luonnonsuojelija

Kiinnostuneisuus asioihin.

Minulle tärkeitä asioista on monia.
Luonnonsuojelu on yksi niistä. Mutta yleisesti myös yhteiskunnan kehitys laaja-alaisesti kiinnostaa minua. Olen kiinnostunut myös politiikasta ja seuraan sitä aktiivisesti mediassa. On hyvä, että on asioita, joista olen kiinnostunut.

Kommentoi   Perjantai 16. lokakuuta 2015 18:45

Työllisyys taas

Onhan se tietysti selvää, että pienellä paikkakunnalla ovat pienet piirit. Osittain näiden syiden vuoksi pienillä paikkakunnilla on todella vaikea päästä työelämään, jos sinulla ei ole ns. suhteita, joiden avulla voit ehkä päästä johonkin yritykseen töihin.

Olen kyllästynyt ja turhautunut jo jatkuvaan hakurumbaan, mikä ei koskaan johda yhtään mihinkään, lopulliseen läpimurtoon eli työpaikan löytämiseen ja saamiseen. Työkkäriä ei kiinnosta pätkääkään tämä minun nykyinen tilanne. Olen kuitenkin jo kouluttaunut ihan kohtuullisen verran eikä jatkuva opinnoissa olo ja opiskelu kiehdo enää pätkääkään. Todennäköisesti kohta on lyötävä hanskat tiskiin ja lopetettava jatkuva tulokseton työpaikkojen haku.
Vituttaa välillä valehdella joillekin, että olen siellä ja siellä töissä, vaikka en todellisuudessa ole ollut siellä firmassa, missä aikaisemmin olin, enää yli puoleentoista vuoteen.

2 kommenttia   Torstai 03. syyskuuta 2015 17:51

Työllisyys

Vitut... tämä ainainen ja ikuisesti jatkuva työttömyys. Mihinkään en näytä pääsevän töihin, vaikka kuinka haen töitä.
Ehkä joskus vielä jostakin tärppää töistä.

2 kommenttia   Tiistai 01. syyskuuta 2015 17:19

Elämän tavoitteita

Elämässä on hyvä olla tavoitteita. Ja onhan minulla niitä ollut. Olen kouluttautunut kolmeen eri ammattiin ja minulla on olemassa todella vahvuuksia, joita en ennen osannut arvostaa. Nyt olen oppinut yhä enemmän arvostamaan itseäni.

Kauan se vei. Piti elää yli 40-vuotiaaksi.Opin oivaltamaan, että minun ei aikuisena enää tarvitse häpeillä itseäni. Itsearvostus kasvaa ehkä vuosi vuodelta. Seuraava tavoite on löytää mieluinen työpaikkka täältä asuinkunnastani.

Terveisin,
luonnonsuojelija.

Kommentoi   Keskiviikko 29. heinäkuuta 2015 17:36

Turhauttaa jatkuva turha työnhaku

Turhautunut jatkuvaan työpaikan hakemiseen ja jatkuviin pettymyksiin sen jälkeen, kun saa tiedon, että ei ole valittu hakemaansa työpaikkaan.

Näitä tapauksia omalla kohdallani riittää aivan liian paljon.

Kommentoi   Maanantai 15. kesäkuuta 2015 19:04

Elämää

Elämässä on hyvä olla tavoitteita. Ilman tavoitteita elämä on paljon tylsempää.

Välillä elämä on todella tylsää. Mutta kun keksii jotain tekemistä, niin se on hyvä tylsyyden poistaja elämästä.
Sain aikaisemmin keväällä todella mielenkiintoisen työtarjouksen, mutta en kyennyt sitä käyttämään hyväkseni. Harmittaa vietävästi. Töiden vuoksi olisi muutettava mutta aina se ei ole niin helppoa.
Vaikka koulut päättyivät jo kesälomaan, niin toivotan kaikille valmistuneille onnea ja menestystä elämässä.

Kommentoi   Tiistai 09. kesäkuuta 2015 18:39

Elämää ei sen kummempaa

Välillä elämässä on edessä hankalia tilanteita. Niin minullakin ja varmasti myös monilla muilla on välillä vaikeaa elämässä.

Itse olen kuitenkin kiinnostunut monista asioista. Minua kiinnostaa yhteiskunnalliset asiat ja yritän koko ajan seurata aikaani lukemalla lehtiä, katsomalla uutisia ja monia muita ajankohtaisohjelmia.
Olen kiinnostunut luonnosta ja luonnonsuojelusta, kuten varmasti myös moni muu. Jo nimimerkistäni käy ilmi, että minua kiinnostaa se, miten kauan ihminen tätä planeettaa vielä kykenee asuttamaan ja miten ihmiselle tällä planeetalla käy ja tulee käymään.
Minulla on myös mittava määrä tietokirjoja ja yritän niiden avulla itseäni sivistää aina sitä mukaa, kun luen näitä kirjoja. Yritän tietää edes joistain asioista jotain.

Hyvää lopputalvea kaikille Kuvake-netin käyttäjille.

Kommentoi   Perjantai 30. tammikuuta 2015 18:29

Työn löytäminen on vaikeaa

Olen tässä yrittänyt hakea töitä, mutta tulos on yhä sellainen, että töitä ei ole tiedossa.

Sitä ei löydy, niin sitä ei löydy. Harmittaa pirusti ja töihin pääseminen on yhä utopistisempaa. En pääse mihinkään, vaikka kuinka haen töihin.

Olen ruvennut vakavasti jo harkitsemaan, että aloitan tässä niin pian kuin mahdollista yrittäjänä.

Kommentoi   Sunnuntai 28. syyskuuta 2014 16:57

KALEVALA KASINO ANTAA UUSILLE PELAAJILLE 20 ILMAISKIERROSTA ILMAN TALLETUSTA. LUO PELITILI TÄSTÄ »x