louis.ng

Auttakaa minua...

Auttakaa minua korjata sen...

"Hei Lilja,

Olen erittäin oloinen kuulla sinusta. Muistan että se oli hauska juhla. Otin paljon kuvat muuten lähden sinulle ne sähköpostitse.
Kotimaanissa on kaunis turisti paikka erittäin kotikaupunkini. Jos aiotte matkustaa kotimaahani ensi kesänä, olen iloinen voidessani olla opas. Koska palaan käymään perheeni myös tuolloin.
Suksittelen että sinun pitäisi vierailla kaupungeissa etelässä, koska siella on enemmän aurinko ja monipuolinen ruoka. Mutta pääkaupunki on kiintoisa palkka.
Kanttaan teidän Phu Quoc jossa on todella kaunis saari. Uikää ottakaaka aurinkoa rannalla. Ostakaa merenelävät koska ne ovat tuoreita ja herkullisia. Käykää laivalla merelle ja menkää katsomään meren elämää.
Joulukuu on hyvää aikaa. Älkää matkustakö kesällä koska sataa koko päivän, ette voi mennä minnekään. Valitkaa tunnettu hotelit joka on paremmin teille. Voitte kävely yöllä, mutta älkää ostaako kadun ruokaa. Jos todella haluatte kokeilla, ottakaa pieni määrä.
Ostakaa matkan liput netissä jossa ovat halvin liput. Viimeinen asia haluan kannata teidän että tuokaa vahva aurinkovoide teidän kansaa, varmasti tarvitsette.
Jos on jotain epäselvää, älä epäröi ottaa minuun yhteyttä.
Hyvää matkusta. "

Kommentoi   Keskiviikko 13. marraskuuta 2013 17:19

Suomi Kieli!

Haluan opiskeli suomia nopesti :), auttakaa minua kirjoittamaan jotain, joka mielestäsi hyödyllistä tai pitäisi oppia.

Kiittos paljon :)

2 kommenttia   Tiistai 05. marraskuuta 2013 00:24