄÄN.. ON ILO OLLA APUNA JOS ITSE OLET VAIKKA JUURI SAANUT TIETÄÄ ''SAIRASTAVASI'' PANIIKKIA :)


----------------------------------------------------------------

30.9.08 muutetaan ihan omaan kämppään.. rupes tympimään opiskelija asunto :) kiva kun saa sisustaa oman mielen mukaan..

----------------------------------------------------------------

25.12.08
ja sitten sellasta että vaavi tulossa näillä näkymin 24.07.2009 :) että kyllä tää tästä :D

9 kommenttia   Sunnuntai 21. lokakuuta 2007 21:35

Tarina ystäville :D

Tarina ystävälle!

Olipa kerran poika, joka oli luonteeltaan hyvin kärsimätön ja riitaisa.

Eräänä päivänä hänen isänsä antoi hänelle nauloja. Hänen piti naulata niistä yksi puutarhan aitaan joka kerta riideltyään jonkun kanssa.

Ensimmäisenä päivänä poika naulasi aitaan 37 naulaa. Seuraavien viikkojen aikana poika oppi kontrolloimaan itseään ja aitaan naulattujen naulojen määrä väheni päivä päivältä. Poika huomasi, että oli paljon helpompi kontrolloida käytöstään kuin hakata nauloja aitaan.

Viimein tuli päivä, jolloin poika ei naulannut aitaan yhtään naulaa. Niinpä hän meni isänsä luo kertomaan tälle ilouutisen. Isä kehotti poikaansa kiskomaan aidasta yhden naulan jokaista sellaista päivää kohti, jolloin hän ei ollut riidellyt kenenkään kanssa.

Päivät kuluivat ja viimein poika saattoi mennä kertomaan isälleen, ettei aidassa ollut enää yhtään naulaa.
Isä seurasi poikaansa aidan luo ja sanoi
tälle: \"Poikani, olet käyttäytynyt oikein hyvin, mutta katso nyt tuota aitaa ja siinä olevia koloja. Aita ei ole enää samanlainen kuin ennen.

Kun riitelet jonkun kanssa ja sanot hänelle pahasti, jätät tällaisen haavan. Voit iskeä puukon toiseen ihmiseen ja vetää sen sitten pois, mutta jäljelle jää aina haava. Vaikka pyytäisit anteeksi kuinka monta kertaa tahansa, haava on ja pysyy.\" Sanallinen loukkaus tekee pahaa samalla lailla kuin fyysinenkin.

Ystävät ovat harvinaisia jalokiviä. He saavat sinut nauramaan ja rohkaisevat sinua. He ovat valmiita kuuntelemaan, kun tarvitset heitä, he tukevat sinua ja avaavat sinulle sydämensä.

Näytä ystävillesi, kuinka paljon he sinulle merkitsevät. Lähetä tämä viesti kaikille niille, joita pidät ystävinäsi vaikka se merkitsisikin viestin lähettämistä takaisin sille henkilölle, jolta sen sait. Jos itse saat viestin takaisin, tiedät omaavasi joukon ystäviä.

Olet minun ystäväni ja olen siitä ylpeä. Jos voit, anna minulle anteeksi niistä koloista, joita olen tehnyt sinun aitaasi!

Kommentoi   Keskiviikko 10. lokakuuta 2007 20:21

Tarina paratiisista...

Tarina paratiisista...

Seuraavat henkilöt olivat joutuneet, ties miten, kauniille autioille paratiisisaarille keskelle turkoosinsinistä valtamerta:

* kaksi italialaista miestä ja yksi nainen
* kaksi ranskalaista miestä ja yksi nainen
* kaksi saksalaista miestä ja yksi nainen
* kaksi kreikkalaista miestä ja yksi nainen
* kaksi englantilaista miestä ja yksi nainen
* kaksi bulgarialaista miestä ja yksi nainen
* kaksi japanilaista miestä ja yksi nainen
* kaksi kiinalaista miestä ja yksi nainen
* kaksi irlantilaista miestä ja yksi nainen
* kaksi suomalaista miestä ja yksi nainen.

Kuukauden kuluttua näillä äärettömän upeilla saarilla olikin ehtinyt tapahtua seuraavaa:

Italialainen oli tappanut toisen italialaisen miehen italiattaren takia.

Ranskalaiset elivät onnellisesti kolmisin (menage-a-trois).

Saksalaiset miehet kävivät säntillisesti vuoroviikoin saksattaren luona.

Kreikkalaiset miehet viettivät yöt yhdessä ja kreikatar siivosi ja kokkasi heille.

Englantilaiset miehet odottivat edelleen, että joku esittelisi heidät englantilaiselle ladylle.

Bulgarialaiset miehet katselivat pitkään turkoosia valtamerta ja sitten pitkään viiksekästä bulgariatarta - ja pakenivat saarelta uiden.

Japanilaiset lähettivät telefaxin Tokioon ja odottavat edelleen ohjeita.

Kiinalaiset miehet perustivat apteekki-ravintola-pesula-sekatavarakaupan ja kiinatar on saatettu siunattuun tilaan, jotta yritys saisi lisää työntekijöitä.

Irlantilaiset miehet ovat jakaneet saaren pohjoiseen ja etelään ja ovat perustaneet tislaamon.

He eivät muista selkeästi, ovatko he harrastaneet
seksiä, silla muutaman kookosviskilitran jälkeen kaikki on ollut sumun peitossa. Mutta yhdestä asiasta he ovat varmoja; ainakaan englantilaisilla ei ole ollut kivaa.

Suomalaiset miehet ovat itsemurhan partaalla, sillä suomalainen nainen jankuttaa vartalostaan, muistuttaa feministiä, vakuuttaa pystyvänsä tekemään aivan samat asiat kuin miehet, puhisee kotitöiden tasapuolisesta jakamisesta, itkee kuinka palmut ja hiekka saavat hänet näyttämään läskiltä, muistelee kuinka edellinen poikaystävä kunnioitti hänen mielipiteitään ja kohteli häntä paremmin kuin he, valittaa kuinka hänen
äitisuhteensa on koetuksella, kiittää kuinka kerrankin verot ovat suhteellisen alhaalla, eikä sada.

Kommentoi   Keskiviikko 10. lokakuuta 2007 20:18

Viisi parasta oikeusjuttua USA:sta vuodelta 2002:

Oikeusvaltio USA

Viisi parasta oikeusjuttua USA:sta vuodelta 2002:


Jaettu 5. sija:

Austinissa Texasissa jury määräsi $780,000 suuruisen korvauksen Kathleen
Robertsonille koska huonekaluliikkeessä juokseva pikkupoika oli aiheuttanut
hänen nilkkansa murtumisen. Liikkeen omistaja oli ymmärrettävästi hieman
yllättynyt kun tuli ilmi, että tämä rasavilli pikkupoika oli Robertsonin
oma lapsi.


Jaettu 5. sija:

Los Angelesissa 19-vuotias Carl Truman voitti oikeudessa $74,000 sekä
lääkärikustannukset kun hänen naapurinsa oli peruuttanut Honda
Accordillaan hänen kätensä yli. Truman ei ollut huomannut, että auto oli
lähdössä kun hän oli varastamassa naapurinsa pölykapseleita.


Jaettu 5. sija:

Bristolissa, Pennsylvaniassa Terrence Dickson oli juuri lopettamaisillaan
asuntomurtoa ja oli poistumassa autotallin kautta. Autotallin sähkö-ovi oli
kuitenkin epäkunnossa eikä hän saanut sitä auki. Asunnon kautta palaaminen
ei enää onnistunut sillä ovi josta hän oli tullut, oli mennyt lukkoon.
Asunnon omistajat olivat lomalla ja Dickson joutui viettämään autotallissa
kahdeksan päivää juoden Pepsiä ja syöden koiranruokaa. Dickson haastoi
asunnon omistajien vakuutusyhtiön oikeuteen vedoten siihen, että tapaus
aiheutti hänelle tarpeetonta henkistä kärsimystä. Jury hyväksyi $500,000
korvausvaateen.


4. sija:

Little Rockissa Arkansasissa Jerry Williamsille korvattiin $14,500 sekä
lääkärinkulut koska naapurin beagle oli puraissut häntä takamuksesta. Koira
oli ollut kytkettynä omistajansa takapihalla. Hyväksytty korvaus oli
pienempi mitä oli vaadittu sillä jurystä tuntui, että Williams, joka oli
kiivennyt aidan yli pihalle, saattoi provosoida beaglea ammuskelemalla sitä
ilmakiväärillä.



3. sija:

Philadelphialainen ravintola määrättiin maksamaan Lancasterista kotoisin
olevalle Amber Carsonille $113,500 siitä hyvästä kun hän oli liukastunut
limonadiin ja murskannut häntäluunsa. Limonadi oli joutunut lattialle kun
Carson heitti sillä poikaystäväänsä riidan aikana 30 sekuntia ennen
liukastumistaan.


2. sija:

Delawaressa, Claymontissa Kara Walton haastoi oikeuteen naapurikylän
yökerhon omistajan koska hän oli pudonnut vessan ikkunasta katkaisten kaksi
etuhammasta. Putoaminen tapahtui kun hän yritti säästää sisäänpääsylipun
hinnan $3.50 ja kiipesi salaa vessan ikkunasta sisään. Hänelle korvattiin
$12,000 sekä hammaslääkärikulut.


1. sija:

Tämän vuoden voittaja on Merv Grazinski Oklahoma Citystä, Oklahomasta.
Grazinski osti uuden 32-jalkaisen Winnebago-asuntoauton. Ensimmäisellä
matkallaan hän ajoi moottoritietä pitkin ja asetti vakionopeussäätimen 70:n
mailiin poistuen sitten kuskin paikalta kylmän viileästi keittelemään
kahvia auton takaosaan. Ei mikään yllätys, että tämän seurauksena
asuntoauto suistui tieltä ja murskautui palasiksi. Grazinski haastoi
Winnebagon oikeuteen koska omistajan käsikirjassa ei lukenut, ettei näin
voinut tehdä. Jury päätti, että hän on oikeutettu saamaan $1,750,000
korvauksen sekä uuden asuntoauton. Tämän seurauksena yhtiö vaihtoi
käsikirjan sisältöä siltä varalta, että joku toinen täydellinen idiootti
sattuisi ostamaan heiltä auton.

Ajatelkaa tuolla kansalla on ydinase...

Kommentoi   Keskiviikko 10. lokakuuta 2007 20:16

Ohjeet elämälle:

Ohjeet elämälle:
-------------------------------------------------


1. Anna ihmisille enemmän, kuin he odottavat ja tee se iloisin mielin.


2. Pidä mielessäsi suosikkirunosi


3. Älä usko kaikkea mitä kuulet, kuluta kaikki mitä sinulla on, tai laiskottele niin paljon, kuin haluat.


4. Kun sanot "Minä rakastan sinua", tarkoita sitä myös


5. Kun sanot "Pyydän anteeksi", katso henkilöä silmiin.


6. Ole kihloissa ainakin 6 kuukautta ennen kuin menet naimisiin.


7. Usko rakkauteen ensisilmäyksellä


8. Älä koskaan naura kenenkään unelmille. Ihmisillä, joilla ei ole unelmia, ei ole paljon mitään.


9. Rakasta syvästi ja kiihkeästi. Se voi myös sattua, mutta se on ainoa tapa elää elämää täydellisesti.


10. Riitele oikeudenmukaisesti. Älä nimittele.


11. Älä tuomitse ihmisiä heidän sukulaistensa perusteella, tai sen elämän perusteella, johon he ovat syntyneet.


12. Opeta itsesi puhumaan hitaasti, mutta ajattelemaan nopeasti.


13. Kun joku kysyy sinulta asiaa, johon et halua vastata, hymyile ja kysy: "Miksi sen haluat tietää?"


14. Muista ottaa huomioon, että suuri rakkaus ja suuret saavutukset tuovat mukanaan myös suuria riskejä.


15. Soita äidillesi.


16. Sano "Terveydeksi" kun kuulet jonkun aivastavan.


17. Kun häviät, älä kuitenkaan hukkaa häviösi antamaa opetusta.


18. Seuraa kolmea ohjetta: Kunnioita itseäsi, kunnioita muita ihmisiä ja ole vastuussa kaikista toimistasi.


19. Älä anna pienen riidan vahingoittaa hyvää ystävyyttä.


20. Kun huomaat tehneesi virheen, toimi heti sen korjaamiseksi.


21. Hymyile, kun olet vastaamassa puhelimeen. Soittaja kuulee sen äänestäsi.


22. Ota puolisoksesi henkilö, jonka kanssa on ihastuttavaa keskustella. Kun vanhenet, keskustelutaito tulee aina vain tärkeämmäksi.


23. Vietä joskus aikaa yksin.


24. Avaa mielesi muutoksille, mutta älä anna niiden muuttaa omia arvojasi.


25. Muista, että hiljaisuus on joskus paras vastaus.


26. Lue enemmän kirjoja. Televisio ei ole niiden korvike.


27. Elä hyvä ja kunniallinen elämä. Kun tulet vanhaksi, ja ajattelet elämääsi taaksepäin, voit nauttia siitä uudelleen.


28. Luota Jumalaan, mutta lukitse silti autosi.


29. Rakastava ilmapiiri kodissasi on elämäsi perusta. Tee kaikkesi luodaksesi rauhallinen ja harmoninen koti.


30. Erimielisyyksissä rakkaittesi kanssa käsittele vain tämänhetkistä tilannetta. Älä nosta esiin menneitä.


31. Älä kuuntele vain sitä, mitä joku sanoo. Kuuntele myös, miksi he sanovat niin.


32. Jaa tietosi. Se tie yltää kuolemattomuuteen.


33. Ole lempeä maailmalle.


34. Rukoile tai mietiskele. Siinä piilee mittaamaton voima.


35. Älä koskaan keskeytä, kun joku imartelee sinua.


36. Hoida omat asiasi.


37. Älä luota keneenkään, joka ei sulje silmiään, kun suutelette.


38. Kerran vuodessa mene paikkaan, jossa et ole ennen käynyt.


39. Jos joskus ansaitset paljon rahaa, käytä se toisten auttamiseen silloin, kun olet vielä elossa. Se on elämän suurimpia ilonaiheita.


40. Muista, että vaikket aina saakaan sitä, mitä haluat, se voi olla joskus ihastuttava onnenpotku.


41. Opettele säännöt, niin tiedät miten rikkoa niitä oikein.


42. Muista, että paras suhde on sellainen, jossa rakkautesi toisia kohtaa ylittää omat vaatimuksesi heitä kohtaan.


43. Arvostele menestystäsi sen mukaan, mistä sinun piti luopua saadaksesi menestyksesi.


44. Elä siinä tietoisuudessa, että sinun luonteesi on sinun kohtalosi.


45. Heittäydy yltiöpäisesti rakkauteen.

Kommentoi   Keskiviikko 10. lokakuuta 2007 20:13

Millaisen miehen haluan, tästähän se lähti: **(hauska**)

Millaisen miehen haluan, tästähän se lähti:
-----------------------------------------------------

1. Komea
2. Viehättävä
3. Varakas
4. Huomaavainen kuuntelija
5. Fiksu
6. Hyväkuntoinen
7. Pukeutuu tyylikkäästi
8. Arvot kohdallaan
9. Yllättää iloisesti
10. Mielikuvituksekas, romanttinen rakastaja




*Millaisen miehen haluan, tarkistettu lista (32 v.)*

1. Hyvännäköinen (mieluiten hiuksia päässä)
2. Pitää minulle ovea auki
3. On tarpeeksi rahaa hyvään illalliseen
4. Kuuntelee enemmän kuin puhuu
5. Nauraa vitseilleni
6. Kantaa ruokakaupan kassit kotiin
7. Omistaa ainakin yhden solmion
8. Arvostaa hyvää kotona tehtyä ruokaa
9. Muistaa syntymä- ja vuosipäivät
10. Romanttinen ainakin kerran viikossa




*Millaisen miehen haluan, tarkistettu lista (42 v.)*

1. Ei liian ruma (kalju OK)
2. Ei lähde ajamaan ennen kuin olen auton sisällä
3. Työskentelee säännöllisesti - törsää silloin
tällöin ulkona syömiseen
4. Nyökkäilee suunnilleen oikeissa kohdissa, kun
puhun hänelle
5. Yleensä muistaa kertomiensa vitsien juonen
6. Riittävän hyvässä kunnossa että jaksaa
siirrellä huonekaluja
7. Käyttää paitaa joka peittää hänen mahansa
8. Osaa olla ostamatta shampanjaa
kierrekorkillisissa pulloissa
9. Muistaa laskea vessan istuimen
10. Ajaa partansa useimpina viikonloppuina




*Millaisen miehen haluan, tarkistettu lista (52 v.)*

1. Ajelee korva- ja nenäkarvat
2. Ei röyhtäile eikä raavi itseään julkisesti
3. Ei lainaa rahaa liian usein
4. Ei nukahda kun kerron hänelle tärkeitä asioita
5. Ei kerro samaa vitsiä liian usein
6. Riittävän hyvässä kunnossa päästäkseen sohvalta
ylös viikonloppuisin
7. Yleensä käyttää saman parin sukkia ja puhtaita
alusvaatteita
8. Arvostaa hyvää einesateriaa
9. Muistaa nimesi tarvittaessa
10. Ajaa partansa edes joinakin viikonloppuina




*Millaisen miehen haluan, tarkistettu lista (62 v.)*


1. Ei säikäytä pikkulapsia
2. Muistaa, missä wc on
3. Ylläpito ei vaadi liikaa rahaa
4. Kuorsaa vain kevyesti nukkuessaan
5. Yleensä muistaa, miksi nauraa
6. Riittävän hyvässä kunnossa seisoakseen omin
avuin
7. Useimmiten käyttää vaatteita
8. Pitää pehmeistä ruuista
9. Muistaa, mihin jätti hampaansa
10. Muistaa, että on viikonloppu




*Millaisen miehen haluan, tarkistettu lista (72 v.)*

1. Hengittää
2. Käy wc:ssä

Kommentoi   Keskiviikko 10. lokakuuta 2007 20:10

Miksi seksi on parempaa kuin uni?

Miksi seksi on parempaa kuin uni?
------------------------------------------


1) Herätyskello ei keskeytä aamuaktia.

2) Tukka voi mennä sekaisin, mutta eipä tule tyynyn kuvaa poskeen tuntikausiksi.

3) Partnerisi ei (toivottavasti...) kuorsaa seksin aikana.

4) Seksi kuluttaa enemmän kaloreita kuin nukkuminen.

5) Seksiä voi harrastaa myös seisaaltaan.

6) Seksiä voi harrastaa olosuhteissa, joissa nukkuminen olisi kohtalokasta esim. ulkona pakkasessa (jos on riittävästi halua)

7) Seksin jälkeen yleensä hymyilyttää.

8) Tunnin kestävä seksi tekee tyytyväisemmäksi kuin 20 tunnin nokoset.

9) Liian pitkä akti aiheuttaa harvemmin töistä myöhästymisiä.

10)Muistikuva vasta loppuneesta seksistä ei häivy vartissa.

Kommentoi   Keskiviikko 10. lokakuuta 2007 20:09

Jos kaikki firmat valmistaisivat kondomeja:

****Jos kaikki firmat valmistaisivat kondomeja:****

Finnair condoms - Illaksi kotiin.

Viking Line condoms - Itämeren punaisimmat...

Nokia condoms - Connecting people.

Radiolinja varmuusväline - Jotta suomalaiset voisivat rakastella
enemmän. - Nyt on aika perustaa perhe!

Posti kondomi - Varmasti perille

Sonera condoms - Saat 300 markalla ilmaista panoaikaa

Ericsson condoms - ...ja kaikki vain pienenee...

Philips condoms - Let's make things better.

Turva kondomi - Keskitä panosi Turvaan

Avainlippu kondomi - Tiedät kyllä miksi.

Camel condoms - Miehille jotka laukeavat omia aikojaan.

Nike condoms - Just do it.

Benetton condoms - United genitals of Benetton.

Pentium condoms - Intel Inside

Valintatalo kondomi - Jää enemmän aikaa yhdessäoloon

Anttila kondomi - Saat Plussaa

Citymarket kondomi - Mammuttimarkkinat

Atria kondomi - Maistuis varmaan sullekin.

HK kondomi - ...ja panot paranee.

Fazer kondomi - Sanokaa Fazer, kun haluatte hyvää.

Uncle Ben's condoms - Onnistut aina.
Felix kondomi - Joka kiloon Felix-kondomeja on käytetty 2 kiloa kumia

Kellogs Rice Crispies condoms - Kaada niihin "maitoa", ne juttelevat sinulle!

Tupla condoms - Ei taida tyttö tietää, että ois seinän takana patukkaa tarjolla...

Raiders condoms - Siitä riittää kahdelle

Mars condoms - ...ja jaksat pidempään.

Dexit kondomi - Dexit Dexit on siemenen exit!

Denivit kondomi - Denivit kondomi auttaa, kun tavallinen kondomi ei
riitä...ja uskallat hymyillä

Multitabs kondomi - Yksi päivässä riittää

Berex kondomi - Isommille ja pienemmille leijonille

Rexona condoms - Aina löytyy tilaa, sille joka käyttää Rexonaa

Havi kortsu - Ei valu.

Fairy condoms - Entistä hellävaraisempi bakteereja tappava.

Libero condoms - Up & Go

Libresse condoms - Ei reunavuotoja!

Johnsson condoms - Joka kodin putkimies

Panu kondomi - Panu kestää isältä pojalle

Volvo kondoms - Turvallisuustestien voittaja

Honda condoms - Happy together

Neste condoms - ...ja matka jatkuu.

Kommentoi   Keskiviikko 10. lokakuuta 2007 20:06

Jokaisen menestyvän naisen takana on hän ITSE!

*Nainen on kuin TEEPUSSI.
Et koskaan voi tietää kuinka vahva hän on,
ennen kuin panet hänet kuppiin ja kaada kuumaa vettä päälle!

*En ole tähän päivään mennessä kuullut yhdenkään miehen kysyvän kuinka hän yhdistää avioliiton ja uran.

*Kahvi, Suklaa, MIEHET. JOTKUT ASIAT VAAN OVAT PARHAITA RIKKAANA!

*Estrogeenitasoni on alhaalla ja minulla on ASE!

*VAROITUS: Minulla on ASENNE ja MINÄ TIEDÄN kuinka sitä käytetään!

*Tietenkään en näytä kiireiseltä... -ensimmäistä kertaa, muuten!

*Minun kanssani on turha ALOITTAA. Et kuitenkaan VOITA!

*Ihan turhaan tässä stressaan, kun ei ole ketään jota KURISTAA!

*Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä: JOS HALUAT AAMIAISEN VUOTEESEEN NUKU KEITTIÖSSÄ!

Kommentoi   Keskiviikko 10. lokakuuta 2007 20:05

Jokaisen Finnairin lennon XD

Jokaisen Finnairin lennon jälkeen koneen kapteeni kirjoittaa virheraportin,
jos lentokoneessa on ollut jotain vikaa. Virheraportti annetaan
mekaanikoille, jotka huoltavat koneen kuntoon. Kun vika on korjattu,
mekaanikot kirjoittavat raportin kääntöpuolelle, mitä he ovat tehneet, ja
lentäjät lukevat merkinnät ennen seuraavaa lentoa.

Kukaan ei voi väittää, että huoltohenkilökunnalta puuttuisi huumorintajua.
Lukekaa vaikka nämä aidot merkinnät, jotka Finnairin lentäjät ovat tehneet
vioista ja mekaanikot niiden korjauksista. Uskokaa tai älkää, kyseisen
yhtiön koneet eivät ole kuitenkaan koskaan joutuneet vakavaan
lento-onnettomuuteen.


O: Lentäjän ilmoittama ongelma.
V: Mekaanikon vastaus.


O: Vasen sisäpyörä pitäisi melkeinpä vaihtaa.
V: Vasen sisäpyörä melkeinpä vaihdettu.


O: Koelento sujui muuten hyvin, mutta automaattinen laskeutuminen oli melko raju.
V: Tähän koneeseen ei ole asennettu automaattista laskeutumisjärjestelmää.


O: Potkurin numero 2 voitelujärjestelmä on epäkunnossa.
V: Potkurin numero 2 voitelu toimii. Potkurien 1, 3 ja 4 sen sijaan ei.


O: Jokin ohjaamossa on irti.
V: Jokin ohjaamossa kiinnitetty paikalleen.


O: Tuulilasissa on kuolleita hyönteisiä.
V: Elävät hyönteiset olivat päässeet loppumaan.


O: Automaattiohjaus laskee lentokorkeutta 200 jalkaa, kun korkeuden pitäisi lukittua.
V: Minkäs minä sille täältä maasta käsin voin.


O: Vuodon merkkejä oikeassa laskeutumistelineessä.
V: Merkit poistettu.


O: Radiolaitteistossa uskomattoman kova ääni.
V: Ääni laskettu uskottavalle tasolle.


O: Kitkalukko lukitsee kaasukahvan paikalleen.
V: Ehkäpä lukko on olemassa juuri siksi...


O: Arvelen, että tuulilasissa on särö.
V: Arvelen, että saatat olla oikeassa.


O: Moottori numero 3 puuttuu.
V: Moottori löydetty oikeasta siivestä lyhyen etsinnän jälkeen....


O: Lentokone käyttäytyy hassusti.
V: Lentokonetta käsketty ryhdistäytymään, lentämään kunnolla ja olemaan vähän vakavamielisempi.


O: Tutka mörisee.
V: tutka ohjelmoitu puhumaan selvästi.


O: Hiiri ohjaamossa.
V: Kissa asennettu.

Kommentoi   Keskiviikko 10. lokakuuta 2007 20:03

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »