ninajainen

Aika loppuu ja jännitys lisääntyy

Noin 2 viikon päästä olen ensimmäisiä päiviä istunu koulussa ja mitä lähempänä muutto alkaa olemaan, sitä enemmän jännitän :)
Kaikkea pitäny hoitaa enemmän ku ennen, kaikki vuokraukset ja hakemukset, kaikkea sitä onkin tehty tähän mennessä.
Tulee olemaan jännää ja mielenkiintoista muuttaa sinne näin kohta.. Jäiks!
Suurin osa tavaroista on laitettu kasaan, mutta tv:stä en oo täysin varma ku se on aika iso 32 tuumaseks... (yritän ehdottaa vaihtoa olkkarin telkkariin ) =)

Kommentoi   Keskiviikko 19. elokuuta 2015 21:07

Rovaniemi, here I come sekä kaikkea jännää ( lisäksi puhelin otti ja lähti huoltoon, joten tappelen vanhan puhelimen kanssa)

Tässä mennyt aika nopeasti ja kohta kesä on ohi tai teknisesti se on jo ohi. Ei ollu lämpöö niin paljon että oisin uimassakaan käyny, en ole niin hullu :)

Pääsinpäs kouluun Rovaniemelle; JEEE, HURRAA, HYVÄ MINÄ !!!
Vuorossa ois muutto sinne suuren pelottavaan kaupunkiin :) toivottavasti kaikki menee hyvin ja sopeudun sinne, koska en todellakaan oo tulossa vähään aikaan takasi tänne pikku kylään.
Kaveriki lähti ulkomaille lomailemaan viikoksi ja kuha tulee pois sieltä niin suunnitellaan vähän meikän läksiäisiä/ kännäysiltaa :DD tulee hauskaa ( note to yourself; älä juo liikaa ettet huomaa kenen matkaan lähdet )

Rakas "vauva" eli kännykkä tipahti hammaslääkärin pihalla suoraan näyttö edellä asfalttiin joten tuloksena oli helkkarin pitkä särö alhaalta keskeltä kaarevassa muodossa vasemman reunan puolenväliin, niin eipä oikeen kosketusnäyttönen puhelin tykänny siitä. Sinne se lähti jo kuukausi sitten eikä "vauvaa" näy vielä. Tulee kiire saada se takasi ennen muuttoa. Ja nyt käytössä 2 vuotta vanha Samsung jossa on niin kauhean pieni näyttö ettei tuota osaa kunnolla enää käyttää ku näppäimetkin niin pieniä että pakostakin tulee kirjoitusvirheitä, varsinki viestejä kirjottaessa... Tule "vauva" pian takaisin, alkaa olla jo ikävä sinua ja isoa näyttöä <3 sekä kaikkia niitä ihania sovelluksia, ( tinder, miss u too) en myönnä mitään...

Tänään ollu aika milelenkiintoinen päivä myös ku hain töihin ja tuskastelin kuinka kirjoittaa hakemus sekä CV. Onneksi sekin selvittiin :) nyt vain odotellaan. Jos tulee haastatteluun kutsua niin pitää hyvissä ajoin alkaa muuttamaan hiustenväriä takaisin normaalimpaan koska siinä työpaikassa ei ehkä ole hyvä jos on siniset hiukset. Joten aloitetaanpas jo huomenna poistamaan väriä ( tuleee hyvin mielenkiintoista)

Ja sitte vielä viikonloppuna Ouluun katsomaan mitä siellä näkyy :D

Kommentoi   Keskiviikko 05. elokuuta 2015 23:20

bileeett :D

Nyt on synttäribileiden aika ja sehän tarkottaa että kannat kattoon ja biisit soi täysillä :DD onneksi sisko tuli poikakaverinsa kanssa ettei tarvi yksin juhlia synttäreitä :DD
Vaikka tiistaina täytin niin nyt viikonloppuna on hyvä juhlia niitä ku on vapaata koko viikonloppu :) ja alkoholi virtaa :D ja suuntana hotelli kohta ja siellä pääsee tanssimaan ja bailaamaan oikeen kunnolla
aamulla voi olla hieman krapula kun tässä muutama Malibu paukku otettu sekä viiniä ja skumppaa otettu hieman :)
toivottavasti hotellilla olis porukkaa jotka tansittais mua, eritoten se joka jutteli mun kanssa viikko sitte ku olin kuksina äitille ja sen kavereille ku mietin äänen ketä saan juhlimaan mun kanssa :) niin vastauksena oli että; minä :)
saas nähä mitä ilta tuo tullessaan

Mutta nyt kannat kattoon ja kohti hotellia <3 <3 <3 :D bileeeetttt!!!!!!

Kommentoi   Sunnuntai 12. huhtikuuta 2015 00:00

töitä, töitä ja sitte viikonlopun viettoon

Tän viikon viimeinen työpäivä käynnistyy kauniissa kevätsäässä ja sen jälkeen on hyvä alottaa viikonloppu lähtemällä kaverin luo Kuusamoon :)
Tiedossa on kaikkea kivaa tekemistä ja hulluttelua. Kaikista kivointa on ku eo tarvi mennä linkulla vaan pääsee "omalla" autolla menmenemää niin en oo aikataulujen orja niin sanotusti.
Soitinki toimii nyt :) i'm happy. Luultavammin kosketushäiriö niin ei tarvinnu muuta tehä ku ottaa soitin irti ja laittaa johot uudellen paikalleen. Nyt popittaa hyvin

Kommentoi   Perjantai 13. maaliskuuta 2015 09:04

Hypetystäää :DD

JEEE!!! Rahat tuli ja meni melkeen kaikki jo samantien :) tätä se on ku lähtee "suureen" kaupunkiin maaseudun rauhasta XD

löysin ne mitä etsinkin, eli aivan ihanat kuulokkeet :DD nyt on hyvä lähteä lenkille ku ei tarvi tapella nappikuulokkeiden kanssa.
reissu venähti yökyläilyyn ja hiusten päivityksen blondiin, on jotenkin turvatumpi olo blondina ku tummahiuksisena. Aika jännä sinänsä.
Seuraava prjoketi olis auton soittimen korjaaminen , joten tiedossa aivan mahdotonta kiroilua ja tupakin menoa tässä parin tunnin aikana kuha saan itteni ulos auton luokse :)

Korjaamaan, korjaamaan joka aamu sännätään... XD

Kommentoi   Perjantai 06. maaliskuuta 2015 08:41

Lomafiiliksissäkö?

Nyt olis muutama lomapäivä + viikonloppu ja rahoja ootellaan että pääsis käymään vähä ostoksilla muttaa ei vieläkään näy rahoja.
Hieman alkaa turhauttmaan tämä jatkuva odottelu, mutta ei kannata soittaakaan sinne mistä rahat pitäs tulla koska ruuhkauttaa maksusysteemiä...

Sais tulla jo manit että vähä shoppaa pääsis ja ostamaan itelle etukäteis synttärilahjan :DD metsästän kuulokkeita jne..

Pidetään peukkuja pystyssä että tulis tässä aamupäivän aikana ku ei kovin myöhääkään viitti lähteä Kuusamoon vaikka menee vaan tunti ku ajaa, mutta silti oisi kiva päästä jo sine..

Kommentoi   Torstai 05. maaliskuuta 2015 10:15

and the word of today is...?

Sinä, joka luet tätä, kuvaile minua yhdellä sanalla. Siis vain yhdellä, ja sen jälkeen laita tämä omaan blogiisi, jotta näet mitä muut ajattelevat...:)

1 kommentti   Lauantai 07. helmikuuta 2015 01:05

Pelottaako ees?

Oon hieman peloissani, ku oon ihastunu yhteen mun tosi hyvään kaveriin enkä tiiä mitä tehä tän kaiken suhteen??
Tänään kerroin yhelle kaverille joka on kaveri tän ihastuksen kanssa niin sen mielestä kannattaa silleen salavaivihkaa kysyä mitä mieltä se on tälläsestä eikä sanoa suoraan että on tunteita sitä kohtaan.

Äsken kysyin tältä ihastukselta että mitä mieltä se on sellasesta, sen mielestä ei kannata kertoa jos se on varattu ja onko pitemmältä ajalta vai tuore juttu. yritän tässä valehella sille että se on kaveri on ihan joku muu ku se ite.

Pelkään iha kamalasti että uskallanko mä kertoa sille mitään vai pidänkö nä tunteet kokonaan omana tietona ja annan olla.

Mitä hi***a mä oikeen teeen?!?!

8 kommenttia   Perjantai 02. tammikuuta 2015 21:36

huomenna se alkaa... nimittäin työ

huomenna arkinen aherrus alkaapi ja suuntana uusi työpaikka jne.
hyvä puoli siinä että on todella lähellä, menee alta 5 minsaa ku kävelee siihen :) helppo käyä ruokatunnilla kotona mutka :)
viikonloppuna oli Koski palaa- tapahtuma, sielläkin oli aluksi ihan hauskaa mutta sitten kaikki meni perselleen ku lähti baariin tietyn ihmisen kanssa, niin ei ehkä olis kannattanu lähteä ollenkaan baariin. sinne meni rahat ja hyvä mieli joka oli aiemmin illalla.

Mutt parempi vaan unohtaa hänet ja keskittyä töihin. Yrittäs jaksaa olla koulutuksen ajan ja sitte muutaman kuukauden töissä ja lähteä hakemaan muualta töitä, kun en halua jäädä loukkoon tänne pienelle paikkakunnalle... pelastakaa joku mut täältä...

Kommentoi   Sunnuntai 07. syyskuuta 2014 20:37

taas kotona asustaa

tulipas muutettua kotia takasi ku kuusamolla ei ollut paljoa tarjottavaa meikäläiselle.
On tässä hyviäki puolia asua kotona, esim. ilmane ruoka ja sähkö :)
mutta kyllä sitä haluais muuttaa jonnekin muualle töiden perässä vaikka ouluun tai muualle :)

Mukavaa tässä viikossa on ollut se, että pääsin töihin DNA:lle tänne ja ens viikolla alkais aherrus siellä ja viikonloppuna olis Koski palaa- tapahtuma, saas nähä mitä siellä tapahtuu tänä vuonna :))

Kommentoi   Tiistai 02. syyskuuta 2014 20:45