katriina-

i hate you

Siis miehet! ne voi olla tosi hankalia! varsinkin mun frendi puoliset miehet! :D ne ei oikein tuu välittään musta! :D ne ei ymmärrä miks mä oon kiinnostunu naisista! :D enkä suostu niitä panemaan! :D no koska tykkään enemmän pillusta tietenkin (; pillu vaan on niin jees asiaa! ;D en siis turhaan oo lebakko :P mut naisetkin on hankalia ainaskin kaikki kenen kanssa mä oon ollu! :D joo mulla on taas niin järkevää asiaa! :D ja tää on niin oikea paikka avautua :D mutta teen tätä omaki iloksi en muiden. saan kaikki mun ajatukset kirjoitettua tähän näin. ja saan rauhassa nukkua yöni, eikä tarvii ajatella mitään :))

2 kommenttia   Maanantai 07. maaliskuuta 2011 23:59

tänää oli viikon ainoa vapaa päivä ja nautin siitä oikein kunnolla pulkkamäessä siskon kanssa ennen ku se lähti takas tampereelle :) huomenna sitten taas takas myymään laukkuja yms muita tuotteita :)

Kommentoi   Sunnuntai 06. maaliskuuta 2011 17:13

Guess

ihanaa pääin töihin Guessin liikeeseen :D tosi kiva :) rakastan työtäni :) ja muutenkin helsinki on tosi kiva paikka :) mm.. tää paikka voittaa tamperen :) mut ny töihin moo :)

Kommentoi   Tiistai 25. tammikuuta 2011 08:58

uusi täällä :)

Moikka moi! Päätin sit siskon pyynnöstä liittyä tänne kuvake.nettiin :) mm ;) mielenkiintoista :) en ny oikein osaa mitään kertoa :) mut kiva on :D ei mul muuta asiaa ollukaan sitten :) toivottavasti tää tästä lähtee hyvin käyntiin :)

Kommentoi   Keskiviikko 12. tammikuuta 2011 01:58