ninajainen

Kaikkea mukavaa (suihkukielto ei oo)

sunnuntai 15. marraskuuta 2015 22:57

Kaikesta voi valittaa, mutta kaikesta ei kannata valittaa. Voisin valittaa koska meidän asuntoon tuli suihkunkäyttökielto koska alakerran naapurin katosta sataa, liekköhän kulkenu satikka auki omassa asunnosa kun täällä on käyty suihkussa. En mee kysymään asiasta.
Nyyh, ei oo onnistunu suihkussa käymään kunnolla, joten ei muuta ku aamulla vaan pää lavuariin ja käsisuihku käteen ja hiustenpesuun. Ja jos haluat kunnolla mennä pesulle, niin meeppä kellariin ja siellä seikkailet jossakin huomataksesi ettei ovi olekkaan auki vaikka sulle luvattiin että se on auki päivän että pääsee suihkuun. Ei muuta ku takas ylös ja normi suihkuun pikavauhdilla, jos tulee valittamista niin tulkoot. Voinpaha sanoa että ovi oli lukossa ku yritti sinne mennä.

NO niin se oli pienoinen suihkuavautuminen, seuraavaksi iloisimpiin aiheisiin :D kuten kenttäjaksopaikan tietäminen... (rummunpärinää) pääsen ravintolaan salin puolelle, eli tarjoilemaan. Tarjoilutyö on ainoa josta ei oo kunnolla kokemusta, niin lupaavaa. Kaveri pääsi Joulupukin pääpostiin ja oli hermona että mitä hän tekee siellä kentän aikana. Leimaako ja postittaa kirjeitä sun muuta. Itse oon erittäin innoissani tulevista viikoista koska työmatka on lyhyt ja etukäteen katoin ravintolan sivuja, niin näyttää niin ihanalta paikalta. Yritän suorittaa kentän todella hyvin ja kunniakkaasti jos vaikka voisin päästä heille osa-aikaisesti töihin esim. sesonkien aikaan varmaan tarvitaan salin puolelle porukkaa :D saas nähä.

Tässä vähä pientä mukavaa sattunut elämässä, mutta se pohjosen poika on antanut odotuttaa itseään kyllä, vaikka ei tässä mikään kiire ole mihinkään.

Mieliala: Turhautunut

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »