hede_neito

itsetunnosta ja luonnollisuudesta..

Olkaa onnellisia siitä mitä olette ja millainen ulkonäkönne on :) Vähiten suosittelen haikailemaan leikkausten perään,parempaa olisi keskittyä oman itsetunnon kehittämiseen parempaan päin ja oppia suodattamaan muiden ilkeät mielipiteet :)

Kommentoi   Sunnuntai 31. tammikuuta 2016 15:31

erilaisten ihmisten kohtelusta

Joillakin on asennevamma kehitysammaisia ja liikuntavammaisia kohtaan,kun vältellään heitä eikä haluta tutustua ihmisenä heihin..tosi surullista..mitä pahaa ne on tehny kun pitää olla ilkeä niitä kohtaan? Katsokaa peiliin ja korjatkaa asenne! Ihmisiä he ovat syvällä sisimmässään. Pistää vihaksi kaltoinkohtelu..tekis mieli tutustuttaa veljiini niin jopas mieli muuttuu mut joillaki on sydän valikoiva. Ketään ei voi muuttaa.mutta toivon että ihmiset olisivat avarakatseisia ja huomaisivat ne erityisetkin :)

8 kommenttia   Perjantai 22. tammikuuta 2016 09:10

Mitä en ole koskaan tehnyt?

En ole koskaan:
- Käynyt baareissa
- Matkustanut mihinkään lentokoneella
-Omistanut autoa
- Osannut pukeutua naisellisesti
- Käyttänyt korvakoruja
- Tanssinut
- Saanut aitoa rakkautta kokea
Tässä nämä mitä tuli mieleen ,voi olla muitakin mutta kerkeäähän sitä vielä kaikkea kokea ,elämä edessä :)

1 kommentti   Torstai 21. tammikuuta 2016 01:48

tunteista

Miks miehet ei voi suoraan sanoa mitä tuntee vastapuolta kohtaan tai haluavat todella? Onhan myös naisissa näitä tapauksia,miehet tietää.. Menee kauan aikaa ottaa jahkailijamiehistä selvää,ärsyttää.. Sanoisivat suoraan tunteensa ja halunsa. Suorapuheisuudesta pidän ja sitä arvostan :)

4 kommenttia   Maanantai 18. tammikuuta 2016 20:20

semmotti..

Parempi olla sinkkuna kuin ottaa ketä tahansa :D Turha ottaa helmee , parempi löytää se kirkkain timantti jota voi hioa aina :D

9 kommenttia   Sunnuntai 17. tammikuuta 2016 02:05

miks mulle käy aina näin?

Kerranki luulin että siinä se on ketä olen aina etsinyt mutta jouduin pettymään pahemman kerran ku tämä ihminen samaan aikaan flirttaili toiselle kun tutustui minuun..nyt hän deittailee sen toisen kanssa eikä minun! Miks mä oon aina se joka heitetään nurkkaan tilaisuuden tullen eikä ajatella yhtään miltä minusta tuntuu? Missä ne kunnon miehet on? Onko niitä enää olemassa?

6 kommenttia   Perjantai 15. tammikuuta 2016 01:42

suosittelen

Jos haluat päästä syvemmin sisälle miksi olen tällainen kuin oon niin katso tämä dokumentti suviseuroista ja lestadiolaisuudesta. Katso Dok Yle Areenassa:

http://areena.yle.fi/1-2600953
SuoSittelen niille joilla on ennakkoluuloja tätä lahkoa kohtaan. Avartaa kyllä ja karistaa ennakkoluulot. Vaikken ole enää osa tätä uskonkäsitystä ja elän eritavoin niin arvostan edelleen tätä uskoa ja kaikkia niitä uskonryhmiä jotka perustuu siihen hyvään jumalaan ja joissa ketään ei sorreta.

4 kommenttia   Sunnuntai 10. tammikuuta 2016 22:34

turhaa..

Miusta iha turhia nää ketä panisit mieluiten tai panisitko edellistä vastakkaisen sukupuolen edustajaa,koska tuskin sitä seuraa kuvakkeesta saa. Parhaiten saa seuraa ku otat suoraan yhteyttä ja kysyt. Mulle on se ja sama haluaako joku mua vai ei,mun elämää ei liikauta yhtään eikä itsetuntoa. Jos joku haluaa ni allright,jos ei no broblem :D

2 kommenttia   Keskiviikko 06. tammikuuta 2016 12:58

tulipa mieleen..

Hei ihmiset! Älkää olko niin ulkonäkökeskeisiä,voi sitä tutustua sellaisiinki joilla ei oliskaan niin isot tissit tai lihaksikas kroppa ku ei se ulkonäkö välttämättä kerro ihmisestä millainen se oikeesti on. Sisin ratkaisee ja moni kakku päältä kaunis! Tutustukaa monenlaisiin ihmisiin,niistä oppii paljon :)

16 kommenttia   Torstai 31. joulukuuta 2015 14:10

totuuksia minusta :)

miinukset:
- en ossaa kokata ruokaa
- en ossaa meikata :D
-en ossaa kävellä korkokengillä
- en oo mikään prinsessa :D
Plussat:
+ossaan leipoo
+en liho sitte millään
+ mulla on hyvä sydän
+ pidän seksistä ja oon hyvä siinä ;)
Lopuksi:
Luulitko että nämä olivat totta?:D hell yeah,ota selvää ;D

6 kommenttia   Maanantai 28. joulukuuta 2015 00:42