pampsu_84

AUTOKUUME!

Kun autokuume ankarana alkaa nousemaan,ja vaikk` ei varaa auton ostoon olis ollenkaan, olkoon auto sitten minkä hintainen. On autokuume aina yhtä itsepintainen. Ei auta siihen aspiriini eikä mikään muu, vaan oottaa täytyy kunnes autokauppa onnistuu ja setelit kun antaa myyjälle ja kukkaro tyhjäksi jää niin silloin vasta autokuume alkaa hellittää. Jos lainaksikin auton ostoon joltain rahaa saa, ei tahdo sitten olla sen lainan maksajaa. Kun auto kaiken ottaa mitä hiukankin nyt jää. Sen kyllä köyhä automies nyt hyvin ymmärtää. On autosta nyt hyötyä jos myöskin huvia. Saa autottomat nyt katsellla vain auton kuvia, vaan nyt mun pitää runon malli saada muuttumaan tai muuten alkaa jalkamiehet mulle suuttumaan. Ei taida tämä runoni nyt ketään opettaa, sen tähdenkin täytyy mun tämä runo lopettaa. Jos jotain olen luokannut, mull` anteeks´ anna tää sen tiedän ettei tule minusta runon tekijää.

3 kommenttia   Keskiviikko 08. huhtikuuta 2009 09:48

känniääliöapina...tunnetusti

tuli sitten taas vedettyä oikein muidenkin puolesta alkoholia. piti tosiaan baariin lähteä, mut en ihan päässyt sinne asti. ensin haettiin kylmää rakkautta ja sitten sammuttiin joskus kymmenen aikaan. et sillai! ja voi sitä seuraavan päivän olotilaa. en haluaisi ihan äkkiä kokea uudestaan.

1 kommentti   Sunnuntai 29. maaliskuuta 2009 22:42

suruaika

nyt on hautajaiset ohi ja täytyy alkaa jatkaa elämää eteenpäin tai ainakin yrittää. onneks mulla on ystäviä jotka tukee vaikean ajan yli.

2 kommenttia   Lauantai 21. helmikuuta 2009 15:13

Kun mikään ei riitä...

Mentiin keitaal kahvil aamulla, niin kuin joka aamu tehdään. Mun puhelin soi 8.40 se oli kaveri joka soitti ja kysyi onko mulla autoo.Vastaukseni jälkeen kysyi voinko tuoda sille vaatteita polille kun häntä lähdetään viemään hämeenlinnaan...kyyneleet alkoi valuu. Hädissäni sit kysyi miks? Kävi työtapaturma oli tikkaat lähtenyt alta ja hän tuli pää edellä alas. Käytiin viemäs hänen toivomat tavarat ja näky oli aika paha...itkuhan sit tuli kun sieltä lähdettiin pois ja paikat hakkas. Kyseinen ihminen on juuri yritttänyt saada elämänsä takaisin raiteilleen...ja sitten käy näin. Elämä ei ole reilua, eikä kukaan ole koskaan niin edes väittänyt.

Kommentoi   Torstai 05. helmikuuta 2009 14:40

ELÄMÄN TÄRKEÄT VALINNAT!

Kadutta omat tekemiset taas niin paljon. En tiennyt mikä ja ketä mulle on tärkeintä täs elämässä. Nyt se on liian myöhäistä. Onneks ystävyys sentään pysyi. Siihen on tyydyttävä mitä saa jos ei halua menettää kokonaan.

Kommentoi   Tiistai 20. tammikuuta 2009 13:10