lost^soul

Paluu tännekin päin

Noni

Enpä ole täällä vähään aikaan käynytkään. Satuinpa vain huomaamaan sähköpostista kun spam blocker oli kaatunut että minulla on täälläkin vielä tili voimassa. Joten päätin nyt hieman tehdä pientä päivitystä.

Viimeisin blogi löytyi jopa reilun kolmen vuoden takaa. Joten paljon on ehtinytkin tapahtua siinä ajassa kuitataanpa tärkeimmät.

- Auto tuli myytyä pois
- On oma kämppä nykyään Riihimäellä
- Löytyy työpaikka kävelymatkan päästä (en mainitse mikä)
- Opintoja yritin hämeenlinnassa, mutta ei maittanut tietojenkäsittely linja
- Oli pari suhteen poikastakin, mutta nykyään sinkkuna kuljen

Siinä kaikki

Kommentoi   Tiistai 06. tammikuuta 2009 14:21

Kuinka tyhmä voi ollakaan

Todellakaan sitä itse ei voi huomata ennenkuin jälkikäteen saa havaita.

1. Todistava tekijä. Tapahtui muutama viikko sitten

Ei koskaan toistan ei koskaan kannata mennä kuvittelemaan juodessa että pää kestää mitä tahansa. Saa sitten jälkijunassa kärsiä moisesta hölmöydestä. Olin mennyt ottamaan kaverilla jonkun erikoisjuoman joka taisi sisältää viruvalkeen 80 % ja mehua minä aloin sitä juomaan vaikka kaverini siinä varoittelikin että ei kannata nopeasti kun se on liian vahvaa. Minä vähät välitän ja jopa lisään siihen lisää viruvalkeeta.

Lopputuloksen suurinosa saattaa jo arvata.


2. Todistava tekijä. Tapahtui viime viikolla.

Minä olen onnistunut aiemminkin venäyttämään oikean jalkani tietystä kohtaa sählyä pelatessa. Siitä seurasi kahden viikon toipumisjakso viimekerralla. Nyt sama juttu tapahtui lähiaikoina, mutta tällä kertaa menin luulemaan että se toipuisi muutamassa päivässä ja menin pelaamaan. Tietenkin tämäkin kostautui huomis-aamulla. Kipu oli inhottavampi kuin koskaan. Vaikka on siitä laantunut, niin ei vieläkään toimi niinkuin pitäisi. Jos vielä viikon jälkeen kivistää, niin menen lääkärille itkeen.

2 kommenttia   Maanantai 17. lokakuuta 2005 15:40