alaminea

UNELMIEN MIES

Juu elikkä täydellistä miestähän ei ole olemassakaan. On kumminkin asioita jota kuuluu vaatia.
Ja tosiaan lause ''ulkonäkö ei ole tärkeintä'' on pelkkää paska puhetta. Tietenkin haluaa olla ihmisen kanssa kenen kanssa kehtaa kävellä julkisilla paikoilla, oli ihminen sitten kuinka ihana tahansa. Eli siis ulkonäöllä ON VÄLIÄ. En pidä miehistä jotka eivät tee vartalonsa eteen mitään. Eli siis narukädet, heihei... Tatuoinnit on plussaa.
Ja sit tullaanki tähän luonteeseen : Miehen kuuluu sitoutua, olla luotettava, humoristinen, seikkailunhalunen, ehkä hieman lapsellinenkin, romanttisuus ei ole pahasta, ihana, kiltti ja huomaavainen... Ja mikä tärkeintä, rehellinen!

Niinkun ehkä textin perusteella saa fiiliksen et oon täys kusipää, mut asiahan ei niin ole. Olen erittäin humoristinen ,sosiaalinen, iloinen, ihana ihminen. Olen suorapuheinen, omapäinen, vaativa ja äkkipikainen. (jokasella kun niitä miinuksia on)...

JA MINULLA ON _OMA_ MIESIHANNE. JOS SE EI SUN MIELESTÄ OLE OIKEIN NIIN MENE POIS. MULLA SAA OLLA OMAT IHANNEMIEHET. SAATANA MITÄ PASKAMYRSKYY YKS TEXTIKI SAA AIKAAN... HERRA JUMALA !!

69 kommenttia   Sunnuntai 31. toukokuuta 2015 19:55