ninajainen

Sinkkukesä 2023

Kuten otsikkokin sen kertoo, niin sinkkukesää eletään ja tehdään myös töitä ja töitä.
Parisuhde tuli päätökseen koska alkoi ketuttamaan loppuvaiheessa kakki mitä toinen jätti tekemättä ja ite ei enää jaksanut sitä touhua. Nyt asutaan omassa kämpässä ja seikkaillaan kesä ainakin Lapin maisemissa.

2 kommenttia   Perjantai 30. kesäkuuta 2023 20:00

Uusia tuulia :)

Kohta on vuosi 2018 ohitse ja kyllähän tähän vuoteen on mahtunut kaikkea mahdollista. Tuli seurusteltua ja erottua. Kesä meni nauttiessa vapaudesta ja töiden hausta. Syksyllä tärppäsi töiden suhteen :D :D

Pääsin oman alan töihin vihdoin ja viimein.
Paljon tuli treffailtuakin kesän ja syksyn aikana, nyt sitä ollaankin uudessa parisuhteessa <3 love is in the air <3 maybe :)

Ehkä ensi vuodesta tulee ihan hyvä, vaikka tämän vuoden alku oli vähän vaikea mutta tää vuosi päättyy rakkaan kainalossa :D

2 kommenttia   Perjantai 28. joulukuuta 2018 04:15

Voi tätä ketutuksen määrää

Alkaa nyt ketuttaa vähän kaikki;
Ennen juhannusta erosin ja nyt kun yrittää vähänkään rakentaa jotain säpinää niin ei sitte loppujen lopuksi vastakkaisella sukupuolella ole ollenkaan kiinnostusta nähä minua tai jatkaa keskustelua.. missä vika? Minussako vai siinä ettei heillä ole tarpeeksi rohkeutta/itsevarmuutta jatkaa juttelua mun kans.
Lisäksi tänä iltana piti siskolla lähteä kuskiksi mutta p****t se mitää aja ku kaveri onkin ostanut juomat siskolle..
Onpa hemmetin kiva ku mullekin viititään kertoa asioista

18 kommenttia   Lauantai 07. heinäkuuta 2018 17:49

Mitä tehdään

JOS SAISIT MINUT SINUN HUONEESEEN LUKKITTUNA 24 TUNNIKSI JA SAISIT TEHDÄ KANSSANI IHAN MITÄ VAIN, MITÄ TEKISIT? JÄTÄ KOMMENTTI JA SITTEN KOPIOI TÄMÄ OMAAN BLOGIISI JA KATSO MITÄ MUUT SANOVAT, SAATAT YLLÄTTYÄ.. JOS ET VASTAA JA KOPIOI TÄTÄ NIIN OLET VALITTETAVASTI PELKURI...

5 kommenttia   Perjantai 06. heinäkuuta 2018 18:11

Uskoako kesän tulemiseen?

Toukokuun 10 päivä ja ulos katsoessa ei oikein tunnu keväältä ollenkaan. Päivittäin sataa lunta pieniä kuuroja ja tätä pitäs kutsua kevääksi. Tällästä jos on joka päivä niin kesä on vielä kaukana kaukana.
Vaikka sanotaan että uusi lumi on vanhan surma niin sais nopeammin sulaa ja tulla lämmintä jotta voisi nauttia ulkoilusta enemmän

1 kommentti   Keskiviikko 10. toukokuuta 2017 13:12

Kevät tulee

Kirjotetaanpa nyt pitkästä aikaa tänne että mitä kuuluu. Ensinnäkin koulu sujuu hyvin ja ei suurempia ongelmia vaikka ryhmätöitä ei jaksas. Tuli ostettua vähän uusia tavaroita kuten pleikkari 4 ja uus sänky kans. Edellinen​ alko olemaan aika rämä, melkein siinä kunnossa että olis varmaan hajonnu alta tehdessä jotain kivaa. Mutta eipä oo tullu tehtyä mitään kivaa sitten viime syksyn jälkeen kun ei sitä leikkikaveria oo löytynyt vielä :/

1 kommentti   Perjantai 31. maaliskuuta 2017 13:13

joulu kohta täällä ja eikä kiinnosta.. plus kenttäjakso menossa

Ensimmäinen joulukuuta näyttää kalenteri tällä hetkellä. Jos lasketaan niin 23 yötä enää siihen turhauttavaan kulutusjuhlaan josta alan saamaan tarpeekseni koska joka paikassa tuputetaan osta nyt vuoden uutuuslelu jouluksi, joka jo muutaman kuukauden kuluttua löytyy joko lelulaatikon pohjalta tai jopa roskiksesta koska on kyllästynyt siihen jo. Ja joka vuosi aletaan jo loka-marrakuussa soittamaan joululauluja joihin jokainen on varmaan enemmän tai vähemmän kyllästänyt jo. (ainakin allekirjoittanut) Eikö niitä voisi soittaa vasta silloin kun joulukuu alkaa..
Vaikka Joulussa tärkeintä ovat perhe,sukulaiset ja ystävät, niin silti jokainen keskittyy vain mitä lahjoja haluaa tai toivoo.
Itse en halua viettää Joulua koska sen tulisi olla perhe juhla ja tuntuu ettei minulla ole enää kunnon perhettä, koska mummo nukkui pois vuona 2010 ja pari vuotta sitten vanhemmat erosivat ja toinen vanhemmista on niin läheinen itselle että minuun sattui heidän eronsa niin pahasti että vaikutti ammattikoulun käyntiin aikoinaan niin paljon että pitkittyi vuodella.
Onneksi minulla on kaksi rakasta siskoa ja ihania serkkuja jotka osaavat piristää vaikeina hetkinä, voin myös soittaa juuri tälle läheiselle vanhemmalle.
Näistä ihanista sukulaisista ja ystävistä huolimatta joulufiilistä ei vain ole yksinkertaisesti.

Siinä oli pieni avautuminen aiheesta joulu...
Nyt iloisempiin aiheisiin; ammattikorkeaa takana jo 3 kuukautta, ou jea :) en oo vieläkään mennettänyt hermojani koulunkäynnin suhteen. Vielä on monta kuukautta jäljellä, eli pitkä matka edessä. Jännä että näin "ykkösluokkalaisena" päästään jo ns. harjoitteluun kolmeksi viikoksi, vaikka sitä sanotaan kenttäjaksoksi, pääsin ihanaan ravintolaan salin puolelle. Oon päässy kantamaan jo prikkaa, (vai miten se oikeen kirjoitetaan.. en tiiä) , kattamaan pöytiä, kantamaan lautasia pöydistä pois, puhumaan paljon englantia, koska ravintola on hotellin ekassa kerroksessa. Sitten myös pääsin kantamaan ruoka-annoksia asiakkaille jne. Nautin todella paljon tuosta paikasta. Ravintolapäällikkö joka haastatteli minua ennen kuin aloitin työt, sanoi että hehän kouluttavat minut niin hyvin, jotta voisivat palkata joulusesonkiin töihin ; enemmin töissä kuin kotona masentumassa joulun aikaan.. (ja rahaa tulee) nyt vain lorvitaan 2 vapaa päivää joista ei voi kyllä oikeen sanoa että lorvin koska pitää järkätä se muutto systeemi jne.
Tässä tämäm päivän tunteenpurkaus :D

Kommentoi   Tiistai 01. joulukuuta 2015 01:23

Multihuipentuma nostaa päätään

Joo kävi niin että tän kuukauden loppuun mennessä pitää muuttaa poies. Syy tähän on se että asuntoon tulee kylppäriremontti joka kestää kahdesta kuukaudesta eteenpäin. Joudun muuttamaan poies ja ettimään uuden kämpän. Vielä kaiken lisäksi jomman kumman vanhemman pitää olla takaaja koska luotot menny sen siliän tien. Nyt istun kaljalla ja mietin kuinks tästä selvitään... Elämä on hankalaa koska tänään vasta sain tietää että remontti on tulossa.

6 kommenttia   Tiistai 24. marraskuuta 2015 15:41

Kaikkea mukavaa (suihkukielto ei oo)

Kaikesta voi valittaa, mutta kaikesta ei kannata valittaa. Voisin valittaa koska meidän asuntoon tuli suihkunkäyttökielto koska alakerran naapurin katosta sataa, liekköhän kulkenu satikka auki omassa asunnosa kun täällä on käyty suihkussa. En mee kysymään asiasta.
Nyyh, ei oo onnistunu suihkussa käymään kunnolla, joten ei muuta ku aamulla vaan pää lavuariin ja käsisuihku käteen ja hiustenpesuun. Ja jos haluat kunnolla mennä pesulle, niin meeppä kellariin ja siellä seikkailet jossakin huomataksesi ettei ovi olekkaan auki vaikka sulle luvattiin että se on auki päivän että pääsee suihkuun. Ei muuta ku takas ylös ja normi suihkuun pikavauhdilla, jos tulee valittamista niin tulkoot. Voinpaha sanoa että ovi oli lukossa ku yritti sinne mennä.

NO niin se oli pienoinen suihkuavautuminen, seuraavaksi iloisimpiin aiheisiin :D kuten kenttäjaksopaikan tietäminen... (rummunpärinää) pääsen ravintolaan salin puolelle, eli tarjoilemaan. Tarjoilutyö on ainoa josta ei oo kunnolla kokemusta, niin lupaavaa. Kaveri pääsi Joulupukin pääpostiin ja oli hermona että mitä hän tekee siellä kentän aikana. Leimaako ja postittaa kirjeitä sun muuta. Itse oon erittäin innoissani tulevista viikoista koska työmatka on lyhyt ja etukäteen katoin ravintolan sivuja, niin näyttää niin ihanalta paikalta. Yritän suorittaa kentän todella hyvin ja kunniakkaasti jos vaikka voisin päästä heille osa-aikaisesti töihin esim. sesonkien aikaan varmaan tarvitaan salin puolelle porukkaa :D saas nähä.

Tässä vähä pientä mukavaa sattunut elämässä, mutta se pohjosen poika on antanut odotuttaa itseään kyllä, vaikka ei tässä mikään kiire ole mihinkään.

Kommentoi   Sunnuntai 15. marraskuuta 2015 22:57

2 kuukautta jo ja vielä jaksaa

Noniin, täällä Rovaniemen suuressa kaupungissa ollaan oleiltu jo 2 kuukautta ja oon innoissani että oon oikeastikin täällä. Heti ekana päivänä tutustuin linkkupysäkillä yhteen tyttöön ja siitä päivästä asti ollaan oltu kavereita :) aivan ihana ja rakas ihminen jo <3 koulussa on ollut hyvin mielenkiintoisia päivä, kun joinakin päivinä on pitkä päivä ja sitten taas joinakin päivinä ainoa tunti saattaa olla ILincin puolella, eli rennosti istut kämpillä kuulokemikrofonit päässä ja teet jotain muuta kehittävää toimintaa. Ryhmätöitä on ollut iha helkkaristi, niiden kanssa lähtee järki aina välillä. Mutta kyllä se tästä.
Ei oo vielä löytyny sitä omaa "poromiestä" täältä pohjosesta, yhden kanssa oli orastavaa pientä säätöä alussa, mutta ei siitä sitten tullutkaan mitään :( no ei haittaa loppujen lopuksi ollenkaan.

Puhelinta ei vieläkään oo näkyny koska siitä selvis että se on niin rikki ettei siitä enää entistä saa, joten kaveri tilas mun puolesta uuden puhelimen joka toivottavasti nyt pysys pitempään toiminnassa ja ehjänä ettei sitä tarttis heti huoltoon laittaa *koputtaa puuta*
Asunto jossa asun, niin on ihan ok, mutta miinusta vain se ettei vaatekaappia oikein ole, joten vaatteet ovat vielä pahvilaatikossa. Tätä on opiskelijaelämä hyvin pienellä budjetilla.
Kohta alkaa kenttäjakso, eli päästään muutamaksi viikoksi näkemään mitä työelämä meidän alalla oikeasti on. :) tulee olemaan jänniä aikoja, kun jossakin paikassa voi olla useampi meitä joten täytyy tehdä hyvä ensivaikutelma kun menee esittäytymään. Ei muuta kuin siistien ja asiallisten vaatteiden ostoon (En kommentoi- fanipaita ei ole ehkä sopiva työpaidaksi)
Aion olla nyt marraskuun tipattomalla eli en lähde juomaan mihinkään :D ihan kiva ku pari luokkalaista jätkää ei usko että onnistun siinä. enemmän minä oisin huolissani heidän onnistumisesta.
Jos tässä alkasi valmistautumaan tonne kaupungille lähtöön ja sitte kävellen ruoka-ostoksille tonne Lidlin suuntaan, saan päivän liikunnan samalla. Oiskohan matkaa noin yhteen suuntan se 2,5 km elikkä ihan sopiva matka kävellen :)

Bye Bye seuraavan kertaan

Kommentoi   Keskiviikko 04. marraskuuta 2015 14:28

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »