meltsi

däydäy

Tulihan sit eilen taas lähettyä. kymmenelt illal päätettii et nyt lähetää..sitte kuskiks joni ja suunnaks eka espoo :) siellä kaverilla parit jekut naamaa (hyi) ja sitten kohti alea heltsinkiin.. siellä oli halpaa ja sen kyllä tuntee nyt nahoissaan.
Miks miks miks pitää ottaa aina kyytipojaks shotti tai kaks?
Alesta suunnattiin onnelaan mut eipä siel ollukkaa ku karaoke auki . Mentii sitten feveriin ja sekin tuntui olevan virhe. ei ollu edes hyvää musaa:( Mutta siellä oli myös juotava paljon shotteja kun kerta tarjottiin. En tiedä missä on taas aika kulunut kun kotona olin vasta puol 7. En tosiaankaa lähteny heittää mutsiä jäkeen 10 aikaa niin ku oli sovittu :D sori äiti :o Nyt on vieläkin järkky olo ja ajattelin etten jois oikeesti pitkää aikaa mut saa nähä sortuuko 5.12. nosturissa..toivottavasti ei =)

nyt meen koittaa jos sais jo vaik aamupalaa alas =)

1 kommentti   Tiistai 18. marraskuuta 2008 19:10

tuntuu et kaikki söpikset on vaa jotai 17-18vuotiatia. mähän oon helvetti tulos oikeesti vanhaks

3 kommenttia   Keskiviikko 06. kesäkuuta 2007 10:28

Gräyh

On taas paljo ehtiny tapahtuu viimisen viikon pari aikana.. Välit exää on parantunu, toivottavasti ei kuiteskaa liian hyvin. Mä taas tässä yritän jotain töitä muka tehä , mut silmät vaa lumpsuu kii.. pitäskö sitä ihan tosissaa nukkuu vaa joku viikonloppu.. meinaan viime viikonloppunaki unta tuli yhteensä abaut 5h koko viikonlopun aikana.. oli kyl ihan sairaan kivaa, ihan joka päivä..:) jopa sunnuntaina ;)

Kohta olis juhannus ja lähetää mun kaverin kanssa vallottamaan Rauma.. :) Siit tulee varmaa aika mielenkiintonen reissu ku ei kummatkaa mitää hirveitä leireilijöitä olla.. Saa nähä saadaanko ees teltta pystyy :D Vähä kyl hirvittää olla jossai teltassa 3-4 päivää :S Oon mä sen verran kuitenki neiti. Yritetää viel kovalla tsempillä saada joku paku vuokrattua tai lainattua.. Mut eiköhän me pärjätä ;)

Nyt mä voisin kyl lähtee hakee vähä sämpsää ja sit ehkä tehä vähä jotai töitäki :)

Adios!

Kommentoi   Keskiviikko 06. kesäkuuta 2007 09:35

väsyttää

prööt.mä oon puoltoist kuukautta vaa menny joka suuntaa koko aika. viikonloppusin päässy just joskus aamu 7 nukkuu ku aina saanu loistavan idean joko mennä jatkoille tai pitää jatkoi. Mä en jaksa enää oon tulos vanhaks:D

2 kommenttia   Keskiviikko 30. toukokuuta 2007 11:40

...

Plöö. inhoon edellee exiä, mut nyt ehkä jo himpun verran vähemmän... siis EHKÄ. erosta n. 7 viikkoa aikaa , mut tuntuu et on ollu erossa jo paljon pidempää. siis todella paljon pidempää.
Kauhee biletysputki ollu päällä,pitäs vissii jossai vaihees ees vähä rauhottuu. mut ehtiihän sitä:D seurustelin kuitenki 6 vuotta ja tän ikäseks se on aika paljo. Varsinki ku oltiin ku paita ja perse 24/7 yhessä kaikki noi vuodet. Elämä on.
Jostai pitäs hommaa lisää työmotivaatioo.. itken suunnilleenverta aamusin ku herätyskello pärähtää soimaa.. eikä jaksas millää. No kaipa se taas helpottaa ku on tilipäivä:) ja kesälomaa! uujee! ihanaa.. =)
Eipä mulla oikeestaa muuta. Pakkooli taas muutama minuutti käyttää johonki muuhun ku työntekoon;)

1 kommentti   Maanantai 28. toukokuuta 2007 10:45

äärräärr

vituttaa vituttaa vihaan exiä hyi olkoo sentää!!

kaipaan piristystä!

3 kommenttia   Maanantai 14. toukokuuta 2007 22:26