foxhound

chupa chups

1. Suutelisitko minua?
2. Nukkuisitko kanssani sängyssä vaiko sohvalla?
3. Nukkuisitko päällä, alla, vieressä vai sohvalla?
4. Nukkuisimmeko yön vai valvoisimmeko?
5. Millä tavalla valvottaisit minua?
6. Jos minulla olisi kylmä niin saisitko minut lämpiämään?
7. Kerro paras ulkonäöllinen ja henkinen piirteeni?
8. Mistä pidät minussa?
9. Kuvaile minua kolmella sanalla.
10. Pidätkä minusta?
11. Voisitko kuvitella seurustelevasi kanssani?
12. Jos niin miksi?
13. Pistätkö tämän omaan blogiisi, että voin vastata sinulle?

Kommentoi   Tiistai 28. lokakuuta 2008 23:54

kevyttä rentoutumista madridissa.. tai sitten ei :P

Näin taas yksi viikonloppu vaan jätti jälkensä pienen ihmisen pieneen mieleen.

Perjantaina oli hyvä keikka Stam1na:lla lahden night lifessä.. tunnelma oli kostea ja huumaava. Ari Koivunenkin nautti kyseisen tanssiorkesterin tuottamista heleistä sulosoinnuista. Loppuillasta ei sitten niin järisyttäviä muistikuvia olekkaan, taisin nukkua mukkulassa jossain sohvalla tovin, josta jäi muistoksi mustaa permanentti tussia ympäri kehoani.

Lauantaina hetken kärsittyäni edellisen illan tuottamasta fyysisestä kivusta nousin ratsaille ja käskin ratsuani takaisin kohti kouvolaa josta edellisen iltana olin viikonlopun taivaltamisen aloittanut. Hetken mielijohteesta päätin muutaman ystäväni kanssa lähteä mökkeilemään ja nauttimaan ihanasta illasta veden rannalla. Ihanapa olikin, suomalainen väkiviina virtasi sekä olut kuohui koskien lailla alas kurkkutorveani. Ohessa valmisteltiinkin jo tulevia kulinaristisia makuelämyksiä espanjan reissua huomioon ottaen, härkä oli hyvää :)

Sunnuntai: elämä alkoi voittamaan noin klo 12.31,02. suomen kesä, sauna sekä hyvät ystävät. mitäs tuohon nyt voi lisätä enään.. hienoa oli taas, kiitos siitä kaikille ketkä olitte sitä kanssani tekemässä.

Alkuviikosta vielä muutama työpäivä ja sitten ilo vasta alkaa.. Keskiviikkona myöheistä aamiasta nautitaankin jo Madridissa ja katseet suuntautuvat kohti tulevaa viinkonloppua jolloin kaikki kuolee. www.electric-weekend.com (pitäähän sitä vähän mainostaa :P) räjäyttää tajunnan niin lapsilta kuin haudan toisellakin puolella olevilta rasvatukkaisilta hevareilta. typoja varmaan miljoona, väsy sekä liskot jotka tanssivat sänkyni alla nimeäni huutaen..

Kommentoi   Maanantai 26. toukokuuta 2008 00:08

haleja

tuu tänne ni halaan sua <3 harhar :)

Kommentoi   Maanantai 10. maaliskuuta 2008 21:31

:)

sun is shining, and the weather is fine

Kommentoi   Perjantai 07. syyskuuta 2007 07:23

tä?

Kiva kiva. kesää kauneimmillaan tää poika sai hirveän lentsun viime yönä.. Kuka prkl kävi aivastamassa mun niskaan? TÄ?

Kommentoi   Keskiviikko 08. elokuuta 2007 21:34

kesä ja kärpäset

kyllä se suomen kesä on sitten kaunis, kun vettäkin sataa..

onneksi siitäkin saa nauttia aivan yksin.. :)

Kommentoi   Maanantai 23. heinäkuuta 2007 23:18

Persoonallisusutesti || http://www.netello.com/viihde/persoonallisuustesti.php ||

Olet lämminhenkinen, ulospäin suuntautunut, iloinen ihminen, jolla on aina aikaa hauskanpidolle, ja joka välttelee tylsiä ihmisiä jotka ottavat itsensä liian vakavasti. Sinulle soveltuvat parhaiten ammatit, joissa voit olla tekemisissä ihmisten parissa, kuten myyntityö, neuvontatyö, asiakaspalvelu, hoitotyö, kriisiapu ja esiintyvä taiteilija. Ihmistyyppisi luonnostaan tarkkailee toisten käyttäytymistä ja pohtii, mitä toiset oikeastaan haluavat. Valitsitpa minkälaisen ammatin tahansa, siinä puhumisella on oltava tärkeä rooli. Olet parhaimmillasi toisten ihmisten seurassa, ja vältteletkin yksinäisyyttä ja eristymistä. Uskot että elämän, työn ja ihmissuhteiden pitää olla hauskaa ja palkitsevaa. Et viihdy synkissä oloissa. Kaltaisesi ihmiset ovat valloittavia, terävä-älyisiä ja mieleltään avoimia. Toisten mielestä saatat viihtyä liian usein juhlissa. Sinua saattaa ahdistaa se, jos sinulta odotetaan vakavamielisyyttä, muodollisuutta, logiikkaa, järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä.

Kommentoi   Tiistai 10. huhtikuuta 2007 01:12