marsu84

Pääsiäistä!

Olipahan näytön juhlintaa kerrakseen torstain ja perjantin välisenä yönä. Tuli yksin juotua pullo valkkaria ja omat housutki sotkettua oksennukseen. Perjantai menikin sitten siinä et makailin vaan ja oksentelin. Isäntä väkisin juotti koko ajan vettä ja mehua. No nytten taas normi olo vaikka eilen vasta 7 aikaan illalla olo alkoi olla tavallinen.

Kommentoi   Lauantai 07. huhtikuuta 2012 14:39

Rakkaus taitaa olla kuollut.

Taitaapa kaikki mennä nytten päin vittua. Mä rakastan edelleen kultaani mutta ei taida sekään riittää pelastamaan tilannetta kun asiat on niin ku on. Taitaapahan iki sinkkuus olla mun elämäni tarina. Mut minkäs teen jos kerran asiat ei ennee selviä ni sittenpähän olen yksin jatkossa. Kavereitten tuki vaan nytten on entistä tärkeempää.

Kommentoi   Lauantai 19. helmikuuta 2011 13:46

Heips!

Ei oikein tänään koulu päivä sujunut. Ainoa hyvä asia oli et saatiin aamun tunneilta vapaata yheksästä kymmeneen ku tunnistettiin kaikki kasvit jotka tulee torstain tenttiin. Sen jälkeen kymmenen aikaan muut meni enkun tunneille mut mä menin puutarhalle ja pääsin pussittaa kukkia kimpuiksi. Se oli tosi kivaa varsinki ku en tarvii käydä yhteisiä aineita läpi enää ku kerran oon ne käyny. No iltapävästä koulusta päästiin pis klo 15.15. Sen jälkeen kävin syömässä vähä valle neljä ja sit tulin koneelle. Kuuelta kävin saunassa ja kohta alan varmaan harkita nukkumaan menoa et jaksaa huomisen koulu päivän.

1 kommentti   Tiistai 22. syyskuuta 2009 21:41