little_me

Syysmasennus

Miks syksyisin aina tuntuu ku kaikki ois ihan päin h*lvettii?! Just ny tuntuu silt... Ja mikään ei auta! Aina ku saan jotenki jonkun jutun toimii nii jokin muu menee hullusti! Eks kellää muulla koskaa oo tämmösii masennuskausia? Noh, kuukauden pääst pääsen etelän aurinkoon joten kai se siitä! Mut kuukausi on pitkä aika. Pitää vaa yrittää ottaa rennosti ja olla murehtimatta liikaa :) Ainaki saan viettää synttäreitä Kreetalla!

1 kommentti   Maanantai 05. syyskuuta 2005 18:06

Huomenna töihin

Juuh, sinne meni viikonloppu ja ny on viimeine vapaapäivä koht mennyttä... Perjantai oli vauhdikas ja kiwa mut lauantai ois voinu mennä paljo paremmi! Lauantaina podettiinki vähä krapulaa, mut ei mitenkää pahaa sellasta. Tänää pitää lämmittää sauna ja mennä aikaisin nukkuu! :]

Kommentoi   Sunnuntai 04. syyskuuta 2005 18:31

Perjantai!

Hehe! Taas on perjantai! Saa taas irrotella ja pitää hauskaa! Mut mihinkä baariin lähtis? vakio mesta on näet ruvennu tympii aika pahasti... Mut ainaha sitä jotain kiwaa keksii! et hauskaa iltaa kaikille vaa!

2 kommenttia   Perjantai 02. syyskuuta 2005 11:34

Voi tätä elämää...

Onko mahdollista masentua siitä et on liikaa vapaata?! Oon istunu kotona jo viikkokausia kun muut ovat koulussa tai töissä ja itse pääsen töihin vast maanantaina... Eihän täs mitää hätää jos ois jotain tekemistä. Mutta tääl mä vaa istun ja kökötän, ainakin saa nukkua pitkään! :)

1 kommentti   Torstai 01. syyskuuta 2005 13:42