ginlemon

ja kuu loisti kirkkaammin kuin yleensä.

kävin komeetan luona leikkimässä makkaraa, siivoamassa, piristämässä sen darraolotiloja, syömässä itse tuomiani pullia ja testailtiin uusia kokemuksia ja maisteltiin pari ykkösolutta. turha keksintö, mutta ihan hauskaa toisaalta siemailla kolmekin olutta illan mittaan ilman pelkoa siitä, että suuta alkaa napsaa ja tulee lähdettyä baariin bissen perässä. muuttunut meininki.

vuorokauden vaihduttua tajusin lähteä kohti omaa kämppää, pihassa röökiä sytyttäessä poltin sormeni ihan kunnolla ja vieläkin sattuu, ajoin maisemareittiä, katselin heijastuvia kaupungin valoja järvenpinnasta ja keskusta oli kuolemanhiljainen. kuutamopyöräily 5/5.

Kommentoi   Torstai 19. syyskuuta 2013 00:50

sulkee silmät vanhaan ja uuteen taas avaa.

värjäsin tänään hiuksia. joku saattaa miettiä et miten mä mustia hiuksiani värjäsin, ni siinäpä sille miettimistä. värjäsin kuitenki ja hyvät tuli.

oon löytäny parin päivän aikana uusia supermegahyviä youtube-vloggaajia, jopa uuden suosikin, ja nyt pitää ilmeisesti käyttää tääkin yö niiden aiempia videoita kattoessa. sellasta se on.

alotin mun muistikirjaan listata uuden elämän lupauksia, u know, niinku uuden vuoden, mut nyt ei oo vuosi vaihtunu ni uuden elämän. eka on et hommaan normaalin uni-/elämänrytmin. heti ku oon saanu pari sarjaa katottuu loppuun.... oon myös päättäny (ja alottanu jo!) kohtuullistaa alkoholinkäyttöäni. ja kai tää hiustenvärjääminenkin mistä alotin puhumaan on osa sellasta imagonmuutoslupausta.

vähän pelottaa et tää kaikki johtaa siihen et musta tulee normaali ihminen.

Kommentoi   Sunnuntai 15. syyskuuta 2013 23:51

olisi niin loputtomasti toisin.

aamulla heräsin, oli hyvä fiilis. pariisin kevään uus levy julkaistiin, se on hyvä. fiilis on viel parempi.

suunnittelin erakoitua viikonlopun ajaks tähän kämpälle, mikä vaikuttaa myös hyvälle idealle. lahjotin oonalle äsken ison kassillisen mun omaisuutta, kun tosiaan pitää tää kämppä ens viikonloppuun mennessä saada tyhjäks. perjantaina ajattelin pitää läksiäispippalot, jee.

ajattelin kerrankin kirjoittaa blogimerkinnän jossa en mainitsis mitään alkoholista, mut nyt kun ajattelin asiaa, on kuitenki perjantai ja kiinnostais ehkä juoda pari lasillista viiniä kunhan ilta pimenee, voin valaista kämpän jouluvaloilla ja yrittää totutella syksyyn. ja kuunnella pariisin kevättä vähän lisää.

Kommentoi   Perjantai 13. syyskuuta 2013 16:26

bang bang.

tässähän mä dataan ja avovaimo nukkuu vieressä, ah tätä avioelämää <3 junaradat ja kiskodiscot on jees, samoin pirkkaolut pienissä määrin (4). kävin myös hygieniapassitestissä tänään. epäilen et ne samalla siinä testaa et oonko autisti. oli sen verran kehveleitä kysymyksiä meinaan.

äyäyäyäy huomenna perjantai. i don't care. oon selvinpäi. tai ostan pari ykkösolutta iha grillibileitte tunnelman vuoks. njoo turhaa paskaa.

Kommentoi   Perjantai 23. elokuuta 2013 00:22

kun vitsi oot sä, ei naurata enää.

tiedättekö ne päivät keväällä, kun ensimmäisiä kertoja on kunnolla aurinkoista, voit vaihtaa keväisemmän takin käyttöön ja toivot tulevasta kesästä konkretisoituvat? sitten tällaisten päivien jälkeen heräät joku aamu, katsot ikkunasta ja ulkona onkin yhtäkkiä satanut lunta taas ja joudut ottamaan talvitakin takaisin käyttöön ja hylkäämään kesähaaveet ainakin joksikin aikaa. se tunne, sekoitus pettymystä ja turhautumista. vaikka aamulla heräsin auringonpaisteeseen eikä säässä ollut valittamista, tänä aamuna tuntui ihan samalta, eikä fiilis päivän mittaan siitä juuri parantunut.

nyt jos fiilistelis hyvää musaa, siemailis mansikkapirtelöö ja kattois viel pari jaksoo game of thronesii. olipa ankee blogimerkintä. oon alkanu harkita et oon vissii aika ankee ihminen ku iteki masennun jos vietän aikaa vaan itseni seurassa.

Kommentoi   Torstai 22. elokuuta 2013 00:14

elämänoppeja.

- valvon viiteen, nukun kolmeen
- en jakele puhelinnumeroani yleensä ees kännissä
- ilmaiset asiat on parhaita
- baarista ei poistuta ennen valomerkkiä
- ravintolassa syöminen on turhaa hifistelyä
- bileistä ei kieltäydytä ees puolikuolleena
- asunnossa ei saa olla tyhjät seinät, mikä vain koristus on parempi
- keikoilla pitää aina yrittää eturiviin ja saada settilista muistoksi
- ruoka joka ei vaadi kypsennystä on parasta, paitsi jos joku muu kokkaa
- en vastaa tuntemattomiin numeroihin
- lintuja pitää aina varoa
- tanssin vain yksin kotona ja humalassa, vaikka se on kivaa
- shame is the anti-fun, en jaksa hävetä mitään, koska joutuisin tekemään sitä koko ajan
- lämmin vesi maistuu pahalta
- musiikkia ei voi kuunnella hiljaisella
- en usko ennen kuin näen
- maailma olisi parempi paikka ilman kelloja
- pipoja on ok käyttää ympäri vuoden
- oikein_kirjoitus on elämän edellytys
- en ota edes itse näitä blogimerkintöjä todesta

Kommentoi   Keskiviikko 10. heinäkuuta 2013 18:43

älä anna minun kuolla yksin.

juhannus se sitten meni ja taisipa mennä muutamana muunakin päivänä alkoholia kurkusta alas. nyt kuumottaa ettei tän aamun deliriumit ollu viel siinä, lisäks oon ensimmäistä kertaa koko kesänä yksin jossai yötä, hurjaa. olispa joku tääl kattomas mun kaa leffaa, mut ei, ku oon näin syrjäytyny näköjään. onneks ei sentää oo enää saastasta ku darrasiivosin hurjasti. huomenna pitää hoitaa asioita, jos vaikka saisin jostaki toimistosta rahaa. nyt pidän ruokabileet ja popitan musaa nii et naapuritkin joutuu valvomaaaan.

Kommentoi   Maanantai 24. kesäkuuta 2013 22:34

mun maha on hyvä tabletin pidike.

onks kukaan huomannu et viiden tunnin dösämatkat helteellä ei oo maailman herkuinta tekemistä? varsinkaa parin viikon dokausputken jälkee. varsinkaa ku määränpää vituttaa viel enemmän ku ite matka. onneks ella pelastaa ja antaa mun dataa sen tabletilla :3 siitä oon ilonen.

musaa ois ihan kiva kuunnella. mut ei mahdollista, ellei popittelis sillee et koko matkustajajengi saa samal nauttii mun tiskijukkailusta. himaan päästessä kyl huudatan hyvää musaa koko yön ja vastustelen kiusausta korkkaa joku viron tuliaisista ihan vaan vitutuksen tappamiseks.

juhannuksen lähestyminen ei varmaa ikinä oo ollu näin kamala dilemma. eikä mun rahatilanne ehk koskaan oo ollu näin huono. olispa jo festarit!

Kommentoi   Keskiviikko 19. kesäkuuta 2013 19:59

banaanitutkimuksia.

oon koulussa dataa ja mussutan banaanii. opettelin viikolla avaa niit sielt puolelta mis ei oo sita ‘‘kahvaa‘‘, u know, niinku apinat kuulemma tekee. hassua. pohdiskelen et millon olis soveliasta poistuu median tunneilta ja suunnata salille. ei nyt jaksa keskittyy.

Kommentoi   Perjantai 22. maaliskuuta 2013 11:34

tupakointiin optimoidut käsineet.

pohdiskelin muutamia elämän faktoja ku venasin kyytiä koululta.

jos tiiätte sellasia hanskoja missä on sellane erillinen läppä ja sen alla puolikkaat sormikkaat (kutsutaan myös spurguhanskoiks), ni tiiätte mistä on kyse. jokatapauksessa, ne on aika hyvä keksintö. tätä vaan kelasin siinä tupakoidessa, ku kattelin niit hanskoja.

toinen fakta mikä tuli eteen päivän aikana oli se et pöytiä on aika vaikee tunkee autoihin sisään. ainaki jos kyseessä on 25 vuotta vanha fiesta. meinas nimittäin tulla vähän ongelmia kyseisten asioiden yhteensovittamisessa.

eikai mulla sit muuta ollu.

Kommentoi   Maanantai 18. maaliskuuta 2013 17:54

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »