hede_neito

Yksinäisyydestä

Välillä olo tuntuu niin yksinäiseltä kun ei oo yhtään ystävää..olisi kivaa viettää aikaa muidenkin seurassa kuin tuon miehen. En osaa tutustua uusiin ihmisiin,pelkään uusia sosiaalisia tilanteita ja odotan aina että vastapuoli tekee ensituttavuutta. Menettämisen pelko on vahva ja luottamusta vaikea rakentaa kun esitetty ystävää ja sitten hylätty. Tuntuu tosi pahalta välillä kun muilla on paljon yståviä ja minulla muutama. Yksinäisyys on välillä sietämätöntä.

3 kommenttia   Tiistai 09. toukokuuta 2017 21:17

2017 :)

Hyvää alkanutta vuotta kaikille :) muistakaa käyttäytyä täälä netin maailmasa ja mulle voi olla laittamatta niitä törkyviestejä vaikka mulla muutama vähän paljastava kuva onki. EI EI JA EI minä en tuu harrastaan törkyjä teidän miesten kanssa edelleenkään mut tutustua voin jos tajuatte sen että oon parisuhteessa ja oikeesti kunnioitatte sitä :)

Kommentoi   Maanantai 09. tammikuuta 2017 21:47

Onko vaikea ymmärtää?

Minä en sitten ymmärrä mikä joitakin ihmisiä vaivaa ku ei osata tai haluta lukea että oon parisuhteessa enkä todellakaan etsi enää täältä seksisuhteita. Vois kyllä kunnioittaa toisen parisuhdetta sen verran ettei yritä edes vokotella ja vois olla onnellinen toisen puolesta :) yrittäjiä on edelleen mutta mua ei kiinnosta enää,tuo yks riittää ihan hyvin :)

8 kommenttia   Lauantai 15. lokakuuta 2016 20:14

Asiaa

Voiko ihmisen persoonallisuutta määrittää nettijuttujen perusteella? Minun mielestä ei voi täysin,toki voi pieneltä osin aavistaa millainen toinen on mutta minun mielestä se näyttää aika paljon minkä kuvan livenä saa :) Tapaa ihminen livenä ja sen perusteella sitten hauku lyttyyn tai kehu. Näin se minun mielestä menee.

4 kommenttia   Perjantai 14. lokakuuta 2016 18:33

Mitä jos..

Mitä elämäni olisi ilman fyysistä ja psyykkisiä sairauksia? Erilaista se tietenki olisi mutta oon tottunu elämään paniikkihäiriön,sosiaalisen fobian,ahdistuksen ja skolioosin kanssa etten pysty kuvitella oireetonta elämää. Onneksi mulle suotu positiivinen elämänasenne ja enkä valita turhasta,sairauksiin saanu kumminki apua etten ihan yksin ole :) On tää elämä suhtkoht mallillaan ja tukiverkko ympärillä :) hymyä huuleen ja kohti uusia haasteita ♡ mukavaa kesää kaikille :)

3 kommenttia   Maanantai 25. heinäkuuta 2016 19:22

Se vaan on niin..

En osaa sanoa miksi on näin mutta tuun miesten kaa helpommin toimeen ja ystävystyn paremmin kuin naisten kanssa. Toki nyt muutamia naispuolisia ystäviä löytyy mutta enemmän miespuolisia. Ehkä se juontaa lapsuudesta,tuli oltua lapsuus 2 pikkuveljen kanssa ja myöhemmät ajat sai elää 6 pikkuveljen kanssa.pikkusiskojen kans ollu aina vaikeaa tulla juttuun kun olivat sen verran nuorempia niin se sitte on vaikuttanu aina siihen miten suhtaudun naisiin ja tuun juttuun.
Mielestäni miehille on helpompi avautua ja niihin voi luottaa,ei pelkoa että kertoo eteenpäin..sitäpaitsi miehissä on turva ja ne suojelee. Tämä on oma kokemukseni ja se vain on näin ja tulee olemaan. Korostan vielä että tämä ei ole yleistystä vaan minun kokemusteni perusteella muodostunut mielipide :)

4 kommenttia   Keskiviikko 06. heinäkuuta 2016 21:28

Parisuhteesta

Jos on parisuhteessa niin se ei tarkoita etteikö osaisi elää yksin ja olla onnellinen. Aito parisuhde on sitä että pystyy elämään omaa elämää ja toinen antaa tarvittaessa sitä rakkautta mitä tarvitset. Onnellisuus ei saisi olla riippuvainen kenestäkään toisesta vaan pitäisi osata olla itse onnellinen ja sinut itsensä kanssa. Rakkaus ei ole riippuvaisuutta toiseen ihmiseen vaan aito tunneside toisen ihmisen sydämeen. Aito parisuhde ei sido sinua mihinkään vaan antaa omaa tilaa ja siinä voit turvallisesti luottaa toiseen.

Kommentoi   Sunnuntai 26. kesäkuuta 2016 23:31

Asiaa

Mainoksissa luvataan"näin karistat rasvamakkarat","näin pudotat painoa turvallisesti"jne muuta aiheeseen liittyvää :D ja minä mietin samaan aikaan että miten hemmetissä saan lisättyy painoa terveellisesti. Oon saanu lisättyyki ja toisaalta oon tyytyväinen nyt kehooni :) Olkaa oikeesti tyytyväisiä siihen miltä näytätte oli sitten ylipainoa tai ei,tärkeintä on että hyväksyy itsensä sellaisena kuin on eikä lähde muuttamaan itseään virran mukana :) Tärkeintä on itse tietää mikä on itselle hyväksi. Mielestäni turhia nämä mainoksien lupaukset millä saa kiloja pois
Itsevarmuus on ihmisen tärkein ase :) pitäkää siitä kiinni!

1 kommentti   Maanantai 20. kesäkuuta 2016 13:49

Sana on vapaa..

Tähän voit kertoa terveisesi minulle sekä tai kysyä mitä haluat tietää minusta.
SANA ON VAPAA! Nyt saa sanua mitä ikinä haluat ;) thänks ♡

6 kommenttia   Tiistai 17. toukokuuta 2016 01:49

Saanen huomauttaa..

Se tunne kun tajuaa että suurinosa naisista on kateellisia tai ilkeitä ja miehistä myös jotkut on liian pinnallisia. Ei meissä luonnollisissa ja pienirintaisissa mitään vikaa ole,päinvastoin ja kyllähän minä niitä naispuolisiakin kavereita kaipaan :) luulot pois ja rohkeasti jutteleen!:) Ennakkoluulot on pahinta mitä tiedän ja kyllä ihan kasvotusten uskallan sanoa suoraan mitä ajattelen joten ei jää netin varaan. Sanoin mitä ajattelin kokemusteni pohjalta ja se siitä:)

18 kommenttia   Sunnuntai 24. huhtikuuta 2016 01:24

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »