marppu

Vihdoinkin kotona!

Nyt on takana tuskaiset työpäivät ja pitkä matka etelästä pohjoiseen. En voi edes sanoin kuvata kuinka ihanaa oli nähdä äiti ja veljenpoika juna-asemalla mua vastassa. Oulussa on jopa luntaki niin paljon, että voi sanoa et on talvi. Harmi vaan, että oma kulta jäi Turkuun, mutta eiköhän tässä muutama viikko pärjätä ilman sitäki. Joulua pitäis valmistella, kakkuja tehdä, lahjoja ostella ja ruuat valmistaa. Siinä onki paljon hommaa. Onneksi on Mikuel auttamassa ja tsemppaamassa.

Ajattelin pari päivää sitten, että värjään tukkani kirkkaan punaiseksi. Vielä pitää äitiä vähän pehmitellä, ei oikein lämmenny idealle heti. Oma kulta kävi eilen ottamassa 3 lävistystäki lisää ja itelle tuli mieleen et ottaisko napakorun, mutta taitaa jäädä ottamatta. Antaa ton toisen osapuolen hoitaa nämä korujen pitämiset, sillä noita on jo 9 :)

Eiku jouluisiin puuhiin. Hyvät joulut kaikille, koittakaa ottaa rauhallisesti ja muistakaa olla viimesetki päivät kiltisti!

2 kommenttia   Maanantai 19. joulukuuta 2005 11:55

Odotusta

Nyt lähtee sitten viimeinen viikko käyntiin töissä. Lasken suurinpiirtein jo tunteja, että pääsen lauantaina takaisin Ouluun pariksi viikoksi. Mieletön ikävä perhettä ja parasta ystävää, Mikuelia. Tai kaippa sekin on osa meidän perhettä. Toivottavasti viikko kuluu nopeasti enkä ihan sekoa tänne etelään. Oulussa odottaa sitten mielettömät jouluvalmistelut ja lahjojen ostoa, onneksi nämä kaikki saa tehdä ystävän kanssa yhdessä niin kaikki tuntuu paljon mukavammalta. Nyt pitää juoksujalkaa edetä Nokian linjalle valmistaan ihmisille kännyköitä.

Kommentoi   Maanantai 12. joulukuuta 2005 12:26

Elämän pieniä iloja

Kävin muutaman päivän reissulla Oulussa, vanhempieni luona. Tänään matkustin sitten takaisin Turkuun, koska huomenna on taas työpäivä. Elämäni on ollut aika alakuloista viimeiset 3kk, mutta tänään näkyi pieni pilkahdus kullatusta pilven reunasta. Eroni exästä ei ole ollut minulle helppo enkä juurikaan ole muuta pystyny ajattelemaan kuukausiin. Eilen sain ystävältäni tekstiviestin, tottakai näitä ainaisia kiertojuttuja "Lähetä tämä 6:lle henkilölle niin huomenna klo 13-16 sinulle tapahtuu jotain..". Enpä juurikaan näistä perusta, mutta pistinpä kumminki eteenpäin tämän kiusankappaleen. Edellinen yö oli hankala, äitini voi huonosti ja minun piti käydä häntä auttamassa välillä. Siihen meni unet. Hyppäsin kuitenki aamulla junaan klo 10 ja suuntasin kohti Tamperetta, jossa vaihtaisin junaa. Uni maistui junassa ja nukuinkin melkein koko matkan. Huomasin että käytävän toisella puolella istui kivannäkönen mieshenkilö ja tämän takana myös. Asiaa enempää ajattelematta jatkoin uniani. Parkanossa nousin ylös istumaan ja huomasin, että miehet ovat lähteneet ja lattialla on joku ihme lappu. Joku oli sen varmaan pudottanut siihen huomaamatta. Olen niin kiltti ihminen, että ajattelin paperin nostaa roskiin. Mutta olen myös niin utelias ihminen, että oli pakko katsoa mitä paperi sisältää. "Olet ihan söpö kun nukut" , MITÄH?! luetaan uusiksi "Olet ihan söpö kun nukut". Kyllä, siinä lukee juuri niin. Kuka lie sen laittanut, mutta ainakin se sai aikaan jotain kummallista minussa. Ehkäpä maailmassa on muitakin miehiä kuin tämä exäni. Kiertotekstari saattoi olla ihan vain sattumaa, tai sitten ei. Kiitoksia sen lapun kirjoittajalle, et varmaan tiennyt kuinka suuri asia se pieni lappu oli minulle.

5 kommenttia   Tiistai 30. elokuuta 2005 17:56

Jännittää

Parin tunnin päästä pitäisi lähteä uuteen työpaikkaan. Olen muuttanut Turkuun muutama päivä sitten ja nyt mun pitäis osata mennä töihin Saloon. Vähän on pallo hukassa. Asioilla on paha tapa selvitä, joten toivottavasti tämäkin selviää. Toivottavasti minä selviän töissä.

Kommentoi   Tiistai 23. elokuuta 2005 10:04