della

jeeeeeeeeeeeeee

minulla on ollut koiranpentu viikon ajan ja olen niin rakastunut siihen:) olen nin iloinen että saan opettaa sille temppuja ja viedä sen ulkoilemaan ja leikkiä sen kanssa :) toki se repii välillä mun hermoja mutta se on silti niin täydellinen ja mä rakastan sitä :)

Kommentoi   Lauantai 08. maaliskuuta 2008 00:03

voijjjeee

pakko paljastaa täälläki et meen naimisiin avomieheni kanssa 4.7.07 maistraatissa :) olo on onnellinen, on jo juotu shampanjat ja kerrottu molempien vanhemmille ikäänkuin yllärinä et näin käy. itse vihkitilaisuuteen ei tule juuri ketään, ehkä mäihällä pari kaveria, jos vain pääsevät, koska se on niinku keskellä viikkoa ja aamulla. iltapäivällä kavereita jne. aikoi tulla meille. hahhaaahhaa eipähän ehtinyt kukaan järkätä meille mitään nolauspolttareita :)

Kommentoi   Lauantai 30. kesäkuuta 2007 21:19

ei v...u

kävi sit niin et taas ollaan sairaana. iski kaamee kurkkukipu ja treeneihin meno lykkääntyy ainaki viikolla. oon ollu jo kuukauden treenaamatta ja alkaa olo tuntuu löystyneeltä ja lähes lihavalta. pakko päästä takas. nyt en pääse taaskaan töihin yritin olla tänään mutku kurkku on kipee nii ei siitä mitään tullu. tulin kotiin ja nukuin just äsken vähän.

btw, piti jo kauan sitte sanoo et leeviltä terkkuja.

Kommentoi   Tiistai 29. toukokuuta 2007 20:08

buu

helvata, miksi pitää olla joku tollanen helatorstai tai itsenäisyyspäivä tms. keskellä viikkoa!! oon niitä "onnellisia" jotka saa mennä tänään duuniin oltuaan eilen vapaalla. Jotenki pitäis saada joku lakialoite tyyliin pro helaperjantai tai helamaanantai et loppuis tämmönen itsensä/muiden kiusaaminen.. niin ja sit itsenäisyyspäivä, vappu ja loppiainen vois olla liukuva käsite eli se päivä vois kuitenki olla joku maanantai tai perjantai mikä on lähimpänä alkuperäistä päivää. kun ei kellään riitä lomat välipäiviin!! nii ja sit joululle vois tehdä ihan surutta niinku pääsiäiselle eli et se on jotku tietyt päivät, torstai-maanantai eikä niin et vain 24-26.12 on saletisti vapaita.

Kommentoi   Perjantai 18. toukokuuta 2007 06:38

jeehaa

Jee, mun käpälä paranee pikkuhiljaa, nyt pystyn melkein mihin vaan. Kävin viikko sitten uimassa Mäkelänrinteellä ja uiskentelin 140cm porealtaassa ja istuin lasten altaassa, ja havaitsin, että käpälähän kestää jo melkein mitä vaan:) oon jo eilen ja tänään harjoitellu etusuora-takasuora ja takasuoraki menee jo melkein:) eli kohta takas treenaamaan:)

1 kommentti   Lauantai 12. toukokuuta 2007 22:57

nyyhyy

oijoi, eilen mulle kävi trreneissä tapaturma, löin oikean suoran liian pitkäksi ja käsi taittui kyynärpäästä yli. Noo ei tuo vielä menoa hidastanut, sparrasin vielä yhden erän ja jaksoin loppuvatsalihaksetkin jamatkan kotiin. yökin meni vielä jotenkuten. aamulla pääsi itku kun yritin pukea paitoja päälle. kyynärpäätä särki ja särkee edelleen. hullu ku oon raahauduin töihin tänä aamuna ja soitin ensi töikseni työterveyshuoltoon ja yritin lääkärille. no hoitsu sanoo, ettei pääse ku eioo lääkäriä. ei ollu muuallakaan tässä cityssä ja viimeisen hoitsun kanssa puhelimessa jutellessa aloin jo itkemään ku en pysty pukeutuun enkä syömään enkä olee töissä. se tais säikähtää tosissaan, rauhotteli mua ja kehotti meneen yksityiselle. tässä saumassa tajusin et heihoo mullahan on maksettu lisenssi tällekin vuodelle, soitin vakuutusyhtiöön, sen jälkeen yksityiselle ja marssin sinne saamaan lääkärinapua ja röntgeniä. nyt sitte oon saikulla ens torstaihin asti ja taisi sit tulla treenikieltoa, siksi tuo otsikon nyyh. muuten nautin siitä et avomies pukee mua ja pesee mun tukan ja katon kotona elokuvia:)

Kommentoi   Perjantai 27. huhtikuuta 2007 19:08

joohooo

väsyttääää.. meinasin tänään nukahtaa työpaikkapalaverissa, se kesti kaksi tuntia ja tottakai tärkein asia puhuttiin viimeisenä, siinä vaiheessa kun olin jo tajunnan rajamailla ja melkein nukahdin nojatuoliin:) en ymmärrä miksi tuollaset palaverit, koulutukset, luennot jiiänee pitää olla yli tunnin pituisia, mä en yksinkertaisesti jaksa pysyä paikoillaan tuntia pitempään vaan alan kiemurrella tuolissa ja pahimmillaan multa lähtee taju- ainakin melkein:) sit pitää piileskellä työkaverin selän/kyljen takana ettei vaan pomo huomaa et alainen meinaa tipahtaa kesken palaverin. näin tänäänkin.

mä tajusin joku aika sitten, et mä tarviin työn, jossa tarvii keskittyy johonki asiaan vaan joku tunti ja sit voi vaihtaa tekemistä. onneksi nykyinen työ on sellasta:) luultavasti mullon adhd tai joku keskittymiskyvyn häiriö, tiedä häntä.

joo et tällasta tänään

1 kommentti   Keskiviikko 25. huhtikuuta 2007 20:49

diibadaabaa

kerrankin sitä ehtii istua alas ja kirjoittaa vaikkapa blogia:) samalla tässä keräilen kissalta leluja lattialta, koska muuten tulis uneton yö ja jahtaisin kissaa ympäri kämppää ja kiroilisin:) kissa yrittää vinkua ruokaa, mitä en kyllä anna, koska sitten herää myös koira, joka syö kissanruoat (meillävain nopeat ja isommat elävät eli koira) ja tassuttelee laminaatilla niin että kynnet kopisee:) ja sit kaikki alkaa taas alusta ja lopulta herää myös lapsi siihen ku en nuku ja missä iskä on ja siinä sitä sitten taas ollaan ja se iskä on töissä:)

vaikeaa vai mitä:)

Kommentoi   Maanantai 09. huhtikuuta 2007 22:47

huh mikä vuosi

noo, kirjoitetaanpa uusi blogi:) mietin tässä just kotona lähes krapulasta toipuneena kulunutta vuotta:) mulla on menny koko elämä uusiksi tän vuoden aikana: on vaihtunut mies, asunto, kaupunki, työpaikka ja elämäntyyli. ja siviilisääty kahteen otteeseen (eli avoliitossa, naimaton, avoliitossa) Ainoa mikä on pysyny on koira ja mikä ei koskaan ookaan miksikään muuttunu on kaverit, jotka oon tuntenu aina:)

noo, uudenvuoden aatto meni kavereiden luona pirskeissä ja sieltä ei sitten kotiin päässyt kun Hesasta Vantaalle ei taksia saanu nii piti sit jäädä yöksi kavereille ja tänä aamuna uusi yritys taksin saamiseksi:) ois kai pitäny mennä koko uuden vuoden aatoksi taksitolpalle hengaileen makuupussissa et ois saanu sen taksin:) onpas kivaa kun tää päivä vapaata, vois kai kohta lähtee katteleen oisko lähipizzamesta auki ja hakee dogin kans vähän evästä sieltä:)

tai sit oon laiska p...a ja alan pelata mun uutta the sims 2-peliä xboxilla:) mun mies osti sen mulle joululahjaksi. tosin se mun luoma sim kai kuolee kohta nälkään ku ei silloo rahaa ostaa ruokaa itselleen ja sen kämppikset ei anna sille ruokaa:)

Kommentoi   Maanantai 01. tammikuuta 2007 15:01

diibadaabaa

olin tänään treenaamassa ja otin ja annoin turpaan sparratessa;) siistii kun ihmisellä on harrastuksia. Nyt on iloinen mutta raukea mieli. Kohta sit nukkuun. Toivottavasti muillakin on ollut yhtä kiva ilta:)

1 kommentti   Tiistai 28. marraskuuta 2006 22:33

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »