pirtturi

Sinkkumarkkinat

Mä haluan ymmärtää enemmän tätä ilmiötä.

Kuvitellaan että olet sinkku ja haluaisit löytää itsellesi kumppanin. Lataat Tinderin, Badoon ja muita mahdollisia deittisovelluksia. Sellaisia sovelluksia joissa molempien tarvitsee tykätä toisistaan, jotta tulee "match" - eli molemmat ovat kiinnostuneita tutustumaan toisiinsa.

Miksi, suurin osa silti etsii kaikenmaailman netin syöverit ja pommittelevat jokaisessa mahdollisessa muussa kanavassa aloituksella "tulit tinderissä vastaan eikä oltu match". Sitten ystävällisesti vastaa, että hei valitettavasti en ole kiinnostunut. Ja tästä vedetään kauheet herneet nenäänsä, haukutaan h**raks, ylimieliseks ämmäks ja rumaks eikä "kukaan sua kuitenkaan halua". Tähän haluaisin kuulla selityksen sellaiselta joka tälläistä toimintaa harrastaa - miksi?? Mielipiteitä saa myös kertoa, mistä tälläinen käytös johtuu. Eikö suurin osa osaa käsitellä pakkeja tai omia tunteitaan ja alkaa hirveä haukkuminen.

Olen itse hetero, joten en voi muiden puolesta asiaan ottaa kantaa. Mutta sinkkunaisena, ilmeisesti oletus on että pitäisi olla kiinnostunut jokaisesta miehestä joka tulee vastaan - koska olethan nyt sinkku? Miksi oletetaan, että joka paikasta haetaan jatkuvasti seuraa?

Olen myös kuullut tapauksia, joissa tälläiset tyypit ovat hakeneet toisten ihmisten puhelinnumerot ja jopa työnumerot ja alkaneet siellä pommittamaan. Jotkut menee jopa niinkin pitkälle et jatkavat pommitusta pitkään ja jos profiilin ja/tai numeron estää, tehdään uusi numero ja/tai uusi profiili jolla jatketaan pommitusta. Miksi? Jos sanoo suoraan että ei kiinnosta, tämän jälkeen jos ei lopeta niin sanotaan että ole hyvä ja lopeta. Ei siltikään.

Kunhan mietiskelen asioita pienessä päässäni. Itse poistin deittisovellukset tämän takia.

83 kommenttia   Torstai 19. elokuuta 2021 10:53

mi-tä

Pirjoshakh kuiskasi 7 h
prostut tekee mitä vaan huomion etee -_- olis ees jotai omaperäsyyt eikä aina stereotyyppist ittesä myymist.

sit kun koitat vastata niin "Käyttäjä on lisännyt sinut ignore listalleen"

osaaks joku avata et miten täällä nää tilanteet eskaloituu ihan yksinään? Täysin random kommentti, ennen edes puhunu koko tyypille ja yhtäkkiä väitetää prostituoiduks? Onks tää joku inside juttu mitä en tajua vai olikoha tyyppi nyt erehtyny henkilöstä?

22 kommenttia   Keskiviikko 21. heinäkuuta 2021 09:29