guitarfreak

kesähommia

Tässähän tää kesä on menny erittäin sujuvasti, porukoilla olen ollu kohta 3 kuukautta, vaikka omaki kämppä toki on.. Eipä ole vaan huvittanu yhtään olla sielä helevetin kuumassa 23 neliön koirankopissa yksin, kun voipi olla lapsuudenkodissa tekemässä kaikenmoisia hommia. Täytyy sanoa ettei täältä kyl tunnu hommat tekemällä loppuvan, hyvä jos edes vähenevät. Väliin on semmosia päiviä että koneella kerkeää käymään vasta joskus illalla, ja siinä vaiheessa sitä sit on jo niin väsyny ettei ainakaan pelaaminen enää jaksa innostaa. Mut mikäs siinä, mukava se on olla ja tehä hommia, eipähän mene täyspäiväseksi mäyräkoiran ulkoiluttamiseksi koko homma. Aijuu, porukoiden tammalle syntyi tos 3 viikkoa sitten orivarsa, mahtava tapaus.On niin utelias ja peloton pikkukaveri ettei voi muutaku tykätä. Kulkee perässä ku koiranpentu, ja haluaa rapsutuksia ja huomiota siinä missä emänsäkin ja isänsäkin. pitkälti hevosten parissa on menny tämä kesä, taisin löytää itestäni uuden puolen, jotenkin noihin kaakkeihin on vaan kiintyny vallan mahottomasti. Eipä täsä kait mittää kummempia, kirjottelen sit taas joskus jahka jaksan ja muistan.

Kommentoi   Maanantai 30. heinäkuuta 2012 19:05

X-tra kahvi

Menin sitte ostamaan X-tra merkkistä kahvia.. voin vaan sanoa että älkää hyvät ihmiset tuhlatko ropojanne siihen kahvimerkkiin, se on ihan täyttä kuraa jota ei pitäisi ees myödä kahvina vaan jonaki kahvin korvikkeena. Siis hyi saatana sitä makua, joku ihan ihmeellinen sivumaku, ei hyvää päivää.. Ostakaa ennemmin kalliimpaa kahvia, joko kultakatrinaa tai saludoa, perkele, mikä tahansa kahvimerkki käy, kuhan se ei ole X-tra.

loppuun vielä komparatiivi: Kusi>paska>yrjö>X-tra kahvi.

1 kommentti   Torstai 22. syyskuuta 2011 08:19

naaman vääntely sooloillessa

Juu. Tuli tässä ihan ykskaks mieleen että minkähän ihmeen takia me kitaristit aina vääntelemme naamaamme sooloillessamme mitä kummallisimpiin asentoihin... kun katsoo joitakin kitaristeja jotka vetävät sooloa "tunteella" on heillä naamavärkki välillä kuin olisi saanut jonkinasteisen orgasmin, tai olisi sukulainen kuollut, tai että olisi juuri kussut virta päällä olevaan paimenpoikaan. Se muuten on sivustakatsojista varmaankin vähintään oudon näköistä kun aikuinen mies vääntelee naamaa kuin jim carrey, ja sätkii koko kehollansa kuin muuntajaan kussut. Esimerkkinä tästä olkoon vaikka Yngwie Malmsteen..

4 kommenttia   Lauantai 09. syyskuuta 2006 08:16