daniW

Naiset, missä mättää?

Pieni avautuminen lienee paikallaan.
Oon pistäny merkille Kuvakkeessa tän kommentointi systeemin, joka periaatteessa on harmillisen usein kohdattavissa myös livetilanteissa.

Naisena saa miehiltä varmasti päivittäin liudan kommentteja. Jopa sellaset kohtalaiset 7- naamat, kunhan on tissit tiskissä ja pylly pystyssä. Oon ite sen verran syvällinen jantteri et vaikka tisseistä ja bootyista tykkäänki haluun silti nähdä onks kiinnostavan näköses mimmis yhtään sellast samanlaista henkistä ajattelutasoa ku mulla. Joten... Satojen tissikommenttien sekaan yritän sit ujosti kehittää jotain mukahauskaa läpändeerust, jolla toivon saavuttavani tytön huomion. Ja selville sen, onks sillä muutaki ku ulkoset avut, vai käyks pää kenties suoranaisel tyhjäkäynnil.

Mimmit itkee aina ku pelkästään niitten tissejä/persettä kehutaan, laitetaan pelkkiä hymiö/panisin kommentteja yms. Mut sitku joku laittaa jotain vähän omaperäsempää, mikä on lopputulos? Vastauksena tulee tylsääkin tylsempi 'kiitos' ja välillä ei saa edes vastausta takas. Ei mitään toivoa että mimmi osais jatkaa keskustelua millään tavalla. Mitä vittua te sit haluatte, että teille sanottais? Vai onks täällä kaikki oikeesti niin pinnallisia, että sadasta jätkästä vaan korkeintaan 1% kelpaa?

Näin miehen näkökulmasta katsottuna tuntuu, että me äijänkäppänät joudutaan nähä hirveesti vaivaa teiän kauniimpien osapuolien miellyttämiseks, ja millä hinnalla. Joten ehdottaisin, että te (kumminkin niin ihanaiset) tyttöset opettelisitte myös uuden ajattelutavan joka käsittää mm. sen, että nainenkin voi tehdä aloitteen ja pitää hyvät käytöstavat yllä.

Älkää vaatiko sitä meiltä, jos ette itekään täytä vaatimuksianne. Rauhaa ja rakkautta.

65 kommenttia   Perjantai 11. heinäkuuta 2014 21:36