emiliakaroliina

vastailkaas(:

Jos me herättäis ALASTI yhdessä, mitä sanoisit mulle VAIN KOLMEA SANAA käyttäen?

39 kommenttia   Sunnuntai 15. heinäkuuta 2012 19:53

10 oudointa asiaa mistä mies kiihottuu

1. ” Jos puhun tai ääntelen seksin aikana paljon, vaimoni laittaa kätensä suulleni. Se kertoo, että hän tietää mitä haluaa, mikä taas kiihottaa minua.”

2. ”Rakastan sitä, kun tyttöystäväni ei voi sietää naisellisia drinkkejä. Hän juo yleensä vodkaa, tequilaa tai olutta. Siinä on sellaista pahan tytön tuntua, mitä en voi kuin ihailla.”

3. ”Kun pelaan pleikkaria, tyttöystäväni jollain konstilla tietää tarkkaan milloin minulla on nälkä ja tuo minulle jotain ihanaa välipalaa.”

4. ”Se on mahtavaa, kun tyttöystäväni herää töihin ja jos hänelle jää hetki aikaa ennen lähtöä, hän tulee vielä kiehnäämään viereeni.”

5. ”Tyttöystäväni on hirveä lätkäfani. Hän yhtäkkiä huutaa paksulla kotipaikkakuntansa aksentilla television ääressä tai meuhkaa peleissä, joita käymme katsomassa. Se on todella söpöä.”

6. ”Minusta se on todella seksikästä, kun tyttöystäväni menee nukkumaan pesemättä naamaansa kokonaan ja kun hän herää aamulla, meikit ovat söpösti levinneet.”

7. ”Vaikka itsensä timmissä kunnossa pitävässä naisessa ei mitään vikaa olekaan, on kuitenkin sixpäkki hieman pelottava. Sen takia hieman pyöreämpi vatsa on todella kiihottava naisellisuutensa vuoksi.”

8. ”Tapailin naista, joka oli hyvin rutinoitunut, mutta välillä hän laittoi hiuksiinsa pinkkejä pidennyksiä tai ihoonsa pestävän tatuoinnin vain minua ja seksielämäämme piristääkseen. Se oli mahtavaa!”

9. ”Kun tyttöystäväni tulee salilta, hän näyttää todella ihanalta, vaikka itse muuta väittääkin. Hikinen iho ja sotkuinen tukka saavat minut villiksi.”

10. ”Kun nainen nauraa seksin aikana, se on ehkä kuuminta, mitä tiedän. Siitä tiedän, että hänellä on hauskaa – eikä kukaan mies halua naista, joka on aina vakava.”

4 kommenttia   Torstai 31. toukokuuta 2012 12:29

vinkki

Älä ikinä mieti asioita, jotka eivät tule tapahtumaan

1 kommentti   Perjantai 18. toukokuuta 2012 12:28