dancing_reejii

Laiskuus tulee, oletko valmis?

Kertoisiko joku, että mitä ihmettä voi nykyään enää tehdä kun on vapaa-aikaa? Televisiosta ei tule päivisin kuin chat-, mobiilipeli- ja ostoskavaohjelmia, kaljalle ei voi lähteä kun heti pidetään rappioituneena alkoholistina tai vähintäänkin työttömänä luuserina. Lehtiä lukemalla tuntuu siltä, että ainoa harraste mitä voi olla on laihduttaminen, kuntoilu ja liikunta, mutta toisaalta, niinpä myös hehkutetaan yhä useammassa lehdessä herkullisia ruokaohjeita, joten ota nyt siitäkään enää selvää, että mitä pitäisi tehdä trendien mukaan. Laiskuuttani en jaksa laihduttaa, mutta en myös laittaa ruokaa, joten käsi hamuaa taas kupillista kahvia ja rentouttavaa savuketta...

Tiedättehän te, että hyvä seura piristää ja isomman porukan keskellä on muutenkin mukavampaa, mutta kun katsoo täällä etelä-suomessa ohikulkevia ihmisiä niin ei edes haluta isoon porukkaan. Kaikki kulkevat katse maassa ja kasvoilla ei ole edes pientä hymyn häivää. Iloitse tässä nyt sitten muiden ihmisten läsnäolosta. Kun ilta koittaa, niin silloin alkaa tekemistä löytymään. Klubit avaavat ovensa ja ihmiset valuvat illan rientoihin (jopa hieman hymyillen), mutta ei päivällä... mitä te kaikki ihmiset teette päivisin, kun teillä on vapaata? Kertokaa minulle!

Näillä puheilla lähden hamuamaan itselleni uutta kupillista kahvia ja miettimään elämän suurimpia kysymyksiä: mitä, missä ja milloin?

2 kommenttia   Maanantai 10. lokakuuta 2005 13:29