nuuskupuffi

Sinä

Happoradio - Sinä

Valvotaan
Kuunnellaan joka suuntaa
Mikään ei voi yllättää
Lusikkaan
Piiloudutaan peiton alle
Näin kaunista ei saa särkymään

refrain2:
refrain:
Niin, vuokses menisin liekkeihin
Parkumatta palaisin
Olla parempi tahtoisin
Sinä se oot
refrain

Torjutaan
Taistellaan sitä vastaan
Joka yrittää meidät erottaa
Vaikka pelottaa
Vaikka tuntuu että paha painaa liikaa
Kaksin voi sen kantaa

refrain2

Ja niin, vaikka halkeaisin haavoihin
Sinä voitehista vanhin
Salvaa mut kokoon taas
Sinä se oot

(Nii-in, nii-in, nii-in, Nii-in)

refrain2

refrain:
Ja niin, vuokses menisin liekkeihin
Halkeaisin haavoihin
Olla parempi tahtoisin
Sinä se oot
refrain

Sinä se oot

1 kommentti   Tiistai 15. maaliskuuta 2011 16:39

Elämä on

Mitähän tänään satuilisi? Ei ole tullut taas hetkeen pieneen kirjoitettua mitään. Ai miksi? No vaikkapa siksi, ettei ole tapahtunut mitään.

Elämä junnaa samaa rataa. Aina ja aina. Päivät tuntuvat viikoilta, viikot kuukausilta ja kuukaudet vuosilta. Silti välillä havahtuu hereille turtumuksesta ja huomaa, että hei elämä menee ohitse.

Päättää tehdä kaikkea. Kuka aloittaa uuden harrastuksen, kuka ottaa uuden tatuoinnin, kuka perustaa perheen, niin kuka mitäkin. Kaikilla vaan jomottaa takaraivossa: "Kiire! Kiire! Kiire!Äkkiä nyt kokemaan kaikkea uutta!"

Kuulostaa hyvälle vai mitä? Olet hetken aikaa tyytyväinen elämääsi. Voit sanoa kavereillesi, että olen tehnyt sitä, tätä ja tuota. Päivittelet kun kaverisi vastaa, ettei hän vaan ole. Torut ja huomautat,että elämä menee ohitsesi.

Menee päiviä, kuukausia ja ehkä jopa vuosia eteenpäin. Huomaat taas, että aika matelee ja et jaksa tehdä mitään. Mikään ei tunnu miltään.

Näimpä se menee. Elämä on huumetta. Pitää saada uusia kokemuksia. Enemmän ja enemmän ja aina vaan järisyttävimpiä.

No jaa tulipas taas lätistyä paskaa, saa kommentoida. Kritiikkikin käy jos se on rakentavaa :D Hauskaa kesän odotusta! Yours: Nuusku

2 kommenttia   Maanantai 07. toukokuuta 2007 14:58

Veitsi on teroitettu,
sinä vapiset peloissasi.
Näetkö silmistäni totuuden?
Näetkö sen, että aion tappaa?
Miksi satutit minua?
Katson sinua silmiin,
en hymyile.
Näen silmissäsi kauhun,
salaa nautin siitä.
Ylpeytesi on kadonnut,
olet armoa aneleva paska.
Veitseni välähtää kuun valossa,
on yö.
Itket hiljaa vaikeroiden,
mutta on liian myöhäistä.
En halua ottaa sinua syliin,
en halua olla onnelinen sinun kanssasi.
Huokaisen,
on aika.
Veitsi iskee,
veri roiskuu kasvoilleni.
Nuolaisen huuleni puhtaaksi verestäsi,
se maistuu makealle.
Ininäsi lakkaa,
silmistäsi katoaa elämän valo.
Minä hymyilen,
itken onnesta.

Kommentoi   Keskiviikko 31. tammikuuta 2007 16:24

Krooh pyyh

Minua väsyttää. No uskon kyllä ne että varmasti montaa muutakin ihmistä väsyttää. Hmm.. mitähä paskaa tähänki nyt sit kirjoittais?
Meses ei ole ketää kenen kanssa jaksais latista. Ja puolet niistäki on sellasia et hei kukas sä oot? Mistä olet mun mesee tupsahtanu jne jne... Puhelin ei soi ja kellekkään ei oikei voi soittaa ku muuten menee lasku yli. Ja eikä mulla ole oikeastaan kellekkään mitään fiksua sanottavaa. Puhelu menis varmaa näin: "Moi! Soitampa nyt sulle, ei mul asiaa ole" Juu-u fiksun kuuloista. Nimin. inhoan tuollaisia puheluita... Muuten olen saanutkin sellasia tänään jo kolme kpl.. Tekstaaminen on tylsää.. Ja mua ärsyttää näin suuri asia, et en saa laitettua nettiin uusia kuvia. Oikeastaan nyt kun sen asian tohon kirjoitti ni alkaa tuntua aika lapselliselta :D Kauhee valitus virsi menos :) No kai sitä aina välil pitää valittaaki, eihä sitä muuten jaksa. No joo... eiköhä sitä tullut tälle keralle paskaa kirjoitettua tarpeeksi. Kiva jos joku jaksoi lukeakki tän. Lunta odotellessa <3:llä nuuskis

Kommentoi   Sunnuntai 07. tammikuuta 2007 19:23

Materialistien lempikuukausi

Ah ja Voih! Joulu on kohta taas ja kaupat täynnä ihmisiä! Kyljet mustelmilla, koska vihaiset mammat etuilee joka paikassa minne menenkin. Enhän minä edes ole ostamassa joululahjoja sillä ennakoin, kuten tavallista ja ostin lahjat jo marraskuussa. Onhan se välillä kiva saada ja antaaki jotain, mutta miksi jouluna? En uskalla jättää ostamattakkaan, koska sitten loukkaan ihmisiä. Enkä minä nyt niinkään halua tehdä. Tosin tein tänä jouluna itse muutaman lahjan. :P Kaksi tiffany työtä. Osaako joku arvostaa itse tehtyä lahjaa? No, minusta ajatus on tärkein. Ja nyt "eks kuse mua" aion poistua ja seuraava mamma joka törkkäisee minua kylkeen yrittäessään ohittaa minua jossakin jonossa niin minä puren sinua!

1 kommentti   Perjantai 08. joulukuuta 2006 19:30

Minä olen iloinen

Hmm tjaa-a tuli vaan sellanen tunne että voisi kirjoittaa pari riviä. Mistä alkaisin? No amis meneee suhteellisen hyvin. Olen käynyt kunnolla ja sopinut rästikursseistakin. Eli ihme ja kumma hoidan asiani. Flunssa alkaa hellittää \o/ Tilanne Minä ja flunssa: 1-6!!
Olokin on ihan pirteä. KELA:sta tuli päätös että opintotukeni nousee. Pikkuisen, mutta silti. Ihmeellisin juttu siinäkin oli se, että en ollut valittanut edes päätöksestäni. Tuntuu hyvältä, elämä menee niin kuin pitääkin. Miksei siitä saisi iloita? Nyt huolen aiheeni on, että jotkut haukkuvat tämän kirjoituksen pystyyn. Tod.näk tulee sellaisia kommentteja kuin: kerskailija yms yms yms. No jos tulee nii sitpähä tulee. Minä olen vain niin HELVETIN iloinen! Aurinko paistaa ja ulkona on mukavaa olla. En jaksa valittaa nyt mistään, toivon että muillakin menee hyvin! Haleja kaikille!!!!

3 kommenttia   Torstai 14. syyskuuta 2006 17:00

C-vitamiini kuurilla

On se niin väärin! Nuhaa on ollut menossa jo kolme viikkoa putkeen eikä helpotusta näy! Ei tässä kai muuten niin mitään vikaa olisi, mutta joutuu heräämään keskellä yötä minimissään puoli tuntia kestävään yskäkohtaukseen (toistan joka yö) joka päättyy välillä siihen, että juoksen vessaan oksentamaan limaa. Olen jo pari viikkoa syönyt c-vitamiinia (se auttaa kuulemma flunssaan. Olo on tosin kyllä pirteämpi, muttei silti kaksinen. Nenä on tukossa. Joka toinen päivä ei kuumetta ja toinen taas on. Huhhuijakkkaa... Hulluksi tässä tulee. No ei kai tässä auta muukuin syödä c-vitamiinia, juoda pahan makuista yskänlääkettä ja kuluttaa nenäliinoja! Nuhaiset terveiset kaikille!

1 kommentti   Lauantai 09. syyskuuta 2006 20:26