jonasn

Seuhkaisitkos?

seurustelisiksä mun kaa c;

kopioi
omaan
blogiisi
ja
katso
kuka
seurustelisi
kanssasi !
<;

1 kommentti   Lauantai 18. kesäkuuta 2011 17:27

:(

Miksi minun pitää olla yksin. Taas yksi ystävä löysi poikaystävän minä olin vähän kiinnostunut hänestä kans. Mutta hän ei ollut samalla tavalla musta kinostunut. Olen iloinen hänen puolesta. Minä en haluu olla yksin enää. Halun jokin värrenn. Minä pidän susta hyvä holta. Minä olen selaine ihminen.

Kommentoi   Keskiviikko 08. kesäkuuta 2011 22:50

Halun cami sevra.

Minulla oli yksi hyvä ystävä vättet paljon aika yhdessä iltaisin messe ja cami monta tuntia iltaisin. Mutta nyt hän on löytänyt uuden pojan ja minä jäin yksin iltaisin tas.

Minä halusin löytää uuden tytön joka vuosi pitää hauska mun kanssa. Minä en viihdy yksin iltaisin. Minä olen että sain olla yksin vaan.

Olisi kiva jos osaat kirjoittaa ruotsia. Minä olen niin hidas kirjoita suomea.

Saola mistä vain suomesta. Saisi olla lähellä missä minä asun Lohja nyt.

Kommentoi   Lauantai 04. kesäkuuta 2011 11:24

Hakemus tyttöystävä

Se pitää olla rehellinen ja avoin kaiken.
Se pitää ottaa huomioon tuntien ja hyväksyä vastapuolen taustat. Pitää olla kiltti ja huomaavainen pitää paljon hellyydestä ja josota rakkautta. Tavalliset vaatteet. Minun mellen naisen pitää olla suuret rinnat tai normaali rinnat ja normaali vartalo. Pituus ei ole niin suurta merkitystä minulle kaikki käy. Se olisi minulle aika kiva sad joku sellainen nainen. Olisi kiva jos naisella on myös cami on plussa.

Minä olen hoikka. Olen aika ruskea ja vartalo. Viihdyn paljon ulkona täke paljon käsien. Minä sanoin lähes aina suoraan mitä aattelen.Olen kiltti ja huomaavainen ja annan paljon rakkautta hälytä mös. Minulle on tärkeä asia saa olla lähellä sitä toista. ikä 24. Puhun ruotsia ja suomea molemmat. Mulla on cami. Asun Lohja.

Sa kysyä lisää.

Kommentoi   Torstai 02. kesäkuuta 2011 20:40

Sinä, joka luet tätä, kuvaa minua YHDELLÄ sanalla. Siis vain YHDELLÄ, ja sen jälkee laita tämä omaan blogiis, että näet mitä muut ajattelevat sinusta.

Kommentoi   Lauantai 21. toukokuuta 2011 19:56

Minua väsytä vähän. Olisi mukava nukkua nyt jonkun kanssa.Ei ole kiva nukkua yksin. Olen ollut ulkona auringossa koko päivää.

Kommentoi   Lauantai 07. toukokuuta 2011 17:53

Yksin olen.

Minä olen lohja. Etsin tyttöä joka haluaa pitää sevra minulle. Jollekulle puhua van.

Kommentoi   Tiistai 03. toukokuuta 2011 22:37