h3nnsq

JEEEEEEEE

Tulipas kokeiltua jtn uutta, mitä en ole ikinä aikaisemmin kokeillut koiran kaa... Fillari ja flexi hihna. enkä ees ollu nurin, vaikka lähel oliki. Pitää saada tolt kaverilt pois se, et vauhdis yrittää pupeltaa jalkoja :D vauhti oli kova ja kaveriki pysy perässä :D oikeastaan eellä :D mut mukana kuitenki :P

3 kommenttia   Sunnuntai 23. lokakuuta 2011 13:36

SÄHLÄÄÄÄÄ

Mun ei pitäis leikata mtn.... Nyt se on sit kiitos sipulin pilkkomisen seurauksena terrosoitu samalla peukalo auki... AUTS...

Kommentoi   Torstai 20. lokakuuta 2011 14:34

miesmäisiä piirteitä on havaittavissa mutta silloin tällöin sisäinen naisesi pyrkii esiin

Noniin naiset, ei muuta kuin rastia ruutuun, jos kuvaus täsmää. Testin tehtyäsi saat selville, kuulutko hihitteleviin pinkkiprinsessoihin vai tunnetko olosi kotoisammaksi karskin äijälauman keskellä. Ja siltä väliltä. :)


[ ] En juo kahvia
[1] Meikkaan lähes joka päivä
[ ] Pidän hameita
[2] Tykkään lauluista, joissa kerrotaan rakkaudesta
[3] Kuuntelen poppia
[ ] Kuuntelen klassista
[ ] Olen seurustellut vakavasti yli kolme kertaa
[4] Hihitän
[5] Pidän kasvoistani
[6] Minulla on kauniit kasvot
[7] En koske mielelläni likaisiin asioihin
[8] Hiukset ovat ikuinen ongelma
[9] Inhoan sadetta
[ ] Minua harmittaa, jos sotken vaatteeni
[10] Kiljahdan, jos säikähdän kunnolla
[11] Pojat on kivoja
[ ] Tiedän, että ainakin viisi kundia elämäni aikana on ollut kiinnostunut minusta
[ ] Matkustan kaikki kilometriä pidemmät matkat autolla
[ ] Ihastun helposti
[ ] Mutta ihastukset menevät myös helposti ohi
[ ] Pidän kilteistä pojista enemmän kuin koviksista
[12] Pelkään pimeää
[12,5] Pelkään korkeita paikkoja
[ ] Pelkään hämähäkkejä
[ ] Kalja on kamalan makuista
[13,5] En röyhtäile julkisesti
[14,5] Rakastan shoppailua
[ ] Ja minulla on varaa kunnon tuhlaukseen
[15,5] Vaaleanpunainenkin on ihan kiva
[ ] En osaa puolustautua, jos kimppuuni hyökkäisi mies
[ ] Pysyn hyvin pystyssä korkkareilla, joissa on 15 cm korko
[ ] Syön terveellisesti
[16,5] Minulla on monta läheistä tyttökaveria.
[17,5] Tykkään käyttää koruja


Olen...
[ ] Vetänyt toista naista tukasta tai raapinut
[ ] Korjannut sukkahousuja kynsilakalla
[ ] Kurkkinut kaverin kylpyhuoneen kaappiin
[ ] Nyppinyt kulmakarvat
[18,5] Keikistellyt peilin edessä
[19,5] Puhunut puhelimessa tunnin jos toisenkin putkeen ystävän kanssa
[20,5] Vetänyt naamaan ison levyn suklaata kerralla
[21,5] Siivonnut hulluna kun joku kertoo tulevansa kylään lyhyellä varotusajalla
[22,5] Pissannut julkiselle paikalle maistissa
[ ] Silittänyt alushousuja
[ ] Kuunnellut korvat höröllä Dr. Philin viisauksia
[23,5] Haaveillut rikkaasta miehestä
[ ] Kutonut kangaspuilla
[ ] Käynyt manikyyrissä


0-10 = sä oot kuule tosimies!
11-20 = oot yhtä naisellinen ku Marilyn Manson
21-28 = miesmäisiä piirteitä on havaittavissa mutta silloin tällöin sisäinen naisesi pyrkii esiin
29-36 norminainen
37-43 = aika diiva
44-49 = oot naiseuden multihuipentuma.. naisellisempaa saa hakea

Kommentoi   Maanantai 03. lokakuuta 2011 15:13

"Kun olin vielä pentu, sain sinut leikeilläni nauramaan ja sanoit minua omaksi lapseksesi. Vaikka purin riekaleiksi monet kengät ja revin monet tyynyt, olin sinun Paras ystäväsi. Kun olin tehnyt jotakin pahaa, heristit minulle sormellasi ja kysyit: Miten sä voit?Mutta sitten rauhoituit ja rapsutit vatsaani kun makasin selälläni edessäsi.
Vaikka sinulla oli aina kiire, oli sinulla kuitenkin aina aikaa olla kanssani. Muistan niitä iltoja kun lepäsin sängyssäsi ja kuuntelin haaveiluasi. Uskoin, että elämä ei voi olla tämän parempaa. Kävimme yhdessä pitkillä lenkeillä puistossa ja autoajeluilla. Kävimme syömässä jäätelöä ja minä sain vain vohvelin, kun väitit, että jäätelö ei ole koiralle terveellistä. Nukuin auringossa odottaen sinua kotiin.
Sitten aloit olla yhä enemmän ja enemmän töissä, aloit tehdä uraa. Sinulla oli yhä enemmän ja enemmän ihmisystäviä. Silti odotin sinua innolla ja tuin sinua aina kun sinulla oli sydänsuruja tai pettymyksiä. En koskaan sanonut sinulle, että olit tehnyt väärän päätöksen ja riemuissani riehuin oma kun tulit kotiin. Ja sitten yhtenä päivänä sinä rakastuit. Hän, sinun nykyinen vaimosi, ei ole koiraihminen, mutta silti tervehdin häntä kodissamme, näytin kiintymystä ja tottelin häntä. Olin onnellinen, kun sinäkin olit onnellinen. Kun lapset syntyivät, ihmettelin heidän tuoksuaan ja halusin auttaa huolehtimaan heistä. Mutta te pelkäsitte että vahingoittaisin heitä ja sen vuoksi vietin suurimman osan ajasta toisessa huoneessa tai ulkona kopissa.
Oi, miten halusin rakastaa heitä, mutta olin vankina. Kun lapset kasvoivat, olin heidän Iso Ystävänsä. Sormet sattuivat joskus silmiini, kun ne tutkivat korviani ja pusuttelivat kuonoani. Rakastin lasten rapsutuksia, kun sinä enää vain harvoin rapsutit minua. Olisin antanut elämäni lasten puolesta jos sihen olisi ollut tarvetta. Menin salaa heidän sänkyynsä ja kuuntelin heidän salaisuuksiaan. Odotin yhdessä lasten kanssa autosi ääntä kadulta, kun palasit töistä kotiin. Joskus oli aika, kun ihmiset kysyivät: "Onko sinulla koira?" otit aina lompakosta kuvani, näytit sitä ja kerroit pitkiä tarinoita minusta.
Viimeiset vuodet vastasit kysymykseen "Kyllä" ja vaihdoit aihetta. En ollut enää Sinun koirasi, olin vain koira ja hermostuit aina, kun aiheutin rahanmenoa sinulle. Sinulla oli nyt työ ja mahdollisuus muuttaa toiseen kaupunkiin asumaan, mutta kerrostaloon, johon ei saa tuoda eläimiä. Teit oikean päätöksen. Sinulla on nyt perhe, mutta oli aika, jolloin Minä olin Sinun ainoa perheesi.
Jännitin sitä autoajelua, kunnes saavuimme koirien löytökotiin. Ilmassa oli koirien, kissojen, tuskan ja epätoivon haju.Täytit pari paperia ja sanoit: "Tiedän, että löydätte hänelle hyvän kodin." Ihmiset siellä kohottivat olkapäitää ja katsoivat sinua surullisena. He tiesivät totuuden. Miten vaikea on löytää uutta kotia keski-ikäiselle sekarotuiselle nartulle. Sinun piti repiä oman poikasi kädet kaulastani, kun poika kirkui: "Isä, älä anna heidän ottaa koiraani!" Olin huolissani pojasta ja mietin opettamiasi asioita: ystävyys, lojaalisuus, rakkaus ja ihmisen vastuu kaikista elävistä olennoista.
Rapsutit päätäni, et katsonut minua enää silmiin etkä suostunut ottamaan kaulapantaani ja hihnaani. Sinulla oli aina töissä määräaika, nyt oli minullakin määräaika. Kun olit lähtenyt, kaksi kilttiä naista tuli ja sanoi, että kyllä sinä tiesit muutosta etukäteen, mutta et yrittänytkään itse löytää minulle uutta hyvää kotia. Naiset rapsuttivat minua hellästi ja kysyivät: "Miten sä voit?"
Nämä ihmiset täällä löytöeläintalossa huolehtivat meistä niin hyvin, kun näillä aikaa kiireiltään riittää. Tietysti meidät ruokitaan, mutta ruokahaluni katosi jo pari päivää sitten. Ensimmäisinä päivinä, kun joku kulki häkkini ohi, juoksin heti hänen vierelleen. Luotin aina, että Sinä tulet ja haet minut takaisin. Että olet muuttanut mielesi ja tämä on vain pahaa unta. Luotin, että tulee ainakin joku, joka välittäisi minusta ja haluaa pelastaa minut.
Ymmärsin että minun on mahdotonta taistella ihmisten huomiosta pentujen kanssa. Niillä ei ole vielä hyviä ja huonoja muistoja. Ne ovat leikkisiä ja riemuitsevat. Menin häkin takanurkkaan. Istuin ja odotin. Kuulin askelia, kun ihminen tuli työpäivän päätteeksi luokseni ja vei minut hiljaiseen huoneeseen. Hän nosti minut hellästi pöydälle, rapsutti korvaani ja sanoi, ettei minun nyt tarvitsee enää murehtia. Sydämeni hakkasi , kun en tiennyt mitä oli tapahtumassa. Jotenkin vaistosin, että vankeuspäiväni olivat nyt ohi.
Surin, kun tiesin, että hän oli nääntymässä työtaakkansa alle. Tiesin hänen liikkeensä etukäteen: hellävaraisesti hän laittoi kiristyssiteen tassujeni ympärille. Samaan aikaan kyyneleet valuivat hänen poskilleen. Nuolin hänen kättään, kuten olin vuosia nuollut Sinun kättäsi. Hän pisti ruiskeen suoneeni ja tunsin miten kylmä liuos valui sisääni..Menin makuulle, katsoin häntä silmiin ja sanoin hiljaa: "Miten Sä voit?"
Hän ymmärsi sittenkin minua ja tunteeni ja sanoi : "Olen tosi pahoillani" Hän halasi minua ja selitti; se on hänen työtään, menen nyt parempaan paikkaan missä minua ei koskaan hylätä, missä on paljon rakkautta ja valoa, missä ei enää tarvitse huolehtia mistään. Se on todella erilainen paikka. Sitten heilutin viimeisillä voimillani häntääni ja näytin, että "Miten Sä voit?" ei ollut tarkoitettu hänelle.
SE OLI TARKOITETTU SINULLE, RAKASTETTU ISÄNTÄNI, KUN MIETIN VIIMEISILLÄ HETKILLÄNI SINUA, JA VAIN SINUA. ODOTAN SINUA IKUISESTI. VOI OLLA ETTÄ JOKU TOINENKIN OSOITTAA SINULLE TÄLLÄISTA USKOLLISUUTTA ELÄMÄSSÄ."
Jos tämä tarina liikutti sinua, sai palan kurkkuun ja ehkä kyyleleenkin silmään, niin muista että tämä tarina on tosi.. Näin tapahtuu joka vuosi tuhansille eläimille, joita on joskus rakastettu, mutta jotka hylättyinä lopetetaan eläinklinikalla ja löytöeläintaloissa omistajiensa välinpitämättömuuden takia. Haluamme tarinan kautta muistuttaa että jokaisella lopetattavalla lemmikkillä on joskus ollut koti ja perhe johon se on luottanut ja rakastanut.
Emme halua järkyttää emmekä tuottaa surua. Mutta, jos tarina jättää jäljen sinun tai jonkun toisen sydämeen niin, että sen ansiosta yksikin tälläinen tarina saa onnellisen lopun , olemme onnistuneet. Kanna vastuusi ja osoita uskollisuutesi myös lemmikkillesi ja kehoita kaikkea muitakin tekemään niin. On tärkeää, että ei-toivottujen, hylättyjen eläinten tappaminen loppuu. Tämä tarina voi pelastaa edes yhden eläimen.

Kommentoi   Tiistai 14. kesäkuuta 2011 20:10

Miehen tulisi tietää seuraavat asiat ryhtyessään parisuhteeseen (KOPIOITU kaikista en siis ole samaa mieltä)

1. Ei sinun tarvitse olla mikään kauhea muskelimies,mutta tietysti lihakset ovat plussaa.
2. Ymmärtäkää se että ainakun lähdettäisimme jonnekkin, olemme valmistautuneet tuntikausia joten pieni kehu olisi ihana kuulla sen jälkeen.
3. Älkää koskaan valehdelko,oli se mikä tahansa asia kerro totuus.
4. Pidämme kun kuljemme käsi kädessä kaikkialla
5. Ymmärtäkää sekin myös kun meikkaamme,haluamme näyttää hyvältä.
6. Jos vonkaatte jotain,ette tule saamaan sitä.
7. Ex-tyttöystävistäsi emme halua kuulla.
8. Jos näytämme mielestänne lihavilta älkää koskaan sanoko sitä suoraan se pahoittaa mieltämme.
9. Vaan ilmoittakaa se kiltimmin, ehdottakaa vaikka että menisimmekö yhdessä lenkille.
10. Jos haluat täydellisen naisen osta barbie.
11. Älkää kovistelko,se tekee teistä vain tyhmempiä.
12. Sanokaa tunteenne milloin vain,se ei tee teistä ''nössöjä''.
13. Huomaamme aina kun valehtelette tai jos ette halua jotain asiaa.

2 kommenttia   Maanantai 04. huhtikuuta 2011 21:17

Vittu, oot ruma

Säännöt:
1. Laita sekoitus päälle: iTunes, Windows Media Player, mp3-soitin yms.
2. Vastaa jokaiseen kysymykseen seuraavan kappaleen nimellä.
3. SINUN TÄYTYY KIRJOITTAA KAPPALEEN NIMI HUOLIMATTA SIITÄ KUINKA HASSULTA SE KUULLOSTAA.
4. Pidä hauskaa

----------------------------------------------------------

1) JOS JOKU KYSYY "OLETKO OKEI", SINÄ SANOT
- Soittolista

2) KUINKA KUVAILISIT ITSEÄSI?
- Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä

3) MISTÄ SINÄ PIDÄT MIEHESSÄ/NAISESSA?
- kuningaskobra

4) KUINKA VOIT TÄNÄÄN?
- i'm blue

5) MIKÄ ON ELÄMÄSI TARKOITUS?
- Helvetin Ooppeli

6) MIKÄ ON MOTTOSI?
- Juicy Pen (New version)

7) MITÄ YSTÄVÄSI AJATTELEVAT SINUSTA?
- Ensimmäinen kerta

8) MITÄ VANHEMPASI AJATTELEVAT SINUSTA?
- Shokkii

9) MITÄ SINÄ AJATTELET USEIN?
- Pienen pojan elämää

10) PALJON ON 2+2?
- Hyvästi

11) MITÄ AJATTELET PARHAASTA YSTÄVÄSTÄSI?
- Final countdown

12) MIKÄ ON SINUN ELÄMÄNTARINASI
- cartoon heroes

13) MIKÄ SINÄ HALUAT OLLA KUN KASVAT ISOKSI?
- Helvetin Ooppeli

14) MITÄ AJATTELET KUN NÄET IHASTUKSESI?
- Kun muija anto kenkää

15) MITÄ(/miten) TANSSIT HÄISSÄSI?
- Onko sulla pokkaa

16) MITÄ SOITETAAN SINUN HAUTAJAISISSASI?
- Dangerous

17) MIKÄ ON SINUN HARRASTUKSESI/KIINNOSTUKSEN KOHTEESI
- The fear

18) MIKÄ ON SUURIN PELKOSI?
- I'll never let you know

19) MIKÄ ON SUURIN SALAISUUTESI?
- sex on the beach

20) MITÄ HALUAT JUURI NYT?
- mä tuun muistaan sut

21) MITÄ AJATTELET YSTÄVISTÄSI?
- housut roikkuu

22) MINKÄ NIMISENÄ JULKAISET TÄMÄN?
- Vittu, oot ruma

Kommentoi   Perjantai 01. huhtikuuta 2011 12:13

Miehille 20 faktaa naisista

1. Ei, mekään emme ajattele aina sinua. Koita kestää.
2. Haluamme näyttää hyvältä myös muiden miesten silmissä joten emme lähde ulos jätesäkkiin pukeutuneena vaikka kuinka sitä haluaisit.
3. Ex-tyttöystäväsi ovat ärsyttäviä, rumia horoja.
4. Älä jumalauta kerro että mulla on finni otsassa, mä varmaan tiedän sen itsekkin.
5. Koolla on väliä, piste.
6. Jos haluan leikata lyhyen tukan, minua ei oikeasti kiinnosta mitä mieltä olet asiasta.
7. Tunteet voi näyttää ja niistä voi puhua ihan suoraan, ettei tarvitse saatana arvailla.
8. Minulla ei tule koskaan olemaan tarpeeksi vaatteita tai kenkiä.
9. Jos juttelen toisen miehen kanssa, ei ole välttämätöntä iskeä tämän hampaita kurkkuun.
10. Arvostan jos olet valmis taistelemaan minusta, mutta tosi on että tappeleminen tekee sinusta vain naurettavan.
11. Jos luulet, että on oikein lyödä naista, hakeudu hoitoon.
12. Jos sinulla on toinen, sano se suoraan. Saamme sen selville kuitenkin, senkin selkärangaton pelle.
13. Minuakin panettaa ja pidän seksistä, vaikka en hoe sitä joka toinen minuutti.
14. Älkää olko niin pinnallisia, sillä lähes poikkeuksetta olemme paremman näköisiä kuin te.
15. Romantiikkaa pitää olla VÄHÄN. Emme halua kuulla siteerauksia Shakespearen runoista tai käydä kuutamokävelyllä joka sunnuntai.
16. Yhtälailla kuin te pidätte tisseistä, me pidämme lihaksista.
17. Tytötkin käyvät paskalla, ja jopa piereskelevät, usko tai älä.
18. Katso sä vaan sitä jääkiekkoa sunnuntaina, mutta kun Greyn anatomia alkaa niin sinä pidät turpas kiinni.
19. Älä esitä, että nainen kuuluu mielestäsi keittiöön muitten kodinkoneiden sekaan, koska me kaikki tiedämme sisällämme että se olet sinä joka on tossun alla.
20. Jos tyttöystäväsi lihoaa suhteenne aikana kymmenen kiloa, olet epäonnistunut tehtävässäsi. [http://tykkaan.com]

70 kommenttia   Maanantai 21. maaliskuuta 2011 13:05

15 syytä harrastaa seksiä :D

1.Terveempi sydän
Sohvaperuna innostuu uutisesta,jonka mukaan seksin harrastaminen 3 viikossa alentaa sydänkohtausriskiä.Orgasmin aikana elimistöön vapautuu haluhormoniksikin kutsuttua DHEA-hormonia,jonka on sanottu suojaavan sydänsairauksilta.Brittitutkimuksen mukaan rakastelu puolittaa etenkin miesten sydäninfarktiriskiä jopa puolella.
2.Karkota flunssa
Muutaman kerran viikossa tapahtuvan seksin kerrotaan parantavan vastustuskykyä.Säännöllisesti rakastelevalla on korkeampi suojataso vilustumista ja tartuntoja vastaan.
3.Elä vanhemmaksi
Nauru pidentää ikää,mutta niin tekee myös seksin harrastaminen ja orgasmin saaminen.
4.Alenna verenpainetta ja stressiä
Orgasmin aikana kehossa erittyy oksitosiinihormonia,jotka monen muun toimintonsa lisäksi alentaa stressiä.Oksitosiini liittyy vahvasti hyvän olon tunteen saamiseen,ja sitä kutsutaankin myös rakkaus-tai kiintymyshormoniksi.
5.Pienennä syöpäriskiä
Ranskalaistutkimuksen mukaan naisilla,jotka olivat yhdynnässä harvoin,oli 3 kertaa suurempi riski sairastua rintasyöpään kuin säännöllisen seksin harrastajilla.Miehillä seksi toimii ehkäisevästi ja jopa puolittaa eturauhassyövän riskin.
6.Lievitä kipuja
Orgasmin saaminen lievittää esimerkiksi alaselän kipuja,kuukautiskipuja sekä päänsärkyä ja migreeniä.Samalla erittyy enemmän myös endorfiinia,joka lieventää ja hillitsee erilaisia kipuja ja särkyjä.
7.Pudota painoa
Seksin harrastaminen kuluttaa noin 300 kilokaloria tunnissa.Puoli tuntia reipasta rakastelua onkin oivaa hyötyliikuntaa.
8.Lisää testosteronia
Erityisesti aamurakastelun on huomattu kohottavan testosteronitasoa erityisen runsaasti samalla seksiviettiä vahvistaen. Kannattaa siis aloittaa päivä seksillä!
9.Vähennä vaihdevuosioireilua
Seksi säätää kehon hormonitasoja ja voi vähentää vaihdevuosiin liittyviä oireita,kuten kuumia aaltoja.Estrogeeni vahvistaa naisen luustoa ja myös parantaa naisen kykyä nauttia seksistä limakalvojen hyvän kostumisen ja kimmoisuuden vuoksi.
10.Enemmän endorfiineja
Nautinnollinen rakastelu ja laukeaminen saavat kehon hyvän olon hormonit,kuten endorfiinit hyrräämään.Ne aikaansaavat kropassa mielihyvän tuntemuksia ja saavat olon rentoutuneeksi.
11.Paranna itsetuntoa
Seksi vaikuttaa itsetuntoon kohentavasti,joskin myös huono itsetunto näkyy sängyssä epävarmuutena.
12.Nukut sikeämmin
Rakastelun aikana kehossa erittyvät hormonit vaikuttavat rentouttavasti aivotoimintaan ja sitä kautta kohentavasti unen saantiin ja nukkumiseen.
13.Unohda rypyt
Seksiä useita kertoja viikossa harrastavat näyttävät nuoremmilta kuin he, jotka antautuvat hekumalle vain harvoin.
14.Eroon apatiasta
Rakastelun aikana kropassa vapautuu serotoniinia,jota kutsutaankehon omaksi,luonnolliseksi masennuslääkkeeksi.Sen vuoksi ihminen on onnellinen ja rento juuri yhdynnän jälkeen.
15.Treenaa lihaskuntoa
Reiden,pakaran ja keskivartalon lihakset saavat rakastelussa kyytiä. Eri asentoja kokeilemalla saat käyttöön eri lihaksia.
Seksin harrastaminen kuluttaa noin 300 kilokaloria tunnissa.
Puoli tuntia reipasta rakastelua onkin oivaa hyötyliikuntaa.

2 kommenttia   Maanantai 14. maaliskuuta 2011 00:03