kuollut92

Tarinaa :P

Taas pitkä päivä takana.. Töistä kävelen kotiin ja katselen kun ilta alkaa häämöttää ja aurinko katoaa horisontin taakse..
Kävelen sitä samaa kujaa, jossa olen aina nähnyt Sinut katsovan minua. Sydämmeni lyö kovaa kun kuulen askelia takanani. Käännyn, mutta en näe ketää, joten jatkan kävelyä. Selässäni tunnen kylmiä väreitä ja aavistan, että seuraat minua.
Olen kerran nähnyt sinut. Sinun kauniit kasvosi, jotka voittaa jokaisen kauneuden mitä maan päällä on. huulesi niin punaiset ja mahtavat, että himoitsen niitä. Hymysi, joka saa minussa tuntemaan jotain niin erikoista. Kehosi jonka tunnen huutavan minua koko ajan lähemmäs.
En tiedä miten voin sitä vastustaa, en tiedä uskallanko ottaa selvää mistään, joten jatkan taas matkaani. Käännyn nurkan taakse ja näen sinun kauniin siniset silmät loistavan ja katse, joka kohdistuu suoraan minun silmiini. Sydämmeni lyö tyhjän lyönnin ja tunnen, että en voisi liikkua mihinkään. Joten jäykistyn ja suljen silmäni. Kun aukaisen ne Hän on poissa.
Saavun kotiin ja mietin sinua hetkisen aikaa. Tuntuu aina vain pahemmalta nähdä Sinut, kun jokainen kerta tuntuu aina vain vahvemmalta kaikki tuntemukset. Himoitsen seikkailua ja jotain niin kaunista, kun Hän. Aina vain enemmän haluaisin mennä lähemmäksi, ja kokea ehkä elämäni parhaat hetket. Nyt vain yritän nukkua tässä yksin tähän samaan oloon kuin aina..
Uusi aamu, uusi päivä löydän itseni lattialta unien vallasta hullaantuneena. Toivoin, että se olisi totta, koska näin Hänet. Hänen vartalonsa kuumotti minua ja tunsin mielihyvää jo pelkästään unesta. Kello lyö jo 9:00 minu pitää mennä ei ole muuta mahdollisuutta.
Mitä töyhöni kuuluukaan raskasta työtä, lihaksia, vertaa ja hikeä. Tunnen aina kuinka hiki valuu ihollani kun puuskutan päivän töissä, ja kuinka veri kiertää minussa sisälläni niin kovaa. Rintalihakseni menevät kireiksi, vatsani huutaa polttavaa oloa, käteni tuntuvat voimallisilta kunnes päivä on ohitse. Jalkani joutuvat ottamaan kaksi kertaa oman painoni verran tavaraa varaansa.
Saavun kotiin mietin meneväni eri reittiä, mutta en suostu. Pakotan itseni astumaan kujalle. Tämä suloinen Nainen ihan kuin kaunis valtiatar onkin suoraan edessäni. En tiedä mitä tekisin muuta kuin jähmetyn siihen tuijjottamaan hänen silmiään. Nainen tulee lähemmäksi tietäen varmasti, että himoitsen häntä. Hiki valuu jo minusta, kun Nainen on iha edessäni. Huomaan hänessä jotain uutta. Hän alkaa liikkua ja melkein kietoutuu minuun kiinni. Tunnen kuinka sydämmeni lyö ja huomaan, että Nainen näkee sen. Nainen sanoo vain muutaman sanan: '' Ota minut''. Siinä vaiheessa olen varma yhtäkkiä kaikesta.
Näin olen tässä kotonani, mutta jotain erilaista näen tässä Nainen minun mukanani. Se nainen jota pikään olen katsonut. En tohdi miettiä, kuinka minulle tässä käy. Riisun paitani pois ja menen istumaan sängylle. Nainen katsoo minua ja tulee lähemmäksi koko ajan, kunnes hän pysähtyy ja alkaa aukaisemaan solmua mustasta mekostaan. Pikku hiljaa hän laskee asuansa, jonka alta paljastuu kauniin puhdas iho. Mustat rintaliivit, joissa on ihanasti pitsiä ja jotain kuviota. Rinnat muhkeat ja niin herkullisen näköiset. Lopuksi hän pudottaa loppuun saakka. En voi uskoa silmiäni tuo kroppa on vain unissa ollut. NIin kaunis ja seksikäs ja kaiken päälle mustat ihanat pienet pöksyt.
Otan hänesti kiinni, mutta hän irroittaa minut. Hämmästyn, mutta olenkin enemmän innostunut Naisesta. Nainen työntää minut makaamaan sängylle ja aukaisee minun housuni. Tunnen jo kuinka kaluni on kovana ja haluan jo häntä. Nainen ottaa vaatteni pois, ja alkaa lähestyä minun isoa kaluani. Hän ottaa sen käteensä ja alkaa tekeen omia temppujansa. Se tuntuu niin hyvältä. Ihan kun Nainen tietäisi mistä tykkään enitän. Hän löytää parhaat kohdat, joista hän hieroo. Sitten hänen suunsa tulee lähemmäs. Olen ihan jämähtänyt, enkä uskalla uskoa tätä todeksi. Hän ottaa sen suuhunsa ja alkaa imee. Kuinka hyvältä se tuntuukaan, en osaa edes kuvailla tätä tunnetta, mutta siinä hän vain katsoo minua ja ottaa sitä oikein kunnolla.
Hän menee pois päältäni ja makaa nyt sängylle, ja sormella näyttää minulle ja sanoo: '' Tule tänne hirmu''. Tulen siihen, koska Nainen käskee. Nainen ottaa päästäni kiinni ja laittaa minut katsomaan hänen suloista ja kaunista alapäätä. Otan häntä kiinni reidestä, jotka ovat niin pehmeät ja hyvän tuntuiset. Hieron hetken aikaa ja nainen alkaa liikkumaan. Menen asiaan isken kiinni suoraan klitorikseen hyväilen sitä kielelläni. Imen ja suutelen sitä kunnolla jolloin kuulen Naisen huohottavan. Siirrän sormeni hänen sisäänsä ja siittä Hän innostuu. Tunnen kuinka kiihkeä ilma on meidän ympärillä ja vereni liikkuu taas kovaa ja lihakset jäykistyvät. Nainen tarrautuu minusta kiinni niin kovaa, että upottaa kyntensä lähes ihoni lävitse. Tunnen, kuinka se tuntuu kovalta selässä, mutta en välitä.
Siirryn kauniisiin rintoihin joita hieron, ja otan suuhuni. Imen ja hieron niitä ja kuulen, kuinka nainen huohottaa, ja pyytää minua menemään makuulle. Toteutan sen ja nainen ottaa takaansa mustaa köyttä. Hetken ehdin miettiä, mutta ymmärrän mitä hänellä on mielessä joten ojennan käteni. Hän sitoo käteni minun sänkyyni kiinni ja tulee päälleni. Hän on aivan uskomaton ratsastamaan, Hänen kehonsa liikkuu niin kuumasti, ja oloni tuntuu taivaalliselta. Nainen valuttaa hiki pisaroita kropallaan ja huohottaa katsoen minua tuimasti.
Tunnen, kuinka tekisi mieleni tulla ja kuinka hän osaa olla hyvä minulle. Sitten hän lopettaa ja päästää minut vapaaksi. Kuinka sydämmeni hakkaa kun nainen sanoo: ''Rakastele minua ja pane minua nyt lujaa''. Ja minähä toteutan sen nostan hänet ja laitan alleni työntäen kaluni hänen sisäänsä ja alan panna niin lujaa. Nainen huutaa kovaa ja hän haluaa lisää ja haluaa minun tulevan nyt. Lisään tempoa aina vain kovempaa kunnes lopulta olen tulossa. Nainen menee taaemmas ja alkaa vetää käteen minulta. Ja tulen hänen suulleen.
Jämähdän siihen paikkaan sängylle makaan ja nainen tulee viereeni pian olenkin nukahtanut ja aamulla herätessäni nainen on poissa. Mietin vain mikä oli Hänen nimensä ja näenkö häntä enään.

1 kommentti   Torstai 17. joulukuuta 2015 22:24

vastatkaa

1.elokuviin vai hotelliin?
2.söpö vai ruma?
3.alkaisitko kanssani?
4.mitä haluaisit minulta?
5.mitä haluaisit tehrä kanssani?
6.pusu vai kielari?
7.hali vai pusu?
8.pyytäisitkö minut yöksi?
9.söpö/kaunis/komee/hot?
10.halaisitko minua?
11.tai kenties suutelisitko?
12.kielari?
13.fritsu?
14.Läpsäisisitkö minua perseelle?
15.kuvaile minua 4 sanalla?
16.menisitkö kanssani peiton alle?
17.ulkonäköni asteikolla 4-10?
18.mitä sanoisit jos muuttaisin kauas pois?
19.mitä sanoisit/tekisit jos kuolisin?
20.mitä tekisit minulle/kanssani jos olisimme lukittuna samassa huoneessa 5h?
21.kopioi tämä nyt itsellesi että pääsen kostamaan ;)

1 kommentti   Sunnuntai 17. elokuuta 2014 01:26

vastaa

1. Seurustelisitko kanssani ?
2. Menisitkö kanssani elokuviin ?
3. Olenko kiva ?
4. Olenko söpö ?
5. Pitäisitkö minua kädestä kiinni ?
6. Halaisitko minua ?
7. Antaisitko pusun ?
8. Antaisitko kielarin ?
9. Tekisitkö fritsun ?
10. Harrastaisitko seksiä kanssani?
11. Mitä haluaisit minulta ?
12. Mitä haluaisit tehdä minulle ?
13. Suostuisitko jos pyytäisin sinua yhteen ?
14. Oltaisiinko vierekkäin vai päällekkäin
15. kopioi niin vastaan sulle ;)

1 kommentti   Torstai 22. toukokuuta 2014 05:40

vastakkaa =)

1. Voisitko halata minua?
2. Voisitko suudella minua?
3. Voisitko nukkua kanssani?
4. Voisitko olla ystäväni?
5. Voisitko harrastaa kanssani seksiä?
6. Voisitko varastaa minulta?
7. Voisitko itkeä takiani?
8. Voisitko tappaa minut?
9. Voisitko kopioida tämän, niin voisin vastata myös sinulle?

1 kommentti   Sunnuntai 23. helmikuuta 2014 01:37

kuvaile

Sinä, joka luet tätä, kuvaile minua yhdellä sanalla. Siis vain yhdellä, ja sen jälkeen laita tämä omaan blogiisi, jotta näet mitä muut ajattelevat sinusta.:3

2 kommenttia   Maanantai 07. toukokuuta 2012 19:06

vastaatkos ;P

Kumpi on sinusta mieluisampi vaihtoehto?
01. Suudella « VAI » Tekstailla
02. Seurustella « VAI » Olla kaveri
03. Panna « VAI » Painia
04. Mennä uimaan « VAI » Katsomaan elokuvaa
05. Harrastaa seksiä « VAI » Halata
06. Olla saunassa « VAI » Pelata jotain
07. Nauraa « VAI » Kuiskailla
08. Käydä piipahtamassa « VAI » Yökylässä
09. Mennä ostoksille « VAI » Kahville
10. Olla suihkussa yhtä aikaa « VAI » Uimarannalla puoli alasti
11. Hyväillä « VAI » Ottaa rajusti

Kommentoi   Perjantai 09. maaliskuuta 2012 15:15

vaastaaa

1. Olenko mielestäsi hyvännäköinen?
2. Voisitko koskaan halata minua?
3. Entäpä voisitko koskaan suudella minua?
4. Voisitko satuttaa minua koskaan?
5. Oletko koskaan ollut ihastunut minuun?
6. Jos saisit tehdä minulle mitä vain, mitä se olisi?
7. Jos saisit pyytä minulta mitä vain, mitä se olisi?
8. Jos sanoisin että rakastan sinua, mitä vastaisit siihen?
9. Jos tulisin ja suutelisin sinua, mitä tekisit?
10. Jos tulisin ja halaisin sinua, mitä tekisit?
11. Jos pyytäisin sinua olemaan aina kanssani, olisitko?
12. Mikä minussa on parasta?
13. Olenko koskaan saanut sinua itkemään?
14. Olenko koskaan saanut sinua nauramaan?
15. Jos pyytäisin sinut minun luokse kylään, tulisitko?
16. Jos olisin surullinen piristäisitkö minua?
17. Lisääthän tämän omaan blogiisi jotta pääsen vastaamaan sinulle

Kommentoi   Sunnuntai 19. helmikuuta 2012 00:47

vastatkaa =)

Sinä, joka luet tätä, kuvaile minua yhdellä sanalla. Siis vain yhdellä, ja sen jälkeen laita tämä omaan blogiisi, jotta näet mitä muut ajattelevat sinusta.

1 kommentti   Sunnuntai 12. helmikuuta 2012 20:09

vastatkaa

1. Olenko mielestäsi hyvännäköinen?
2. Voisitko koskaan halata minua?
3. Entäpä voisitko koskaan suudella minua?
4. Voisitko satuttaa minua koskaan?
5. Oletko koskaan ollut ihastunut minuun?
6. Jos saisit tehdä minulle mitä vain, mitä se olisi?
7. Jos saisit pyytä minulta mitä vain, mitä se olisi?
8. Jos sanoisin että rakastan sinua, mitä vastaisit siihen?
9. Jos tulisin ja suutelisin sinua, mitä tekisit?
10. Jos tulisin ja halaisin sinua, mitä tekisit?
11. Jos pyytäisin sinua olemaan aina kanssani, olisitko?
12. Mikä minussa on parasta?
13. Olenko koskaan saanut sinua itkemään?
14. Olenko koskaan saanut sinua nauramaan?
15. Jos pyytäisin sinut minun luokse kylään, tulisitko?
16. Jos olisin surullinen piristäisitkö minua?
17. Lisääthän tämän omaan blogiisi jotta pääsen vastaamaan sinulle

2 kommenttia   Maanantai 16. tammikuuta 2012 20:13

vatailkaa

Sinkku tai et, kaikki kopioi.
1. PUSU VAI KIELARI ?
2. 1 HALI VAI 100000000 ?
3. MEILLE VAI TEILLE ?
4. SÖPÖ VAI RUMA ?
5. DOKAA VAI SHOPPAILEE ?
6. VIEREKKÄIN VAI PÄÄLLEKKÄIN ?
7. HUVIPUISTOON VAI LAIVALLE ?
8. LÄMPÖSEEN VAI KYLMÄÄN ?
9. LISÄÄTKÖ TÄN BLOGIIS ETTÄ VOIN VASTATA

4 kommenttia   Perjantai 18. marraskuuta 2011 09:07

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »