johanna96

Yksinhuoltajuus

Hei vaan.!
Sitä aattelin kertoa että 9.7.2017 minusta tuli äiti. Ja nyt olen yksinhuoltaja ja se on kyllä aika rankkaa ku yksin pitää tehdä kaikki, kun ei oo sitä toista ihmistä rinnalla vaikka sitä tarvis. Jos tääl kuvakkeessa on muitakin yksinhuoltajia niin kertokaa miten olette jaksaneet hoitaa kaiken itse.

4 kommenttia   Sunnuntai 13. elokuuta 2017 02:41

jooo o

On se kyl ärsyttävää ku aina vaan jätetään, kunpa se oikea vielä löytyisi että ei tarvitsisi olla yksin koko aikaa. Kyllä sitä kaipaa sen toisen ihmisen rinnalle, jonka kanssa voi jakaa kaiken. Pitää vaan odottaa, ei täs mikää muukaan auta.!

4 kommenttia   Tiistai 07. kesäkuuta 2016 18:48

ihan vaan kuulumisia.

Moi taas! Voisin taas vaihteeks kirjoittaa tänne. Nyt mun elämä alkaa olla ihan hyvin, vaikka isän kuolemasta on jo 8kk mutta aika parantaa. Välillä tulee kyllä isä mieleen ja suruakin on vielä, mutta pystyin silti tekemään hakulomakkeen netissä ja toivottavasti pääsen johonkin opiskelemaan. Mulla on ollut elämässä kusipäisiä jätkiä jotka ei oo tajunnut mistään mitään. Ja ajattelin kyllä jatkaa laulamista ja ens vuonna haen uudestaan The Voice Of Finlandii ku en nyt tänä vuonna päässyt siihen. Mulla ois haaveena saada oma bändi kasaan jossain vaiheessa eläm'ää, eihän tässä ole mikään kiire ku oon vasta 20v. Joo eiköhän tässä ollu taas kaikki vaihteeks.

Kommentoi   Perjantai 04. maaliskuuta 2016 12:08

Elämä on yhtä " Helvettiä "

Moikka vaan kaikille ajattelin taas vähän avautua.! Mulla on ollu muutaman kerran mielessä että tekisin itselleni jotain esim. viiltelisin itteeni tai jotain muuta pahempaa. No eilen aloin vaa miettii paskoi asioita ja faija tuli mieleen ja myös vitutti eilen niin paljon ja sit kun saan vielä lisää paskaa niskaani niin mä sit satutin itseeni eilen viiltelyn avulla.... Mun elämä menee nyt päin helvettiä... Nää kaikki asiat johtuu faijan pois menosta. Mulla ei ole enää elämää ja mulla ei ole ketään ei ketään..!!! En tiiä mitä tekisin... :(

15 kommenttia   Sunnuntai 01. marraskuuta 2015 21:31

Vastatkaa ihmeessä!!

1. mennäänkö elokuviin vai teatteriin?
2. kahville vai jätskille?
3. ostoksille vai pitsalle?
4. soittaa vai tekstailla?
5. huvipuistoon vai keilaamaan?
6. meille vai teille?
7. pusu vai hali?
8. tutustutaanko vai seurustellaanko?
9. kopioitko, niin että voisin vastata sinullekkin? <3 <3

3 kommenttia   Tiistai 25. elokuuta 2015 17:51

Surua.. :( :(

Heippa vaan kaikille. Mulla on nyt surua koska mun isä kuoli 7.7 ja sillä olis ollut seuraavana päivänä 50 vuotis juhlat... se oli omassa pihassa ja yritti laittaa jotain johtoa ja sit se varmaan sai sähköiskun ja löi päänsä ja tippui mahalteen asfaltille ja toinen puoli kasvoista ja niskat poikki.... :( 29.7 oli hautajaiset... oli niin hirveetä nähdä se arkku... :( mä tarviin teidän kaikkien tukea... välillä un tekis mieli tehä itelleni jotain mutta en tee kuitenkaan yhtään mitään itselleni... tää on vaa niin kauheeta ku olla ja voi.... se on mun mielessä melkein koko aika eikä se lähe mielestä pois..... :( jos teillä joillakin on kuollu läheinen niin kertokaa miten te ootte päässeet siitä yli... kiitos jos kertoisitte.!!!

19 kommenttia   Sunnuntai 02. elokuuta 2015 20:36

Miehet minne antaisit pusun.?

♥ Poskelle - ystävyyttä
♥ Otsalle - uskollisuutta
♥ Nenälle - olet söpö
♥ Korvalle - olet kaikkeni
♥ Kaulalle - tahdon sinut
♥ Hiuksille - älä jätä minua
♥ Huulille - rakastan sinua
♥ Olkapäälle - olen sinun
♥ Kädelle - se on loppu!

9 kommenttia   Tiistai 02. kesäkuuta 2015 17:38

Etsin itselleni bändiä. :)

Voisin kertoo vähän itsestäni. Olen luonteeltani huumorintajuinen, hauska, mukava, hymyileväinen, herkkä. Harrastan laulamista, lenkkeilyä, ruoanlaittoa ja kesäisin uimista. Tykkään kuunnella musiikkia tosi paljon ja laulaa. Haaveenani olisi saada oma bändi, mutta ennen bändin löytämistä aion mennä laulukilpailuun. Esiintymiskokemusta on ja paljon. Ottakaa yhteyttä jos olette vailla laulajaa. :)

Kommentoi   Sunnuntai 24. toukokuuta 2015 13:08

Tulkaa vastailee ;)

1. Seurustelisitko kanssani ?
2. Menisitkö kanssani elokuviin ?
3. Olenko kiva ?
4. Olenko söpö ?
5. Pitäisitkö minua kädestä kiinni ?
6. Halaisitko minua ?
7. Antaisitko pusun ?
8. Antaisitko kielarin ?
9. Tekisitkö fritsun ?
10. Harrastaisitko seksiä kanssani?
11. Mitä haluaisit minulta ?
12. Mitä haluaisit tehdä minulle ?
13. Suostuisitko jos pyytäisin sinua yhteen ?
14. Oltaisiinko vierekkäin vai päällekkäin?
15. kopioi niin vastaan sulle ;)

1 kommentti   Tiistai 19. toukokuuta 2015 12:48

Miehet ottakaa yhteyttä ;)

Moikka! voisko joku tulla piristää mun päivää ja seurakin kelpaisi. Etsin miestä joka olisi iältään 19-23 ja asuisi mielummin Hämeenlinnassa tai lähellä hämeenlinnaa. Itse olen tällainen huumorintajuinen, kiltti, rehellinen, mukava, hymyileväinen, rauhallinen, herkkä. Harrastuksiini kuuluu: laulaminen, piirtäminen, lenkkeily, uiminen, ruoanlaitto ja leipominen. Tykkään käydä baareissa laulamassa karaokee ja tykkään viettää koti iltojakin. :) Jos täytät jotain noista niin ois ihan kiva ja ottakaa reippaasti yhteyttä jos kiinnostuit edes vähäsen :P

Kommentoi   Maanantai 18. toukokuuta 2015 18:53

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »